KDRT ala Chanbaek ๐Ÿ˜‚ . V. Line @cyforbh . . READ MORE FACT ABOUT CHANBAEK OR EXO ON #faktanya_cbf . . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ€ข Follow @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy @chanbaek__fluffy juseyo๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† โ€ข Tag temen-temenmu dan ayo scroll postan kita~๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โ€ข Turn un nontifikasi @chanbaek__fluffy biar kamu ga ketinggalan postan juga๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โ€ข Be a good folls๐Ÿ’‹ : โˆš Comment ๐Ÿ’ฌ โˆš Like โค โ€ข Repost with ยฉยฎ and tag please๐Ÿ˜† . ๐ŸŒYEOL โค BAEK๐Ÿ‘ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #chanyeol #baekhyun #pcy #bbh #chanbaek #chanbaekshipper #chanbaeklovers #614everwithchanbaek #614 #chanbaekforever #chanbaekhardshipper #chanbaekisfuckingreal #chanbaekisreal #chanbaekconfirmplease #chanbaekfluffy #cbf_meme #cbf_fact #chanbaekmeme #chanbaekmoment #chanbaekpicture #chanbaekfact #exo #exootp #exol โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #trainee1_cbf
30 Comments Download

People Also Viewed

Happy valentine day guys... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ i nak bunga.! Nk cokelat! Hari ni kita sedih!๐Ÿ˜ฐ

Fun with the #spinsplit in my Queen class ๐Ÿคธ๐Ÿพ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐ŸฟThese are all female Dancehall moves from Jamaica. In the order they appear: Climaxx by @dancingrebel_official Unavailable by @chinny_unique Turbo Whine by @dhq_sashi Show off whine by @kisskiss_tsunakiss Spin Split @kisskiss_tsunakiss Song by: @upcgeneral Song title: Spin Split ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ can't wait to share some nice dance vibes with all of you!! Check my last post to see what places I will be at these upcoming months. I think I'm ready for this ๐Ÿ™‚ to start dance fully again! No pressure ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Have a great weekend!!! #dhqjohannaenough #dancewithmonkeyjo #dancewithjohannaenough #dancehall #spinsplitchallenge

bom dia #hgordosrole

#ff @disaster_new โค๏ธ @disaster_new

Booty & Soles ๐Ÿ’ž

Users who like this media

Users who comment this media

๋ฐฑํ˜„
(@prabandhani20)
2 Days 19 Hours Ago

jahat banget๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚@its.syifaaaa

๋ฐฑํ˜„
(@prabandhani20)
2 Days 19 Hours Ago

jahat banget๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚

Delfianna sianturi
(@delviazzz)
5 Days 13 Hours Ago

@raihananasyaaulia

Byun Baekhyunee
(@mochi_byun)
5 Days 15 Hours Ago

Ceye baik, nurutin baekkie, sepatunya ditaliin, kemauannya diikutin, malah ditendang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @isfahmelani_26

Mamih sadis anjir๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @bluelight6104 @dwcyl

I am exo-l
(@meydinna_exo)
5 Days 15 Hours Ago

Gantian ya nakalnya mih??

AdKaiStan_88
(@ad_endriani)
5 Days 22 Hours Ago

Itu yang terakhir tangan nya ke injek ya ampun ekspresi nya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Hahaha kasian cy d tendang2

yessias27__
(@yessiaeri_614)
6 Days 3 Hours Ago

Yaallah kasian bgt si papih๐Ÿ˜„Untung cinta ya pihh kalo enggak mah udah di bls tuh si mamih๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Wawa_love_kai
(@wawalove192)
6 Days 7 Hours Ago

Wkwkwj

Anindya Nabila N.H
(@eh.anin)
6 Days 10 Hours Ago

Keknyaa abis itu tangannyaa keinjek sehun deh ๐Ÿ˜‚

indah.
(@indah_byunee614)
6 Days 11 Hours Ago

B: papih ngapain sih malu tau, nanti apa kata temen2 arisan mamih kalo mereka tau?! cy: ngk apa2 mih sekalian nambah2, nanti juga pas dirumah langsung mamih kantongin. B:..... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜

olivia21
(@oliiviaa21)
6 Days 12 Hours Ago

Park chanyeol ternistakan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

dancing Queen
(@cy.syf)
6 Days 12 Hours Ago

Menahan malu๐Ÿ˜…

Ammhy
(@rahmirhmn08)
6 Days 12 Hours Ago

Baekhyun said: gak usah jadi gembel kamu gk akan kuat biar jojong aja, ayo bangun

Bianca Annisa
(@biannbi)
6 Days 13 Hours Ago

Minnnn too much chanbaek moment todayyyyโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

angel
(@angel.giveaway.lovers)
6 Days 13 Hours Ago

Kasiaann tp cutee

angel
(@angel.giveaway.lovers)
6 Days 13 Hours Ago

Wkwkwk

tae~ (active)
(@cikitamalfaw)
6 Days 13 Hours Ago

Lucuuuu๐Ÿ˜‚

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

C always beside B
(@skyamandaa)
6 Days 14 Hours Ago

Kasian ye lagi nyari nafkah malah ditendang

Baekkie said : Cepetan berdiri pih ngapain ambil uang bohongan, kalau kamu gak mau berdiri biar aku yg "bangunin" nih ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ณ

๐Ÿ˜‚

@yesintharistin cem aku yes... Wkwkwk

FANGIRL|๐Ÿ‘ฏ
(@tasyaa.kim)
6 Days 14 Hours Ago

Njiirrr

L O E Y
(@anaasdyr)
6 Days 15 Hours Ago

๐Ÿ’•

PCY๐Ÿ’•BBH
(@baekkiyood_69)
6 Days 15 Hours Ago

KDRT๐Ÿ˜‚๐Ÿ”ซ๐Ÿ’•

Anjir ๐Ÿ˜‚