LENGUH|LUTUT|SENGGUGUT|PENING
(@mmg.massagegel.annatcl)

429 posts

1,391 followers

393 followings

🐨MINYAK KAYU PUTIH 🌵ALOE VERA 🌷LAVENDER . 😍WANGI 💯% ORGANIK, HALAL 🕌MESRA WUDHUK . 💵RM45.00 ORDER NOW!

Photos and Videos posted by mmg.massagegel.annatcl

Dropship dibuka untuk produk minyak urut moden MMG. . Untung sebotol RM10. . Hubungi 016 4485748 untuk detail. . #tcl

Selamat Tahun Baru Cina kepada semua pengguna MMG. . Semoga hidup makmur dan sejahtera selamanya. . #tcl

Peminat peminat radio IKIM mesti kenal dengan suara abang ni kan. Hari ni dia tunjuk muka spesyel untuk korang. . Dia pun dah jatuh cinta dengan MMG tau! #tcl

Feedback pengguna MMG seluruh Malaysia.

Feedback pengguna MMG seluruh Malaysia.

Feedback pengguna MMG seluruh Malaysia

Feedback pengguna MMG yang berpuas hati dari seluruh Malaysia.

Feedback pengguna seluruh Malaysia yang berpuashati dengan MMG. 💕

Kebanyakan mak mak ni suka sangat guna minyak urut moden ni. ❤ Bila tau je dalam minyak urut moden ni rupanya ada minyak kayu putih, lagi laaa diorang sukaaa berganda ganda. ❤❤❤. . Kita pun bila tau mak kita suka jugak, apa lah sangat kita dapatkan jugak untuk mak abah kita kan. 💋. . Gembirakan hati mak tuu, kalau mak kita suka sesuatu benda, usahakan je dapatkan untuk dia. 🎁🎁🎁 . InsyaAllah ada berkatnya situ, kadang rezeki tak terjangka datang sebab kita tak berkira dengan mak ayah kita. Kan? 🎀. . Order tiga botol tau. Satu untuk mak, satu untuk mak mertua dan satu untuk diri sendiri. . Harga investment untuk kasih sayang : . RM45 sebotol. Kandungan 120 ml. . http://www.wasap.my/+60164485748 Testimoni terus ke @mmgtcl_annatestimoni

Haaa, korang nampak kan kat belakang botol MMG tu ada tulis GMP. Bukan sesaje suke suke ati je boleh letak logo GMP kat situ. Karang tak pepasal korang masuk dalam sebab salah guna logo tu. GMP tu sebenarnya singkatan untuk "Good Manufacturing Practices" atau dalam bahasa Melayunya kita sebut Standard Amalan Pengilang yang baik. GMP ni adalah pensijilan yang dapat pengiktirafan dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia. Hebat kan. Ada syarat syarat tertentu yang pengeluar produk kena patuh dan folo betul betul, barulah kilang pengeluar tu boleh dapat pengiktirafan cenggitu. Jadi lepas ni tak payah ragu ragu untuk gunakan MMG walaupun untuk baby umur sehari. Memang ianya selamat digunakan oleh semua. Lepas ni kalau ada yang tanya soklan yang tak berapa nak KBAT tu korang tunjuk je gambar ni. Tak payah buang masa berdebat dengan diorang. Habiskan air liur jek. Noted ya kengkawan #tcl semua. 😀 #tcl #mmgbymirathsw #gmp

Minyak Urut Moden MMG. WAJIB ada disetiap rumah. Sebabnya, satu botol tu sesuai untuk semua. Ianya boleh . . 👶🏻 Membantu baby yang kembung perut dan sembelit. . 🤰🏻Melegakan cramp kaki ibu mengandung dan lenguh ibu selepas menyusu. . 👨🏻‍💻 Meredakan sakit kepala dan lenguh bahu ayah yang stress akibat kerja. . 👵🏼 Melegakan kesakitan datuk dan nenek yang selalu sakit sendi dan lutut akibat faktor usia. . 🙇‍♀ Membantu kakak sewaktu senggugut dan mengurangkan gejala period (PMS). . 🤧 Melegakan batuk dan hidung tersumbat akibat selesema. . 👍 Melindungi kulit dari menggelembung bila terkena minyak panas atau terbakar. . 🚗 Boleh hilangkan mabuk kenderaan waktu travel . . Rugi kalau tak cuba sendiri. . . Harga : RM45 Isi kandungan : 120ml . Jomlah grab dua atau tiga botol sekali untuk dapatkan FREE POSTAGE. . @mmgtcl_annatestimoni

