LENGUH|LUTUT|SENGGUGUT|PENING
(@mmg.massagegel.annatcl)

429 posts

1,391 followers

393 followings

🐨MINYAK KAYU PUTIH 🌵ALOE VERA 🌷LAVENDER . 😍WANGI 💯% ORGANIK, HALAL 🕌MESRA WUDHUK . 💵RM45.00 ORDER NOW!

Photos and Videos posted by mmg.massagegel.annatcl

Cer tengok apa benda kat atas almari solek belakang Aaron Aziz tu. Haah botol kaler pink tuu. . Haaa tu la MMG. Betul lah korang tak salah lihat. Memang MMG. . Nak dapatkan MMG sekarang wasap je 016 448 5748 segera. . Sekarang ni PROMO SESUCI LEBARAN masih on lagi taw. . Harga promo untuk 2 MMG = RM78 jek.

Pakej combo #sesucilebaran masih on lagi ni. Korang siapkan pengeras 78 ringgit, terus dapat dua botol MMG. . JIMAT 12 ringgit kat situ, duit tu boleh masuk sampul untuk budak budak datang raya ni. Takde acara bagi duit raya mana nak meriah. Ada baru lah raya. Kan.😍 . Leader Jade MMG Suhanna Zakaria 016 448 5748 . #tcl #ejenbatch12masihdibuka

MMG dah jadi minyak urut paling glemer kat Mesia. 😱 . Kenapa? . Sebaabb MMG ni terhasil dari gabungan TIGA BAHAN UTAMA yang ISTIMEWA. Salah satu nya ALOE VERA atau LIDAH BUAYA. . Kalau tak pernah tengok pokok dia. Tu ada kat gambar. Gitu la rupe dia. . Yang botol kaler pink tu pulak MMG. Tau kan? . #aloeverapenawarsegera #tcl

Ada yang keluar shopping baju raya anak anak ke cuti cuti ni? . Ingat ya mama, jangan lupa bawa MMG sekali. Senang time emergency nanti. Kang ada yang sakit perut la, pening kepala la, tantrum la. Maklum ler orang ramai. . Boleh la mama calit calit mesra MMG ni kat si manja. Bau bauan yang kurang sedap akibat dari bersesak sesak tengah lautan manusia tu pun boleh cover. . Bawak yang saiz kecik je senang. Tak makan space henbeg korang pun bawak dia ni. . Nak? . Wasap 016 448 5748 . #tcl #ejendropshipdiperlukan

Kini terdapat dalam dua saiz. Botol 120g dan 50g. . Botol lebih kecik spesyel untuk travellers dan on the go! . Harga promo 50g = RM27 Harga 120g = RM45 . Postage kita sembang tepi ya. . 016 448 5748

Haaaaa, sini sini. 📣 Kak Ana nak bagitau berita baik niii. . Spesyel untuk korang yang dah jatuh cinta ikat matey dengan MMG! . HQ MMG dengan besar hatinya nak bagi duit raya untuk korang yang selalu dihargai. Tapi ofkos la ada syarat dia. . Syarat dia mudah jek. Tak payah sediakan hati kuman tujuh dulang atau air mata anak dara. . Cukup dengan beli 1 BOTOL MMG je korang dah layak tempah satu nama untuk seat LUCKY DRAW DUIT RAYA. . Kalau lagi banyak korang beli, lagi banyak la peluang nak menang duit raya tahun ni. . Haii, untung la sapa yang grab 3 botol terus. Dapat la tiga nama untuk LUCKY DRAW. . Dah la upah abang posmen pun Kak Ana velanjer. Free gift lagi Kak Ana bagi. Kali ni ada LUCKY DRAW pulak lagi. Murah rezeki betul korang kann. . Cabutan akan dibuat pada malam raya macam yang tertera kat poster tu ya. . Selalu budak budak je yang dapat duit raya. Tahun ni MMG nak kasi kat mak budak pulak bagi mak hepi. Tahun ni mak pun buleh dapat duit raya weii. 😁 . P/s: Setiap pembelian 1 botol MMG dari semua Stokis dan ejen SAH yang berdaftar sahaja layak join LUCKY DRAW DUIT RAYA. . Leader Jade MMG 016 448 5748 . #tcl #luckydraw #duitrayammg

MINYAK URUT MODEN MMG. . Marvelous Massage Gel (MMG) ialah revolusi terbaru minyak urut versi losyen sesuai untuk kegunaan harian. . 1 botol (120ml) sudah cukup untuk kegunaan seisi keluarga. . Cara guna MMG : 1- Sapu gel di bahagian yang lenguh atau yang berkenaan. 2- Ia PANTAS MERESAP dalam masa 20 saat tanpa berminyak tanpa berlengas. . . KENAPA MMG? . 📝Berdaftar dengan KKM. Dijamin selamat sepenuhnya . 🌸Wangi AROMATERAPI. Dengan haruman bunga LAVENDER. . 👍Membantu MELEGAKAN kesakitan dengan CEPAT. . 💦WATER BASED, tak melekit. . 😃Rasa lebih segar selepas sapuan. . ❤BERSAIZ POKET mudah dibawa. . 🆗Terbukti BERKESAN dengan ribuan testimoni dari pengguna. . . Kegunaan MMG: . 🌱Sakit pinggang 🌱Lenguh kaki 🌱Sakit lutut dan sendi 🌱Pening/sakit kepala 🌱Resdung dan alahan 🌱Sakit tengkuk 🌱Asma dan batuk 🌱Senggugut 🌱Kembung perut 🌱Memecahkan lemak di pinggang . 👶Amat bersesuaian untuk urutan ibu selepas bersalin. . Harga PROMOSI RM45 120 ml. . Cepat grab SEKARANG. Setiap pembelian ada FREE GIFT! . http://www.wasap.my/60164485748