B Miranda
(@iamtheo_dore)

100 posts

239 followers

1,624 followings

Financial Counselor, Holistic Wellness & Life Coach; Vegan, Lover of Life; Dog guardian. Here to inspire, motivate & leave the world a better place! πŸ’

This Account is Private. Follow to View Photos and Videos posted by iamtheo_dore on Instagram

People Also Viewed

rafaelbeutl
(@rafaelbeutl)

3 Days 5 Hours Ago

It feels good with β˜€οΈ& @skinybodywear #skinybodywear #ibiza #rafaelbeutl #ootdmen #underwear #model #fashion

Just your average office slut.. πŸ€“πŸ‘„ @naughtyamericahq

Happy day,happy hair.. @sungatestudio made it well😁🀩❀️❀️❀️ @ellystanhairstylist

All ready for the Chinese Year of the Dog #yearofthedog #maythisyearbehappyforyou #dog

model
(@kylien_quen)

2 Days 14 Hours Ago

Follow @savannmadison @savannmadison @savannmadison Promo by @hotxxcandy

PeytonList
(@peytonlist)

2 Days 3 Hours Ago

Thanks @Coolhaus for the ice cream on-set. Love supporting women-owned brands #ibuywomanowned #coolhaus πŸ’“πŸ‘­

MomentsπŸ’™ @classyfacts

leiyla
(@leiylajonm1386)

2 Days 15 Hours Ago

Riae
(@riae_)

1 Day 5 Hours Ago

See you tonight at @clubbarsinister πŸ–€πŸ–€πŸ–€

Selamat pagiii 😊😊😊 . . . Pagi ini jadi bahagia hehe tepatnya kemaren mlm sich sepulang kerja buka IG trus akun xingmi yg aku follow bilang klo @alanwalkermusic sama @zyxzjs saling follow d IG,,,,neng langsung kaya yg "WHAT" saking kagetnya trus langsung buka IG pribadi (karena d IG pribadi neng follow alan Walker) langsung ngecek sendiri dan langsung diem,,,tiba" speechless kaya yg bahagia banget 😁😁 . . . Tapi serius bahagianya tuh bukan karena icing di follow ama artist western atau gimana y enggak kok neng gak sesongong itu buat jadi orang yg bilang "liat nih Idol gue difollow juga IG nya ama seorang sekelas Alan Walker" sama sekali bukan itu yg disenengin tapi lebih k "wow 2 orang yg lo suka tiba" temenan,,,,itu kaya gitu bahagianya,,, sesederhana itu" . . . Klo harapan tentang mereka collab atau bikin project sich neng lebih k santai aja,,, gak mau yg nyepam akun alan buat collab sama icing,,, klo pun komen y paling bilang makasih karena udah follow icing juga,,,tapi do'a terbaik tetep kok aku lafalin dlm hati,,, semoga mereka bisa sharing sesuatu tentang music,,itu aja sich cukup 😊😊😊 #exol #bestfanarmy #iheartawards @weareone.exo

My Office. I can’t imagine a better view than the endless but always changing ocean. The office chair on wheels can be a challenge though... . #myoffice #madridmaersk #maerskline #maerskgroup #maersk #coolmariners #instashipping #seekoffshore #blivskibsofficer #detblaadanmark #officewithaview #captain #captainlife

λ“œλ””μ–΄ λ‚˜κ°„λ‹Ή γ…‹

Since Instagram removed my photo, here goes try #2. Photographer: @brianjamie #brianjamie #model #malemodel #hotguys #sexymen #mensunderwear #calvinklien

Nasul si Nasa!Sa ne traiasca Mihaita o mie de ani si sa fie binecuvantat!πŸ™πŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ–€#baptism #babyboy #party #blessedπŸ™ #partnerincrime #couplegoals My dress by @milo_couture

Get you a girl who knows all about cars 😏 @officialaubreykate

Joshua Foo
(@joshuafooo)

2 Days 14 Hours Ago

Happy Chinese New Year ❀ Im feeling a bit uninspired lately but im super keen that Thailand is coming up in the next 2 weeks 😬