Nik NorFarhana
(@nikfarhaana)

1,571 posts

925 followers

618 followings

👑 CDM Nik NorFarhana Biz Online | Modal RM50 #projekSTG #CATchampions Program #2GAJIsebulan #cdmANA FB : Nik Farhana

Stories and Highlights posted by nikfarhaana

Photos and Videos posted by nikfarhaana

"HIDUP INI ADALAH PILIHAN SAMA ADA KITA NAK JADI RAJA ATAU JADI MANGSA !" Nak jadi raja kena belajar! Belajar dari meratap pada benda yg kita tak boleh ubah, tapi fokus apa yg kita boleh ubah iaitu DIRI SENDIRI ! Terima Kasih CM for sharing your success story. Very inspiring ❤️ Keajaiban akan berlaku pada yg berusaha bukan pada penunggu & perungut ‼️ 💪 Lets create our success story🎉 Lets Do It ‼️ #mut27 #ucaptamamut2019 #anugerahcdm2019 #masterexcellenceaward2019

SELIMUT BVSM BERI KESAN POSITIF PADA PESAKIT CILIK DEVELOPMENTAL DELAY. Satu lagi feedback positif dari saudara Dayah yang beli Selimut Terapi BVSM pada 17.08.2019. Anak kepada saudara Dayah ni ada masalah developmental delay. Jadi saudara dayah ni cube ikhtiar dengan selimut Terapi BVSM. Dalam tempoh sebulan penggunaan, saudara dayah ni bagi feedback - Katanya anaknya dah menunjukkan improvement, Dah boleh duduk sendiri dan lebih yakin. Sebelum ni anaknya hanya baring. Nak angkat tengkuk pun agak sukar. Syukur Alhamdulillah bile sesuatu yang kite share dapat beri manfaat & bantu pulihkan masalah yang dihadapi selama ni. Ikhtiar InsyaAllah sembuh itu dengan izinNya melalui apa jua tapi kalini dngn #selimutterapibvsmkesan10saat. Terima kasih Allah.. Jika anda mahupun sahabat saudara tedekat nak mencuba @ info lanjut boleh Tanya saya 📲 www.wasap.my/60132597430/BVSM #projekstg #themagicofparttime #catchampions #selimutterapi #bvsm #bvsmselimutajaib

Orang tak nak buat, Kita buat Orang tak nak percaya, Kita percaya Orang tak nak follow, Kita follow Orang kata malu, Kita buat dulu. Orang cakap negatif, Kita fikir positif. Orang kata buntu, Kita ada mentor yg menbantu. Semangat ‼️ Lets Do It ‼️ Moga yang baik-baik je hadir dalam hidup kita hari ni. 😍 Jika kita menunggu segalanya sempurna untuk bertindak kita akan menunggu selamanya. Jadi jomm mulakan perjalanan kejayaan kita sekarang‼️ Tahniah com. CDM @dhiyamarzuki.. Hadir sama meraikan, next pentas Ana doakan milik akak Crown Diamond Manager 2020.. Amin ya Allah ya mujib #keeppositive #keepsmile #keepfighting #begood #keepduit #projekstg #believeinyourself #assalamualaikum #selamatpagi

Umi nak selfie #dakharraz pun nak interprem sama.. Kang separuh jadinya 😆😊 korang camtue gak ke? Boleh lak pagi tadi sakit2 kakinya ..Gara2 energy semalam yg luar biasa Hebatnya. Mandi2 terus sarung Therapants.. Beberapa minit aje, eh dah tak rasa sakitnya.. Alhamdulillah langkah panjang terus laa.. Dapatla jlnkan amanah hntar produk laku keras tadi.. Kalau dah cod mesti tercoaching sama. Tak de dah malunya tue.. Haha Terus bawa anak2 syurga jalan2.. Umikan hari hari kerja hari hari cuti.. Gantung kuali la alamatnya.. #familybonding #mukabudakbarubanguntido #rambutserabai

