kartini jamal
(@kartinijamal72)

257 posts

452 followers

398 followings

#Cikgu sekolah/ cikguTBO/#projekSTG/motherof4girls www.wasap.my /60193799106

Stories and Highlights posted by kartinijamal72

Photos and Videos posted by kartinijamal72

Tahniah terdoonia buat suribisnes CDM Faizah Idris Melihat CDM Faizah dan suami di atas pentas CguTinie rasa bangga dan bertuahnya sebab Faizah kini memiliki empire biz lebih rm2juta. Beliau mula2 terjebak dalam biz bersama #projekstg secara part time ja dan lepas tu beliau memilih utk jadi Suribisnes . Itupun boleh buat sampai jadi CROWN DIAMOND MANAGER.. Semoga CguTinie juga dipermudahkan utk menyusul jejak CDM Faizah menjadi CDM 2020 . Iaitu pintu gerbang #timefinancialfreedom. #anugerahcdm2019

Bff baru utk mesin ATM CguTinie . Yang lama tu dah penat ...yela kita kan banyak urusan buat biz on9 #anytime #anywhere. Tak termasuk urusan kerja hakiki . Yg lama kita bg dia rehat . Jasanya tetap dikenang. Kali ni kita pilih yg putih ..size yg lebih kecil . Brand #pineng tetap pilihan di hati. Welcome to our family hope tak terkena kezutan budaya kerja. Sapa yg ada #powerbank sama CguTinie kita geng . Sep sikit 👋🏻. #newgadget #magicofpartime

4bulan Consume Set PKP tanpa gagal‼️ Tengok perubahan Raad 4 bulan je dah nampak slim Korang NAK KE NAK ❓❓ Raad ni sejenis manusia cepat lapo. Tapi makan kuantiti sikit je. Dan berulang. Lepas jam 10 malam memang tak amik makanan berat. Kul 7 or 8 malam dah siap2 makan malam. Lepas kul 10 malam tu kalau lapo sangat. Raad akan Bancuh Minkaffe dan cecah biskut #hupseng . Makanan seimbang tu penting. Kalau dah banyak sangat makan makanan berminyak. Cepat2 lps 1 jam tu #flushout dgn set pkp (minkaffe&garlic). Proses nya laju la sikit. Tak sempat simpan dalam usus. Dan jugak tak sempat jadi lemak terkumpul dan membiak sesuka hati dia kan😀 Sekarang pulak dah ade lagi satu tambahan minuman meNGURUS. Minuman #prolicious & #sweetality . Memang lagi slim la yer... Selain dari tu. Korang kene rajin sikit la buat exercise perut. Buat 30kali #seatup tanpa gagal. Takde la kempis sgt. Tapi kurang boncit nya tu. Tak gelebeh sangat. Terlebih2 kat bhgn tepi. Nak lagi tenang dalam kurus👇 Selimutkan diri dengan #tilambvsm. Nyamann gilerr.. 30minit dah selamat mimpi pergi #bangkokpattaya. Wow sangat kan‼️ Siap boleh plan nak mimpi ape. Sebab 👇 NO STRESS..NO MIGRAIN... NO DEPRESSION..NO WEIGHT GAIN Sekarang ni memang Raad perasan lebih taw. #makanak5 slim macam anak dare U😉. Jalan pun penuh konfiden. #kawalpemakanancarasetpkp Cuba dulu baru tahu! Ready stok . www.wasap.my/60193799106/setPKPpromo #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok

Dalam dunia ni ada 2 benda yg free 1.oksigen 2.opinion So stop complaining dan rasa down... enjoy your day and move on. #happymonday .

MAJLIS ULANGTAHUN KE 27 Wahhh ‼masuk paper BH lagi ... Korang dah tengok belum❓ Terbaik‼‼ Tahniah buat kesemua CDM STG yang diraikan semalam. #mut2019 #scccshahalam #cdmexcellenceaward2019 #cdm2019

