ᴢᴀʀᴀ
(@kwonbinology)

Photos and Videos posted by kwonbinology

"I could've made you mine But no, it wasn't meant to be and see, I wasn't made for you And you weren't made for me Though it seemed so easy." . . A glimpse of Juneandra Hardinata and Febhyola Roseanne on cam ❤ . . 🎤 @rexorangecounty - Best Friend . . #junhoe #june #ikon #koojunhoe #ikonjune #ikonjunhoe #blackpink #rosé #roseannepark #parkchaeyoung #blackpinkrose #blackpinkrosé #pinkon #ikonblackpink #fmv #kpop #kpopfmv #junros #junrose #junrosé #rexorangecounty #bestfriend #주네 #준회 #구준회 #로제 #블랙핑크 #박채영 #아이콘 #fmvology

◌⑅●♡⋆♡Park Jinyoung x Kim Jisoo♡⋆♡●⑅◌ Jinyoung and Jisoo for Ceci 🍑🍒 . . #jinyoung #got7 #parkjinyoung #blackpink #jisoo #kimjisoo #진영 #갓세븐 #블핑 #블랙핑크 #지수 #jinji #jinjido #yg #jyp #gotblink #gotpink

◌⑅●♡⋆♡Park Jinyoung x Kim Jisoo♡⋆♡●⑅◌ I swear I did my best to match the skin tones 😩 . . #jinyoung #got7 #parkjinyoung #blackpink #jisoo #kimjisoo #진영 #갓세븐 #블핑 #블랙핑크 #지수 #jinji #jinjido #yg #jyp #gotblink #gotpink

◌⑅●♡⋆♡Park Jinyoung x Kim Jisoo♡⋆♡●⑅◌ highkey praying for jinji moments @ gayo daejun i trust u bih . . #jinyoung #got7 #parkjinyoung #blackpink #jisoo #kimjisoo #진영 #갓세븐 #블핑 #블랙핑크 #지수 #jinji #jinjido #yg #jyp #gotblink #gotpink

◌⑅●♡⋆♡Jackson Wang x Jennie Kim♡⋆♡●⑅◌ [3/3] Cooking with SseuNini! MC: "Kenapa Jennie udah 3x ganti baju, dan baju anda ini-ini aja?" Jackson: "y gmn y mz,, sebagai anggota paguyuban sayang anak takut istri,,, duid saya abis buat beli baju istri yang harganya kalo ditotal bisa membangun istana dan menguasai dunia,,," • • #jackson #jacksonwang #got7 #got7jackson #jennie #jenniekim #blackpink #blackpinkjennie #gotpink #gotblink #jackjen #manip #kpopmanip

◌⑅●♡⋆♡Jackson Wang x Jennie Kim♡⋆♡●⑅◌ [2/3] Cooking with Jackson and Jennie! KENAPA JADI KAYAK BAPAK DAN ANAK WKWKWK anyway Jackson and Jennie walked side by side after today music show uwu • • #jackson #jacksonwang #got7 #got7jackson #jennie #jenniekim #blackpink #blackpinkjennie #gotpink #gotblink #jackjen #manip #kpopmanip

fmv and manips ☄
(@kwonbinology)

10 Days 16 Hours Ago

◌⑅●♡⋆♡Jackson Wang x Jennie Kim♡⋆♡●⑅◌ [1/3] Cooking with Jackson and Jennie! aku kira kapal ini crack dan kemudian aku baru menyadari kalau mereka temenan hshs (they followed each other on IG during Jen's trainee days CMIIW) • • #jackson #jacksonwang #got7 #got7jackson #jennie #jenniekim #blackpink #blackpinkjennie #gotpink #gotblink #jackjen #manip #kpopmanip

I like being alone cuz I need to be me ❤ • • my entry for #jennie_solo_bestedit contest hehe 😋 kinda far from my expectation but trust me i tried my best... please show some loves and support to this video and definitely queenie @jennierubyjane ❤❤🤟 • • #blackpink #jennie #solo #jennie_solo_bestedit #20181127_20181204 #yg #fmvology

🎶 Beautiful - Bazzi ft. Camilla Cabello • • first time seniat ini bikin FMV, pake split screen, transition, plus color grading + correcting segala (walau masih cacad YHAAA MAKLUM BARU BELAJAR. MASIH KALENG KALENG) tapi jele bgt saturasinya pas dipindah ke hp, so check out my youtube channel for better quality video OKUUURRR SEMOGA GAK KENA C0PYR1GHT AAAMIIN. • • #jennie_solo_bestedit #blackpink #blackpinkjennie #jennie #jenniekim #jenniesolo #one #jungjaewon #jaewon #onedayonething #jenwon #manip #kpop #kpopfmv #fmv #kpopship #yg #ygent #블랙핑크 #정재원 #원 #제니 #fmvology

fmv and manips ☄
(@kwonbinology)