Semalam meraikan usahawan yg tamat kontrak 2 juta ringgit. Harini baru dapat hantarkan brng kak Fariza di Putrajaya. Nak berjodoh jumpa rupanya,kalau tak macam gini takde sebab nak face to face kan kak. Asyiknya di WA facebook jer.. Baja foliar Ezigrow tu katanya utk pokok bunga dan tanaman sayurnya. Tak tahan tengok testimoni orng lain yg hasil gemuk2, besar2, lebat.. Nak jugak kan❓❓ Minyak JTX gold lak utk kelancaran enjin dan jimat.. Ini suaminya yg order dan ini pun dah berpunya katanya. Nanti nak masuk order lagi.. Mestilah boleh! mmng enjin senyap n lancar.. Pembantu bijak Eziclean pun nyelit sama. Sempat membaWANG gak pasal #bxtra n tentunya #therapants menjadi kegilaan wanita.. Jangn lama2 kak cepat masuk order. banyak dah size berkurang niee.. Thank you kak Fariza dan suami bagi ole2 kat anak2 😘 #bisnesonlinesenangla #letsuccessmakethenoise #gainextra with #bxtra #projekstg #catchampions #minyakjtxgold #bajaezigrow #eziclean

Put your trust in God and don't depend on anyone, believe in God and believe in yourself then the sky is your limit. Do what ever it takes ‼️ Assalamualaikum.. Morning ❤️ . . Revolution SHOM 27years Anniversary Celebration 😍😍 #mut27 #mut2019 #revolution #shom #cdmcat

Tahniah Mentor CDM @murni Zuriati! 🎉 CDM Excellent Award 4 tahun berturut-turut. 👏👏 2016, 2017, 2018 dan 2019. Terima kasih CM sebab sentiasa jadi inspirasi dan “role-model” untuk kami semua #CATchampions.Bukan mudah, tapi tak mustahil dengan #projekstg. Tips utama yang CM kongsikan, jangan cepat berpuas hati, jangan mudah rasa selesa dan sentiasa rasa belum cukup bagus. Banyak lagi yang kena Ana buat ni 💪🏻💪🏻💪🏻 Kalau mentor boleh, InsyaAllah kami semua pun boleh. Tap energy hebat Mentor! 🙌🏻 Wanita kental Wanita Inspirasiku.. Beliau juga adalah Speaker Utama Majlis Ulang Tahun Shom yang ke-27. Tak sabar ya nak dengar ucapan Live CM esok ‼️ #excellencemasteraward2019 #ucaptamamut2019 #mut27 #revolution

"THERAPANTS NI SEJUK & BEST GILER ! " kata Puan GM Petronas KLCC. Sebab tu lah kenapa Therapants yang baru launched 1Oktober aritu dah banyak size soldout. Sebab Therapants bukan legging biasa! Therapants berfungsi sebagai Terapeutik. Yang paling best, Therapants ni ada 13 kristal magnetik pada TITIK AKUPUNTUR yang membantu meningkatkan peredaran darah, oksigen dan bantu melegakan sakit otot. Sebab tu kenapa Puan GM Petronas ni sejak pagi sarung Therapants asik "keluar" angin je. Harga therapants ni sangat berpatutan dengan kesan serta merta dirasai oleh si pemakai. Pssst..jom cepat panggil Ana ukurkan pinggang adik2 akk2 tuu😘. Cepat pakai cepat rasa kesan baiknya www.wasap.my/0132597430/therapants #bxtra #pb360therapants #projekstg #catchampions #13kristalmagnetikpadaakupunturpoint #teknologinanodotfirdarikorea #instantslim #instantperutkempis

🔴 TOP 3 EXCELLENCE AWARD 🔴MASTER EXCELLENCE AWARD "Do it now or you will never be excellent!" . Beliau tidak menantikan perfect moment untuk memulakan sesuatu, sebaliknya beliau terus memulakan tindakan untuk setiap perancangan. Kejayaan tidak datang kepada sesiapa yang merancang, tapi ia datang kepada yang bertindak! Tahniah mentor CDM @norazlinnordinkaknn. Pemegang income RM 350K sebulan. Beliau lah inspirasi terhebat dalam #stg biarpun bukan selalu jumpa sebab jauh namun pengalaman dan pencapaian dalam bisnes sangat dikagumi. Melalui mentor la saya belajar ilmu yg merubah minda saya bahawa setiap dr kita boleh berjaya, setiap dari kita ada keunikan serta kebolehan yg berbeza. Semua itu saya belajar dlm seminar #mindamagnetrezeki @ #mmrbystg . Hala tuju untuk capat matlamat dalam hidup, kerjaya mahupun kehidupan. #top3excellenceaward2019 #excellencemasteraward2019 #revolution #shom #mut2019

