Noorjuliana Ibrahim@SMJuju👩‍🔬💕
(@juliarieza_noorjulianaibrahim)

Stories and Highlights posted by juliarieza_noorjulianaibrahim

Photos and Videos posted by juliarieza_noorjulianaibrahim

Sentiasa Beratur😁👍🏼 . Jumaat barakah... Alhamdulillah..👏👏Tahniah #bisnespartner yg restok👍🏼👍🏻..Sempat lagi meroket🚀untuk bulan ni🤓🤓 . Berbaloi sesangat la Offer beli 4box #minkaffe free Teh #mincha ni..order pun bertingkat².. ☑️10box #minkaffe free 2box #mincha ☑️3bttle #ezifloorandtoilet ☑️1tube #ubatgigime ☑️1bttle #pblotion #syukurselalu😊 #sentiadaada #sayabuatsayaminat #myhobby #projekbeliimpian #2gajisebulan

Gandakan lagi rezekiKu dan UsahaKu Ya Allah 🤲🥰👍🏼 . #mysideincome #projekbeliimpian #2gajisebulan #syukurselalu😊 #sentiasaada

Tahniah diucapkan kepada bakal penerima anugerah CDM Excellence Award 2019 dan juga penerima anugerah Crown Diamond Manager Baharu 2019‼️ . Nantikan sisipan istimewa sempena Majlis Ulang Tahun ke-27 Sahajidah Hai-O Marketing eksklusif di akhbar Berita Harian edisi 19 Oktober. #shom27thanniversary #shomrevolution #haiomychoiceforlife

GARAM BULUH MINUMAN . . Keputihan hilang asbab amalkan minum #garambuluh #garamsihatseisikeluarga #batukaranghilang #keputihanhilang #mudahlawas #buasir #sakitgigi #kakiletih #dietsihat #keguguranrambut #penyakitulser . . #alhamdulillah tq kak sue nk ikhtiar dgn #garambuluhminuman ni.. semoga ia dapat membantu menyihatkan seisi keluarga akk amin 🤲🏻

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ‼️ " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab tu lah kenapa Therapants yang baru launched 1Oktober aritu dah banyak size soldout. Sebab Therapants bukan legging biasa‼️‼️ Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Yang paling best, Therapants ni ada 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah, oksigen dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi tadi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Harga therapants ni sangat berpatutan dengan kesan serta merta dirasai oleh si pemakai. Psstt..Tengok point2 akupuntur therapants di komen ya 😘. #bxtra #pb360therapants #projekstg #catchampions

Merahnya Kamu😁😁🙈 . Nk trowback je..baju raya haji kita hari tu dr @colorblastcloset .. pict dgn Ayahanda🥰 . Material sejuk..xpanas..best sgtah...so boleh repeat lagi ni👍🏼👍🏼 . 2pasang RM100..Harga siyes mampu milik wei..🥰promo ni pon still berjln lagi😱..Rugi xgrab nii #readytowear2019 #colorblastcloset #wahidakurung

Tq adik @huda_hafid Gortiiikkk habis ni😆😆😆😆😆 . Sesiapa yg nak order keychin beg ke...kereta ke..beg sekolah ank ke..boleh direct pm adik ni ek👍🏻👍🏻👍🏻☺️

Alhamdulillah... Akhirnya IPHONE 11 Max Pro 256 GB Midnite Green.. . Setahun lebih jugak la pakai Huawei ni. Menunggu Tabung Penuh (bukan niat untuk menunjuk,sekadar berkongsi kegembiraan) Akhirnya, hijau pun hijaulah. Malas nak tunggu stock color lain. Mahu tunggu yang warna Merah tapi tak tahan nak tunggu lama.😁😁😁 Aamiin......😇😇😇 Hasil Menabung Dari Kecik.. Kerja pagi petang siang malam sampai tak cukup tidur.. Akhirnya dapat juga beli IPHONE 11 Pro Max ni.. Harga pun mahal gak sekarang.. adehh😂😂😂 . Syukur. Dapat copy and paste entah sapa punya post ini. . kita tengok berapa ramai baca sampai habis atau sekadar tengok gambar dan membaca headline.🤣🤣🤣 . Psst iolls pun terkena 🥴🥴🥴 #jangankecam😅😅😄😃🤣

