本日のお惣菜です . 中華な春雨の春巻き トロロの梅和え ほうれん草のガーリック炒め いり豆腐 . お惣菜は平日の17時お渡しで準備しています。 電話.fax.✉︎にて、 前日までにご予約をお願いいたします(^-^) . . 〒982-0021 宮城県仙台市太白区緑ケ丘2-23-7 tel.022-797-9562 fax.022-797-9562 ✉︎.info@greenhills.fun 営業時間11時-15時、 日曜日&祝日お休み . . #仙台市太白区 #カレーcafé #お惣菜屋さん #お弁当屋さん #夕飯メニューさ #フリースペース #ワークショップ #シフォンケーキ #greenひるず #グリーンヒルズ
1 Comment Download

People Also Viewed

Siapa nak join Nana burn balik lemak2 Raya? . . Jomlah...nana pun dah terlebih comel sekarang ni di sebabkan non stop Makan these past few weeks 😭 Abs pun manja2 tak rela je nak keluar 😅 Gambar ni masa bulan puasa la 😂 . . Kalau nak join nana sama2 burn lemak raya, nana punya new group Training akan buka July ni. . . Details: Group 1: 6.30pm, Monday & Wednesday The Club Bandar Utama 4 spots left . . Group 2: 7.45pm, Monday & Wednesday KOA fitness Mont Kiara 3 spots left . . Nak tahu lebih lanjut, please contact 0193877712 ok. Nanti my assistant akan bagi tahu more details. . . #fitnesswithnana #UnderArmourMy #IphoneX #applewatchseries3 . .

Holiday Manjahhhhh 🤗my pretty beloved daughters 😘😘💚💚💚💚💚💐💐💋

I think we’d make a great band! Thank you for an unforgettable evening. @maike_juettendonk @daniel_zillmann @sebastianschneiderr @brittigram !!!

Make it nasty 😋

@qwaterparkbanjarbaru yukss berenang dan bermain , ajak keluarga dan temen kalian 🏊🏊🏊 Untuk harga tiket nya Weekday : Rp .30.000,- Weekend : Rp . 40.000 ,- Dari pukul 08.00 wita s/d 22.00 wita Yuksss merapat