Patutlaaa ramai yg tak sabar nk pakai Thera Pants ni.. Effect dia SERTA MERTA dan sangat selesa! Aduhaiii... terus Ana jatuh cinta. Thera Pants ni tak boleh pakai dia saje bila keluar rumah tau.. Wajib pakai seluar 👖 atau skirt belah luar macam Ana pakai ni... Even pakai macam nie selesa n tak panas pun.. Sebab Thera pants ni bukan legging biasa2.. Ada special layers & special effect ‼️ 🤭 Ade jgk part yg 1 layer jer.. Kang jd transparent pulak nnt... 😂 Adoii mmg bahaya.. Hahhahaa... Nnt kite cite lg pasal Thera Pants ni ye.. Tak sabar nk share feedback sendiri & dr pengguna²... Tp percayalah, dh try konfem korang pon jatuh cinta... 😁😁😁😁 Kesihatan no 1 but bonus perut n postur punggung pun cantik sama.. Self rewards utk diri sendiri. Psst*** dah boleh SARUNG balik jeans yg size 31.. Ya Allah macam nak lompat bintang la pulak.. Alhamdulillah.. selepas bersalin aritu terpaksa tukar size ke XL but now L and coming soon M maybe.. 💪💪 #therapants #pb360therapants #leggingcantik #leggingsihat #seluarmagic #13kristalmagnetikpadaakupunturpoint #teknologinanodotfirdarikorea #fabrik360penguncilemak #projekstg #bxtra

Bermula dengan mindset yang betul iaitu yakin yang kita boleh berjaya ,Itu la kunci Minda saya. Sebab utama gagal dalam bisnes ialah kita sendiri tak percaya dengan diri sendiri, kita mudah putus asa, takut mau hadap kecaman dan cabaran. Move on kan sahaja , agar hati kita tenang, rezeki masuk mencurah². Dalam circle yang baik pun mainkan peranan, so jgn salah masuk circle... Jgn terlalu inginkan KUANTITI sebaiknya inginkan KUALITI... Jangan terlalu mencari perfect time, tapi bermula lah sekarang.. Salam menjemput Rezeki buat sahabat semua.. #assalamualaikum #salamukhwah #focusongood #lifeisbeautiful

Siap bxtrakan utk akak @ida_shida_ismail.. Kali ni grab #therapants Seluar KESIHATAN ‼️ Tak tahan tengok testimoni yg Best2.. Feedback yg baik2 aje utk kesihatan kaki serta pinggang.. Selesa sangat2 untuk pakai kat rumah, masa attend event mahupun vacation.. Lagi ❓ Dapat RM70 Cash back, RM100 cash voucher, saving RM100 bila purchase all in one ‼️ Memang ❌tra duit, ❌tra sihat la dapat, Insyaallah. B-Xtra untung n Berbaloi2... Ada lagi yg nak join pakej B-Xtra???? Jom kita cepat2 buat duit besar dgn #projekstg Sabar menanti ya kak Ida 😁❤️ #pb360therapants #therapants #legging #magicpants #sarungsarungsihat #sarungsarungslim

Biarlah gambar berbicara.. Kalau dr segi luaran memang itu kerjanya, perut kempis. Ada 13 batu magnet di bahagian acupuncture, jadi sepanjang kita pakai seluar ni seperti kita sedang dirawat. Hilangkan sengal2, lenguh2, lancarkan perjalanan darah, sangat selesa, kulit dapat bernafas & tak panas. Paling wow ialah tidak seksa nak pakai seperti korset2 lain, kerana ada Zip u olls, dan harganya 3x ganda lebih #murah dari #pbe korset yang menawan tu 😍 Haaa.. Apa lagi ‼️ rasa sendiri manfaat therapants nie... Yg belum cepat2 grab. Nak, Roger Ana okay 👍👌.. #pb360therapants #therapants #instantslim #sakitlutut #sakitpinggang #bxtra #gainextra