21 Days 10 Hours Ago

WONDERWALL: Autumn feat. kim jinhwan, lee suhyun. . . Tentang Jaydan Saputra dan Shania Lathifa yang sedang berjuang melawan musuh terbesar mereka; diri mereka sendiri. Jaydan membuat Shania menemukan alasan untuk mencintai dirinya sendiri. Shania membuat Jaydan menemukan alasan untuk berlari hingga garis finish. Namun bukannya melangkah mendekat, keduanya malah melukis jarak, memilih untuk mendekap masing-masingnya dari kejauhan. Diam-diam, keduanya jatuh bersama. Layaknya musim gugur, yang tampak layu dan jatuhpun sejatinya indah dan bermakna. . . Soon on wattpad. (gatau kapan wkwk) . . 🎶 Ashira Zamita - Ku Cinta Nanti . . #jinhwan #ikon #jay #ikonjinhwan #suhyun #leesuhyun #akmu #akdongmusician #jinhwansuhyun #yg #ygentertainment #kpop #kpopship #kpopfmv #fmv #아이콘 #이수현 #악동뮤지션 #진환 #김진환 #fmvology

◌⑅●♡⋆♡Park Jinyoung x Kim Jisoo♡⋆♡●⑅◌ Jinyoung always has this old man soul in his body, meanwhile Jisoo has a 5 years old soul in hers 😂😂😂 . . #jinyoung #got7 #parkjinyoung #blackpink #jisoo #kimjisoo #진영 #갓세븐 #블핑 #블랙핑크 #지수 #jinji #jinjido #yg #jyp #gotblink #gotpink

fmv and manips ☄
(@kwonbinology)

21 Days 10 Hours Ago

GOT.PINK.FILM EPISODE 1 🍑JINYOUNG & JISOO🍒 . . this video is short but trust me I HAD A REAL HARD TIME COLOR CORRECTING IT. The videos have totally different tone, and I tried to make it as same and real as possible. It turned out to be sucks and cute (at least for me) (can i say it's suckute). ANYWAY SHOUT OUT TO LILI FILM AND DINGO FOR SUCH BOYFRIEND AND GIRLFRIEND MATERIAL VIDEOS YAY . . 🎶 NIKI - Plans . . #jinyoung #got7 #parkjinyoung #blackpink #jisoo #kimjisoo #진영 #갓세븐 #블핑 #블랙핑크 #지수 #jinji #jinjido #yg #jyp #gotblink #gotpink #gotpinkfilm #fmvology

◌⑅●♡⋆♡Lee Jeno x Park Siyeon ♡⋆♡●⑅◌ for @jaestronout ❤ . . #jeno #leejeno #nct #nctdream #nct2018 #siyeon #xiyeon #parksiyeon #pristin #jenyeon #kpopship #kpopmanip

◌⑅●♡⋆♡Park Jihoon x Choi Yewon ♡⋆♡●⑅◌ for @uniplums ❤ . . Dulu kita masih remaja, masih anak SMA 🎤🎶 . . #jihoon #parkjihoon #wannaone #arin #choiyewon #ohmygirl #kpopship #kpopmanip

◌⑅●♡⋆♡Jeon Wonwoo x Kang Seulgi ♡⋆♡●⑅◌ for @jhyzn._ ❤ . . missing the touch of your fingers, in my head it still lingers 🎶 . . #wonwoo #jeonwonwoo #seventeen #svt #seulgi #kangseulgi #redvelvet #rv #wonseul #sevenvelvet #velveteen #kpopmanip #kpopship

◌⑅●♡⋆♡Hwang Hyunjin x Kim Hyunjin♡⋆♡●⑅◌ for @bearonbear ❤ . . baru nyadar kalo posenya sama semua wkwkwkw . . #hyunjin #hwanghyunjin #kimhyunjin #2hyunjin #straykids #skz #loona #kpopship #kpopmanip #jyp

◌⑅●♡⋆♡Hwang Hyunjin x Shin Ryujin♡⋆♡●⑅◌ for @emeraldrhuby ❤ . . coming soon row hyunjin x 3jin alias playboy cap teri the series wkkwkw . . #hyunjin #hwanghyunjin #ryujin #shinryujin #straykids #skz #jyptrainee #mixnine #kpopship #kpopmanip #jyp