아프고 살빠져서 다이어트하는 ..일주일만쉬고 다시해야지 😗
2 Comments Download

People Also Viewed

[Preview] BLACKPINK Fansign at Bundang . . Udahh mulaii akhhhh 😗😗😚😚😚💜 . . Cr. 19970211 🙉cantik

Follow @Slayhubs - Tag her ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Slay Queens 👑👑👑 Via @slayers.onlyy Also follow @Onlinehypes_ DON'T FORGET TO TURN YOUR NOTIFICATION BUTTON ON ✔🙋

‪Juru ketik nota pembelaan fredrich be like.. http://1cak.com/2386455‬ #1cak #wtf #funny

Follow @real_ekinmusic 💕 @real_ekinmusic 💕 @real_ekinmusic 💕 @real_ekinmusic 💕 . #like #comment #share CREDIT @anacheri

Binabadan . Saya mulakan binabadan saya pada umur 14 Tahun . Hanya dengan training di rumah , push up , pull up , dumbbell 5kg je kat rumah . Buat bicep & shoulder je guna dumbbell dulu sebab ringan . Masuk umur form 4 baru mula ke gym tanpa apa2 pengetahuan untuk guna alat gym , orang pelik macam mana badan besar tapi tak pandai main gym , saya cuma jawab saya training kat rumah sebelum ni . Sampai lah form 5 konsisten main gym , mata mula terbuka untuk kenal bidang ni lalu sekaligus menggerakkan hati saya untuk masuk event pertandingan . Dulu on cutting memang teruk , hampeh dan sangat2 benci dengan diri sendiri . Masuk comp je orang hina , orang pijak . Sakit gais kita semua ada kisah yang sakit sebelum kita berjaya . Sampailah dah pandai sikit2 kaji badan sendiri dalam bab pemakanan , barulah bermula satu langkah ke level yang baru . . . Satu nasihat yang Zan nak berikan kepada adik2 yang baru nak main gym , jangan kenal gym keterluan sampai ia binasakan diri walaupun kita obses , ramai dah yang DM Zan cerita masalah2 mereka yang tak cukup duit utk binabadan lagi2 bawah tanggungan ibubapa , dan banyak lagi masalah2 taknak Zan cerita kat sini . Jadi masa depan kita kena corak awal2 , kita kena ada langkah sendiri dari awal dan seterusnya , kita kena tahu kita binabadan buat apa . Kalau obses sangat sampai beli bertimbun2 supplement , barang semua bertimbun tapi habiskan duit kita , itu satu pembaziran dan ia amalan syaitan . . . . Akhirnya, Apa yang Zan impikan sejak zan kecil , dengan usaha2 Zan selama ini akhirnya menjadi realiti . Yang penting jangan berhenti berusaha sebab setiap usaha pasti ada hasilnya . #DreamBig #Motivation #Life #Passion #Winner #Champion #Bodybuilder