🇬🇷 Konstantinos Batsis
(@konstantinos_fitnesstrainer)

288 posts

1,830 followers

3,745 followings

Crossfit - Personal trainer LesMills coach Bodypump instructor Online coach @fitnessbodyproof -25% off code : konstantinos25 @fit_zone_supplements

Photos and Videos posted by konstantinos_fitnesstrainer

Γεια σε όλους! 😉 Αφού η ζωή δεν είναι μόνο φωτογραφίες και επιδειξιομανία, αποφάσισα να ακολουθήσω μια πρόταση από ένα φιλαρακι και να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι που λέγεται "Συνάντηση μεταξύ Φίλων". η ιδέα είναι να δούμε ποιος διαβάζει μια δημοσίευση χωρίς φωτογραφίες. Αν κανείς δεν διαβάσει αυτό το μήνυμα, θα είναι μια σύντομη εμπειρία... αλλά αν διαβάσετε, αφήστε ένα σχόλιο με μια λέξη για μένα.. μόνο μια λέξη... για παράδειγμα..ένα μέρος που σου θυμίζει εμένα, ένα αντικείμενο, μια στιγμή, ένα εστιατόριο, έναν καφέ, μια ταινία, οτιδήποτε... μετά αντιγράψτε αυτό το μήνυμα στον τοίχο σας και θα αφήσω μια λέξη που μου θυμίζει κάτι από εσάς.. Κόσμια παρακαλώ..

💯 Four steps to success: 1) Decide what you want to do. 2) TAKE action immediately. 3) Fail and learn quickly. 4) Try it again, over and over, until you succeed. . . . #learn #to #befit #fitnesslife #fitnessgym #fitnessmotivation #trainer #personaltrainer #muscle #musclebody #fitnessbody #healthylife #healthy #model #fitnessmodel #crossfit #crossfitter #crossfitmen #crossfitgreece #stretching #rehband #reebokgreece #polar #ioannina #fashion #gearup #certificate #trustme

➡️ DO what is right, not what is easy . . . New push ups challenge. Can you try? #challenge #accepted #fitness #fit #trainer #personaltrainer #muscle #musclebody #fitnessbody #healthylife #healthy #model #fitnessmodel #mensmodel #gymmodel #motivation #gyms #athlete #reebokgreece #lesmillsgreece #lesmills #lesmillstrainer #lesmillstribe #gymshark #gymsharkathlete #polar @fit_zone_supplements_ @gym_addict_tips @reebokgreece @polar_distributor_gr_cy

🤔 Remember that : To be in the top 1% you have to be willing to do what the other 99% aren't . . . New challenge - - > How many reps of butterfly pull ups can you do? #crossfit #crossfitter #crossfitmen #crossfitgreece #rogueone #reebokgreece #rehband #polar #fitnesslife #fitnessgym #fitnessmotivation #fitness #fit #trainer #personaltrainer #onlinecoach #onlinetrainer #onlineprogram #greece #mensfitness #mensmodel #mensmagazine #athlete #athletemagazine #magazine #pullups #challenge #accepted @fit_zone_supplements @gym_addict_tips #thanksalot

➡️ Make a plan tonight to kill your goals tomorrow -------------------_---------------------------------_------------ ------_------- #fitnesslife #fitnessgym #fitnessmotivation #fitness #fit #trainer #personaltrainer #muscle #musclebody #fitnessbody #healthylife #healthy #gyms #athlete #onlinecoach #onlinetrainer #onlineprogram #greece #ioanninacity #reebokgreece #lesmillsgreece #lesmills #polar #mensmodel #gymmodel #motivation #fashion @fit_zone_supplements_ @gym_addict_tips

Do you like my picture? If you like Just Vote for it... #fitnesslife #fit #trainer #personaltrainer #muscle #musclebody #fitnessbody #healthylife #healthy #model #fitnessmodel #aesthetic #fitnessworldforall #polar #reebokgreece #places_wow #placesoftheworld #vacations #vacationpics #lefkas #summervibes #repost @a2z__fitness • • • • • Μόλις αρχίζει το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού. Κάντε like στη φωτογραφία που σας αρέσει περισσότερο, που είναι πιο εντυπωσιακή και συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της TRX. Τη δευτέρα θα ανακοινωθεί ο νικητής. Έπαθλο?. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ TRX HELLAS, σε όλες τις καμπάνιες μας , για ένα μήνα ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν #trx #trxhellas #made2move #summer2018