Ada yg suka minum barli⁉️ . Selain sedap, barli ni ada 1001 khasiat tau..Macam #krimbioeverplus pulak kan😍 . Juju nak share sikit lah ya.. . Bijirin Barli kaya dengan khasiat pemakanan seperti fiber, vitamin dan mineral penting (Vitamin B3), thiamine ( Vitamin B1), selenium, iron, magnesium, zinc, phosphorus, copper dan niacin) serta sedikit lemak dan tidak mengandungi kolesterol seperti lain-lain bijirin. . Jus barli hijau mengandungi 11 kali kalsium daripada susu lembu, hampir lima kali zat besi dalam bayam, tujuh kali vitamin C dalam oren dan 80 mg vitamin B12 daripada 100 gm barli. . Nak minuman barli tambah sedap dan berkhasiat, cuba guna #sweetality .. Manis, lemak dan sedap👍 Semua bersatu dalam satu rasa.. Manis saja tapi kalori yg sangat rendah.. . Syglah kan, minuman yg berkhasiat tapi gula yg tinggi kalori, dapat sedap je lah😃 . So, peminum tegar barli boleh guna gula rendah kalori ni.. Dijamin sedapppp👍👍👍 . Ada yang nak try x⁉️⁉️⁉️ . #sharingiscaring

Keutamaan kerja HAKIKI.. #parttimejobs pun Seiring💪 . Alhamdulillah 🤲 Sempat juga hantar🚀 ☑️2 x 4liter baja #ezigrow ☑️3 box kopi penambah tenaga #minkaffe . Rezeki selalunya tak pernah salah Alamat...selagi ada usaha, di situ ada kejayaan akn menanti.. . Untung Rugi itu adat perniagaan.. Yang penting..buat dan terus buat🛣️..Jangan pernah jemu.. #donemembebel #bizonlinesenangla #bisnesswtpleasure #sayaminatsayabuat #sayabuatsayadapat #siapanakjanaincomejoinstg

✔️BIOEVER KRIM 1001 KEGUNAANNYA✔️ Sekarang semua nak beli satu barang tapi banyak kegunaan, betul tak⁉️⁉️Nak yang mutlipurpose..😘😘 . Sama macam kegunaan #krimmagic BIOEVER ni.. Memang banyak kegunaan..👍👍 ✅ anak-anak =bagi lancarkan aliran oksigen, anak fokus dalam kelas ✅ wanita -bagi perawan jadi "anak dara" semula -Vshape, hilangkan double chin ✅masalah hormon - stabilkan hormon, kurangkan stress ✅untuk mak ayah -sakit pinggang, sakit lutut, lenguh-lenguh ✅ lelaki -cuba dan anda akan tahu. ✅masalah jeragat..muka v Shape...awet muda . Lagi kegunaan #krimmagic Bioever: 🌺Sapu dekat muka, kulit jadi glowing. 🌺Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala. 🌺Sapu dekat perut, hilang strechmark. 🌺Sapu dekat luka, luka cepat cantum. 🌺Sapu dekat buasir, buasir jadi kecut. 🌺sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut... . Banyak lagi. Lebih-lebih lagi untuk masa kecemasan.. Senang cerita #krimmagic BIOEVER ni 1001 kegunaan la‼️‼️‼️ . Nak order ⁉️ klik je no ni 👇 📲www.wasap.my/+60172630413/#bioever #bisul #lukakemalangan #beguk #buasir #tyroid #sawan #daguruncing #awetmuda

BETUL2 BUAT HURU HARA THERAPANT Ni‼️‼️‼️ . TESTIMONI PANAS² drpd #stgians Borneo ni- nak tunggu balik rumah lambat lagi katanya, so di sana jgk dia TEST👏👏👏 . Memang POWER tu #therapants 😘 . Pengakuan DSM CT:- “Bila dah try.. baru tahu #therapants ni 360’ boleh ubah bentuk badan wanita biarpun dah ada 3 org anak🥴 “ Pakai jer dah ☑️save saving RM240 Pakai jer dpt ☑️FREE PRODUK RM100 Pakai jer dapat ☑️REBATE RM70 pakai jer dpt ☑️bonus BULANAN . Best benor² ni...Dapat Slim☑️ dan Dapat duit💰☑️ Nak dapatkan info lanjut klik link ni👇👇👇 www.wasap.my/60172630413/therapants #projekbinaincome #bxtra #leggingslim #lenggingkurus #kakislim #bizonlinemodalrm47 gaya #projekstg #pakaidapatbonus #projekbeliimpian

#bismillahirahmanirahim #assalamualaikum #salamjumaat #salammagnetrezeki . Dah submit Doa🤲 pagi ni⁉️ Joommm‼️‼️‼️

@hasnizahahmad ..teringin kek buah akk😁😁☕ . Ada setoooo keerr⁉️⁉️

🇲🇾 vs 🇻🇳