TOP MASTER AGENT SHAH ALAM
(@hana_raihanna)

Stories and Highlights posted by hana_raihanna

Photos and Videos posted by hana_raihanna

Assalamualaikum 😊 . #jumaatpenghulusegalahari

Meh kite share cara pakai NB cream ni. NB cream ni sejenis cream berubat. Selamat utk digunakan utk yg mengalami skin problem.

Bahan-Bahan dalam NB CREAM. . . 💕ANTISEPTIK 🐾 Antiseptik berfungsi mencegah bakteria dari terus membiak dan seterusnya menyebabkan terjadinya jerawat . Ianya juga mampu membunuh kuman penyebab jerawat. . . 💕DISODIUM EDETATE Merupakan bahan penambah untuk membantu tekstur dan formulasi produk serta bertindak sebagai pengawet. . . WHITE SOFT PARAFFIN Dikenali sebagai petroleum jelly. Digunakan untuk merawat dan membaiki kulit bermasalah seperti rashes dan eczema. Bersifat hydrating mampu mengekalkan kelembapan kulit.. . . 💕D-ALPHA TOCOPHERAL Atau nama lainnya ialah Vitamin E. Kandungan vitamin E dalam NB Scar Acne Theraphy Cream mampu melindungi kulit dari sinaran UV. Vitamin e juga bertindak sebagai agen anti penuaan.

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM . . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik . . #agentwanted #dropshipwanted #nbscaracnecream #nbscaracnecream #nbcream #nbscaracnecream #nbmalaysia #nbscaracnetherapycream #kosmetikmurah #krimviral #krimparut #krimhapusparut #nbcreamshahalam #nbcreamuitm

Seriusly lepas apply serum yang terbaru ni (banyak beads vit C), berangin sungguh. Kali ni cik emma berani jamin memang berangin extra dari last batch. Coolin effect dia memang tak payah dah letak dalam peti. Apply pulak dengan krim NB hah perfect! Ranap jerawat atas dahi cik emma sebab salah makan lagi. Kali ni apa? Udang galah. Kah3 allergic to seafood. Tapi itu lah fevret. Stock serum kat cik emma fresh fresh dari new batch. Nak try roger roger aja ya. Sejuk yakmat macam halakan muka ke ekon gittew 🥰 #nbserum #nbscartreatment #nurfellabeauty #hanafellacrew #agentnbshahalam

Esok da tau kan mana nak cari cinonet blue ni? Klik @hana_raihanna ♥️

Errrr parut hitam memang cukup menyakitkan ati kan. Rasa tak da keyakinan langsung nak jumpa orang. Laki sekarang pon dah jaga skin tau. Sapa yang takmo peloles kan. Memang idaman semua orang lah kulit licin gebu nih. Mujur la #nbkrim boleh slowly rawat bagi pulih balik. Yang penting, pulih cara sihat. Bukan letak chemical mercury segala bagai bagi bakteria tu terkandas kat dalam. Nanti² kuar jugak la dia kalau dah penuh bersarang kat dalam. Dapat tak? Kalau dapat TERBAIK #agentnbshahalam #nurfellabeauty #nbscaracnetherapycream #serumnb

Stock tengah landing menggunung nii, jom laa kita try satu 😇 #nb #nbcream #nbcreamselangor

NB CREAM PEMUSNAH JERAGAT JERAWAT PARUT ajaib tanpa bahan KIMIA.... 👍 Sesuai untuk semua JENIS kulit 👍 TIADA pengelupasan 👍 Mengandungi bahan ANTISEPTIK untuk mematikan semua BAKTERIA 👍 Memudarkan serta menghilangkan parut lekuk 👍 Mengecutkan jerawat 👍 Menghilangkn jerawat 👍 Mengawal kulit yg berminyak 👍 Mengecilkan liang porii 👍 Melembapkan kulit yg kering 👍 Merawat gatal2 kulit yang bermasalah seperti ALERGIK 👍 Merawat kulit yang SUNBURN 👍 Satu2 nya krim yang jenis BERUBAT yang mampu merawat masalah kulit muka yg KRONIK Yang penting 💯 LULUS KKM 👍👍👍 #krimsunburn #sunblockspf50 #acnetreatment #acnescars #acneskincare #parutjerawat #krimparut #krimparutnb #nbmurah #krimjerawat #ubatjerawat

Sebab set #antibakteria ni life kami selalu huru hara. Pending stok agen beribu ketul bahan mentah takdan nak cover dengan permintaan yang oberdos ni. Masuk taun ni dah 3 tahun insof and Start cerewet dengan ingredients tak kira la even yang drugstore pun. Korang kalau ragu ragu dengan #krimberubatnb ni jangan lupa skodeng satu satu ramuan dalam saka biru ni tau. #nb #nbcream #krimparutjerawat #krimparutpuaka #krimparut

Sape belum cuba krim viral nie 😍 MURAH jew taw jom grab musim gaji nie 😀😀 #nbscaracnetheraphycream #nbcream #krimparutjerawat #krimberubatnb

Nb krim dah viral sekarang orang rata2 dah kena rasuk. Krim yg boleh selesaikan pelbagai masalah kulit. Segala parut marut berhantu yg melekat bertandang lama di wajah akan hilang dengan penggunaan #krimparut yg berterusan. Just sapukan pasti nampak hasilnya, yg penting consistent setiap malam belai dengan saka ni Korang dah ready ke nak tinggal kn produk 5in1 tu. Kalau dah Ready meh join dengan NbCream cukup dia satu jer 👇 #feedback #nbcream #krimparutjerawat

Meh sini hakak tunjuk cara pakai Krim Berubat #scaracnecream . Sebelum tu, uolls cuci muka bersih-bersih. Lap hingga skin betul-betul kering & pada awal penggunaan, akak sarankan uolls sapu pada tempat bermasalah dalam 3hari percubaan. If krim berubat ni sesuai pada kulit uolls, hari ke 4 uolls da boleh pakai pada keseluruhan kulit. Eh. Kalau yang kulit takde masalah jerawat jeragat tu acam ner,, huhu.. uolls boleh terus sapu. Takde masalah 😘 #bebuihlove #beautysoapnb #krimnb #krimparutjerawat #krimpuaka #krimparutpuaka #nurfellabeautyhq

Dont forget grab yours NOW .. 1001 masalah dapat diatasi dengan hanya menggunakan NB CREAM 😊 Just click link at bio @hana_raihanna