FOUNDATION/LIPMATTE/CLEANSER
(@jelitamuslimahstailista)

3,440 posts

942 followers

1,098 followings

Cari baju raya?? Cari baju Bridesmaid?? Cari design fesyen terkini??...Kami lah jawapannya...Kami menjual pakaian muslimah khas buat anda..

Stories and Highlights posted by jelitamuslimahstailista

Photos and Videos posted by jelitamuslimahstailista

Jus Jamu Temukunci Viral💥 . Bukan ubat ajaib tapi hanya BAHAN² asli yg ada di dapor rumah, dimasak, diolah dgn penoh kasih sayang dgn penuh pengharapan dgn izin Allah asbab jus yg kami keluarkan ni dapat meringankan & menyembuhkan kesakitan yg cust kami alami ... . Temukunci✓ Manjakani✓ Halia✓ Kencur✓ Kunyit✓ Halba✓ Kulit kayu manis✓ Asam keping✓ Bunga lawang✓ Buah pelaga✓ Gula kabong✓ . Semua ada khasiat & kelebihan tersendiri dalam menyembuhkan dan menyihatkan badan .. . NAK CUBA ..??? -RM20 sahaja- . #jusjamutemukunci #newagentwanted

Salah satu kandungan yg terdapat dlm Krim Tomato Hajar ialah Alpha Arbutin. . Alpha Arbutin merupakan natural brightening agen atau bahan alami yg mampu mencerahkan kulit serta mengurangkan pigmentasi pd kulit. . Kesan konsisten pakai treatment cream@Krim tomato Hajar, parut akan cepat pudar dan hilang. . #krimtomatohajar #treatmentcream #hajarorganicbeauty

Serum Tomato Hajar...pastinya yg terbaik👏👏 Rugilah yg belum cuba.. . #hajarorganicbeauty

Anak kena campak ke, naik bertih ke, tak perlu risau....mandi je dengan sabun tomato hajar......inshaallah cepat sembuh dan parut² pun boleh hilang.... . #sabuntomatohajar #hajarorganicbeauty

😂😂😂😂

Alhamdulillah.. Asbab minum Jus Jamu Temukunci Cyst mengecut...👍👍 . Ikhtiar itu perlu...tetapi dlm masa yg sama susulan rawatan dan pemantauan dr doktor juga sgt penting 😉 . Nak cuba atau nak join agen, wasap me ye. . Wasap 011-39958477 . #jusjamutemukunci #newagentwanted

Krim tomato Hajar @ treatment cream ni memang best. Sapu nipis je tapi kesan memang wowww 👍👍👍 . Fungsi #krimtomatohajar . 🍅menghapuskan jerawat biasa @ batu 🍅perbaiki struktur kulit yg rosak teruk 🍅menghilangkan jeragat tebal 🍅mengecilkan pori-pori 🍅utk kulit lebih cerah secara alami 🍅mengatasi kulit kusam 🍅meratakan kulit muka yg berlubang . 💯bahan organik & fresh 💯homemade & handmade . Readystock ‼️ Rm20. www.wasap.my/601139958477/krimtomato

Patutlah ramai yang mengadu bila jerawat yang tahap melecet cepat je sembuh bila pakai SABUN TOMATO HAJAR, rupanya asbab Minyak Kelapa Dara di dalamnya. Dan ni salah satu khasiat minyak kelapa dara.👏🏻👏🏻 . #menyembuhkan tisu & kulit yang cedera serta luka😘 . #sabuntomatohajar #hajarorganicbeauty

SERUM TOMATO HAJAR . Ramuan hebat dari 9 bahan terpilih & berkualiti tinggi..Antaranya buah tomato segar, minyak kelapa dara, minyak argan, minyak essential, minyak zaitun, delima, lemon, aloevera & vitamin E . M U D A . . . .A N J A L . . . . B E R S E R I- S E R I . #hajarorganicbeauty

Assalammualaikum..selamat pagi 🌺🌺🌺 Semoga hari ini happy² jerr.. Jaga hati...jaga kolam jiwa ❤💚❤

Foundation ni sangat² membantu menutup sambil merawat cela dimuka. . Tahan lama dan tak mudah bercapuk. Muka lebih glowing dan licin. . Foundation apa tu ? 🤔 Foundation Full Coverage la.. 😍 . Jom cuba... . #foundationfullcoverage

Husna & Nek Pah Mana 1 idaman qalbu??? . Foundation Nek Pah + Husna memang terbaikkk!! Tak payah susah payah nak tepek compact powder lg dah.. cukup dgn foundation powder yg super awesome ni!! 😍 . Jom sama² guna foundation best ni.. Gerenti puas hati... 👍🏼 . #foundationpowder

Simple je nak cantik macam ni.. Kami guna product yang mampu milik... X perlu berhabis duit untuk tampil berseri.. Sebab Sweet Foundation merawat wajah dari hari ke hari kesan pemakaian yang konsisten... . #sweetfoundation #miniagentwanted

Minum seminggu sekali dah ckup utk membuang angin dlm badan dan masalah sakit dalaman.. . Sebotol utk pengunaan 3minggu RM20...murah dan jimat . #jusjamutemukunci #newagentwanted

Air Mawar..petua org lama² nak bagi naik seri muka. Now kita upgrade bagi yg lebih terbaik. . Spray² terus glowing... Pastikan spray rose water dulu sebelum pakai foundation utk makeup cantik dan tahan lama. . #rosewater