Mengiurkan betul air hijau nie.. Inilah #sweetfafa #bvalfalfa tambah nilai kesihatan yg kaya dngn vitamin n klorofil #sweetality potong kandungan gula tapi tak potong rasa manis gula Jika digabungkan keduanya..jadilah Jus Sihat yang Manis SEDAP Rasanya👍 TAPI tidak menggemukkan badan.. sebab ape? Manisnya jus #sweetfafa ini ZERO KALORI.. Selain itu BV Alfalfa pula mampu meNYAHkan TOKSIN dalam badan dan mengurangkan kandungan KOLESTROL dalam badan. Jika diamalkan setiap hari untuk badan yang lebih Cergas dan Sihat .Yang tak berapa suka makan sayur tapi NAK khasiat sayuran dalam badan..boleh dapatkan BV Alfalfa ni.😃 Jom dapatkan untuk seisi keluarga anda. Hanya seMUDAH dengan MINUM sahaja. Klik link 👇 tuk order Sweetfafa anda ya www.wasap.my/60132597430 TESTIMONI menarik di komen fb : Nik Farhana #sweetalfalfa #sweetfafa #bvalfalfa #sweetality #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #sawadeecatbangkok

Bila tengok orang berjaya, kita pun tanam impian nak jadi berjaya macam mereka. Tapi.. sekuat dan sedalam mana impian di tanam tu? Mudah tak ianya terkeluar balik dari tempat yg di tanam? Kita cek balik semangat kita. Jiwa kita. Hati kita. Sebab kejayaan ni tak datang pada orang yg lembik hatinya. Kejap2 sentap. Kejap korang dah terasa. Terus give up!! Kejayaan bukan di bina dlm sehari. Kejayaan hanya datang pada org yg mempunyai jiwa dan hati yg kental❗️ Cara nak dpt hati yg kental: ✏️Usah peduli cakap2 orang, sebab hanya kita yg tahu apa impian yg kita nak ✏️ berlapang dada dan bersedia utk belajar dan terima teguran, ni semua utk kebaikan diri utk lebih berjaya ✏️ jaga hati, jiwa dan minda. Fikir positif. Sebab berniaga ni bukan duit semata. Bisnes ni adalah bisnes HATI. ✏️ sikap usaha kita tak pernah berhenti untuk jadi orang yg berjaya dan nak melahirkan ramai org berjaya di bawah bimbingan kita. ✏️ Pilih kawan yg memang nak sama2 berjaya. Yg ada motivasi hidup yg tinggi. Dan bukan yg hanya berserah redha. Faham ke ‼️😉 Selamat pagi ‼️‼️ #throwback #3yearsago @Universal Studio Jepun Kini semua dah bergelar #cdmcat #projekstg #catchampions

Patutlaaa stock kat HQ dah licin.. Bila dah pakai, ramai yg cakap, tak nak bukak !! Rasa mcm dipeluk jer..alahaii 🙈🙈 Ada yang grab bukan 1 tapi terus 2 lai pun ada. #360therapants ni fungsi dia utk ✅ Instant slim! Kempiskan perut & kecikkan kaki - buang lemak & selulit ✅ Uplift punggung! Tak leper dahhh 🤭 ✅ Tiada lagi masalah kesihatan berkaitan kaki inshaaAllah! Sakit lutut, sakit otot (bengkak kaki dll), spider veins no more! ♥️ Paling best therapant ni ada 13 magnetic crystal aka titik akupuntur jugak tau. Sebab tu korang akan rasa diurut2 jer bila pakai. ♥️ Material kain pun tahan lasak. Ada cooling technology, rasa sejuk dan selesa. 6x ganda serap peluh dan 3x ganda lebih lembut. ♥️ Full coverage dari perut ke bawah. Umpama pakai Waist Nipper + Long Girdle tapi dengan PB Therapant ni jauh lebih murah dan berbaloi2 ! Maka nak tak nak, terpaksa jadi cantik mcm anak dara .. Nak info miss Thera..? Roger Ana kat tepi 😍 Cepat roger..cepat dapat..cepat lawoo..‼️ #pb360therapants #gainextra dengan #bxtra #instantslim

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don’t. And believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said it would be easy, just that it would be worth it. Morning ❤️ #focusongood #syukurselalu #lifeisbeautiful

Nik NorFarhana
(@nikfarhaana)

11 Days 14 Hours Ago

#serumwajah #serummagic