Nur Nabila Mohd Razali
(@nabila.razali)

2,962 posts

722,574 followers

1,902 followings

Ambassador of @PrimaValet • Princess of @albellabeauty • Enquiries : ash.1711music@gmail.com

Photos and Videos posted by nabila.razali

Awk orang mana? 👗 : @primavalet

Nak tanya skit ni, kat mana tempat korang selalu dating? 🤗🌼 #shareplease . . 📸 : @nazreen.amran

Ya Allah yg Tuhanku, Engkau berikanlah kekuatan kepada hambaMu yg kerdil ini untuk menghadapi dugaan dunia yg fana. Sesungguhnya Engkau Maha Pengampun lagi Maha Mengetahui.. Amin Ya Robbalalamin.. 😥 - Suha #mataharicerahlagi @tv_okey @globalstationsb

Give this girl a good pair of shoes & watch her conquer the world 🗺 📸 : @nazreen.amran #newbalancemy #lifein247

Describe me in 2 words. Go! ♥️

Good morning gais.. Bella ngantuk teruk ni camana nak race..😜😜😜 Kene dajal with my photographer @nazreen.amran 🙄 . . Bella drive awak duduk sebelah ok? 📸 : @nazreen.amran . . . See you guys soon in Terengganu this 3rd & 4th August for the race! Wish me luck! #nr92 @toyotamy #toyotamy #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive❗

Bella drive awak duduk sebelah ok? 📸 : @nazreen.amran . . . See you guys soon in Terengganu this 3rd & 4th August for the race! Wish me luck! #nr92 @toyotamy #toyotamy #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive❗

Closing 2018 Aidilfitri with ♥️♥️♥️ 📸 : @ariffinsulaimannn

[VOLUME UP!] Nak join Bella menari dalam music video terbaru NIVEA Langkah Berkeyakinan ni? Korang buat video sekreatif, upload kat TikTok dan hashtag #mynivea #langkahberkeyakinan. Ajak kawan2 korang pun buat skali tau! Korang berpeluang menang hadiah bernilai RM30,000 tau! Utk maklumat lanjut korang boleh follow Facebook NIVEA ni https://www.facebook.com/mynivea/posts/1734697076612767 Tertakluk kepada terma & syarat. Good luck! ♥️ P/s : Jangan lupa set video korang as Public baru Bella dapat tengok! #tiktok @mynivea

Good morning Malaysia 🇲🇾! My 4th racing school today special skit kat SIC. See you guys soon in Terengganu this 3rd & 4th August for the race! Wish me luck! #nr92 @toyotamy #toyotamy #toyotagazooracingmalaysia #allaboutthedrive #drive❗

Perempuan ni senang je. Kalau dia bad mood, bagi je dia ice cream Tropicana Lychee Yogurt ni. Confirm dia terus happy camni! 😘 Korang kene try ice cream ni tau! Go get it in stores now! #froyoonthego #tropicanalycheeyogurt #nestleicecream

TAG kawan korang yg perangai gila mcm ni.. 😜