MENGIGIL TANGAN MASA PEGANG TROFI IDAMAN MALAYA SEMUA CDM #shom Semalam beliau dinobatkan sekali lagi buat kali ke-4 sebagai CDM MASTER EXCELLENCE AWARD 2019 dan merupakan Speaker Utama utk MUT ke-27. Congrats CDM CM! Mentor kesayangan ramai! Beliaulah idola inspirasi kejayaan wanita! Beliau seorang wanita biasa yang sentiasa cuba berlari mengejar kejayaan dalam setiap 5 tahun fasa kehidupan. Cita2nya untuk menjadi seorang wanita yang berjaya dan nak melahirkan ramai wanita berjaya di bawah bimbingannya. Antara kata2 beliau yg masih terngiang2...👇🏼👇🏼👇🏼 KITA AKAN HANYA BERUBAH BILA KITA TERDESAK Kita tak boleh nak ubah sekeliling kita.. Tapi kita boleh ubah diri kita sendiri... Dan bila dalam keadaan terdesak, kita akan mula buat sesuatu yg tak pernah pun kita buat sebelum ni. Dan pengalaman lah sebenarnya “mentor” paling berharga untuk kita 💪🏻 #letsdoit 💪💪 #mut27 #projekstg #masterexcellenceaward2019

SENTUHAN MAGIC Kalau dah percaya dgn sentuhan dan serasi pasti orang tu jugak kita cari . Setakat ni ada 2 MUA yg CguTinie serasi. Kali ni kita share rezeki dgn mak tang . Kasi dia warming up dulu. Terima kasih Izura Hamat Mua. Walaupun bermakeup atas katil ..hasil kejadian tetap owsem. #tb #mut2019 #berkongsirezeki #merahputihhitam #therapants #pbe

Jom refreshkan diri dengan #bvalfalfa . Minuman Kesihatan yang sesuai untuk kanak2 , wanita dan lelaki.. #bvalfalfa "Orang yg sihat mempunyai bilangan sel-sel darah merah yg lebih banyak" Kebaikan: - ↪sesuai utk pesakit anemia, gout, kolestrol darah yg tinggi dan stress. ↪sesuai utk individu yg terdedah kepada sinar radioaktif yg tinggi, kurang makan sayuran atau buahan. ↪sesuai utk masalah haid/senggugut, masalah mulut/badan berbau, masalah sembelit serta muka pucat dan sejuk pada tapak tangan.. Ready stok ...jom dapatkan botol Alfalfa for FREE . Jom DM CguTinie 👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/ 0193799107/ promoalfalfa #sayasukabarusayajual #projekstg #themagicofparttime #letsuccessmakesthenoise

Another wedding event in the weekend . Alhamdulillah.... dapat menyantuni dan meraikan pengantin sebelah keluarga pakcik en shuben . Cosy and nice place . Tahniah fuang rafi dan isteri yg menerima ahli keluarga . #merapatkansilaturrahimkeluargahjhashim

Alhamdulillah rezeki semalam . Rezeki isteri Door gift bernilai RM290 ja. Rezeki en shuben lagi besar ...jarang en shuben bertuah . U are money magnet . Sikit banyak syukur ...semoga Allah tambahkan lagi rezeki. #mmrbyprojekstg #mut2019 #53rdanniversarydinnerpublicbank2019

Good morning ... As usual can’t move on from yesterday event. Alhamdulillah berjaya tap energy leader dan mentor yg hebat. #mut2019

Alhamdulillah baru sampai umah . Lepas tunaikan tanggungjawab kpd biz partner kajang ➡️nilai . Ada hal emergency. Sayangkan anak tinggal-tinggalkan . So malam ni Mama belanja #ayamtexas sbb baba g dinner public bank. #dinnersempoi

Ooo tee dee Kan dah kata simple ja. #mut2019 #merahhitam

Otw to SCCC . Mula sorang , lepas tu berdua , kemudian bertiga . Samalah seperti buat biz #projekstg bermula dengan seorang kemudian berdua ... kini #cgutinielegacy mempunyai rangkaian bizpartner lebih 250 orang . Tema : Merah Hitam #mut2019 #diamondcgutinie

Assalamualaikum wbt Selamat pagi Kita dep dep dulu sebelum bermakeup #mut2019

👗✅ 👡✅ 👜✅ 🧕🏻✅ MUA ✅ 🥪✅ Semua utk esok #mut27. Simple jer ... Nak raikan dan bersama orang hebat dan tap energy mereka. #teamcikmun tak sabar nak beraksi esok..semoga ada tuah ketika cabutan bertuah. Aamiin ya allah ya Mujib. Siapa datang esok?? Jangan lupa say hi dan berselfie . See u tomorrow gaisss.. . #mut27 #ucaptamabycikmun #inspirasi #mut27crew