Sesuai untuk Ibu ibu moden yang selalu lenguh pinggang dan bahu sebab anak nak naik dukung je 24 jam. Minyak Urut Moden MMG ni BERKESAN membantu melegakan kesakitan. Testimoni dah berlambak dah korang. Langsung tak melekit dan PANTAS MERESAP dalam 20 saat je. Tak payah susah susah basuh tangan selepas guna. JIMAT MASA. Boleh terus pegang baby, sambung lipat kain, pegang senduk. Ehhh, pegang tepon terus wasap kita pun boleh. Yang paling BESTnya MMG ni WANGI tau. Bebila masa atau kat memana pun boleh pakai. Orang tak tau pun awak pakai minyak urut, orang sangka awak pakai minyak wangi. RM45 je sebotol. Boleh guna seisi keluarga. Nak cuba? Cepat tekan link wasap kita SEKARANG. Stok sentiasa ada. Memang standby untuk korang semua. Kak Ana Gojes 💋 Stokis Jade MMG Alor Setar, Kedah 📱wasap.my/60164485748

*NAK BISNES TAPI MASIH TERCARI CARI PRODUK YANG SENANG JUAL?* . 💰Keuntungan dropship RM10 sebotol. 💰untung ejen RM18 sebotol 💰Reward bulanan untuk yang hit target. 💰 Produk senang jual 💰 Testimoni banyak 💰 Material marketing disediakan 💰 Guide? Kami guide dari basic sampai advance. . *Ejen batch 10 akan dibuka pada 31hb hingga 7 Feb sahaja.* . Klik link untuk dapatkan detail macamana nak buat duit ekstra empat angka. . http://www.wasap.my/60164485748 . Suhanna Zakaria Stokis MMG Utara

*NAK BISNES TAPI MASIH TERCARI CARI PRODUK YANG SENANG JUAL?* . 💰Keuntungan dropship RM10 sebotol. 💰untung ejen RM18 sebotol 💰Reward bulanan untuk yang hit target. 💰 Produk senang jual 💰 Testimoni banyak 💰 Material marketing disediakan 💰 Guide? Kami guide dari basic sampai advance. . *Ejen batch 10 akan dibuka pada 31hb hingga 7 Feb sahaja.* . Klik link untuk dapatkan detail macamana nak buat duit ekstra empat angka. . http://www.wasap.my/60164485748 . Suhanna Zakaria Stokis MMG Utara

*NAK BISNES TAPI MASIH TERCARI CARI PRODUK YANG SENANG JUAL?* . 💰Keuntungan dropship RM10 sebotol. 💰untung ejen RM18 sebotol 💰Reward bulanan untuk yang hit target. 💰 Produk senang jual 💰 Testimoni banyak 💰 Material marketing disediakan 💰 Guide? Kami guide dari basic sampai advance. . *Ejen batch 10 akan dibuka pada 31hb hingga 7 Feb sahaja.* . Klik link untuk dapatkan detail macamana nak buat duit ekstra empat angka. . http://www.wasap.my/60164485748 . Suhanna Zakaria Stokis MMG Utara

*Marvelous Massage Gel (MMG)* berfungsi seperti minyak urut *TAPI* ianya waterbased. Langsung tak berminyak. . ➡ Wangi haruman bunga LAVENDER ➡ Water Based - Tidak berminyak ➡ Berdaftar KKM ➡ Resapan pantas ➡ Botol yang mudah dibawa ke mana mana. Takde risiko tumpah dalam beg. ➡ Tidak melekit ➡ Organik 100% bahan semulajadi halal ➡ Terbukti BERKESAN . Bahan utama ••••••••••••••••••••• 🍀 Aloevera 🍀 Lavender 🍀 Minyak kayu putih 🌟 . Kegunaan gel ••••••••••••••••••• *MEMBANTU MELEGAKAN* ✔ Selsema ✔ Resdung ✔ Sakit gigi ✔ Senggugut ✔ Kulit melecur ✔ lenguh lenguh ✔ Sakit pinggang ✔ Urutan ibu bersalin ✔ Sakit lutut dan sendi ✔ Kembung perut baby ✔ Pening & sakit kepala ✔ Sakit dada & batuk batuk ✔ Gigitan serangga . Sesuai untuk seisi keluarga 👪 . #minyakurutmodenmmg . http://www.wasap.my/60164485748.

MMG dah jadi pilihan untuk gubahan hantaran. So takyah pening pening nak tambah item hantaran kat dulang toiletries tu. . MMG kan ado. . Curlass youu! . Duit hantaran untuk sebotol baru RM45. Nak.order klik link ni. http://www.wasap.my/60164485748

Waktu kat ofis tu kalau sakit pening korang sapu apa?🤔 minyak herba? . Tak salah, cuma kalau ada minyak urut yang tak menyebabkan gangguan deria bau orang lain kan best. 😍 . Macam minyak urut moden MMG ni. Dah la berkesan lepas tu wangi dengan HARUMAN BUNGA LAVENDER pula lagi. . Haa tak payah dah nak canang tanpa sengaja kat satu dunia kita tengah sakit perut ke pening ke kan.😞 . Sapu je dalam toilet ofis. Kengkawan ingat korang spray minyak wangi. Padahal pakai minyak urut moden MMG. . Hehehe. BEST yakmat! 😀 . 💰Harga pun berpatutan RM45 je untuk kegunaan sebulan lebih. . 💏Seisi keluarga boleh pakai. . Nak try whatsapp je akak 016 4485748.