PAKAR RAHSIA PENGHAPUS JERAWAT
(@nurfella_beauty_n9)

Stories and Highlights posted by nurfella_beauty_n9

Photos and Videos posted by nurfella_beauty_n9

Dalam mssa 2 minggu jerawat mengecut! Anda mahu menjadi testimoni seterusnya,ayuh teruskan usaha anda...usah bimbang nb cream dijamin produk terkawal dibawah kkm

Salah satu penyebab jerawat di bahagian dagu adalah sebab hormon. Setiap kali kita mengalami "period", akan berlaku perubahan hormon dalam badan. Kira kira 2 minggu sebelum haid, badan kita akan meningkatkan estrogen dan progesteron untuk mempersiapkan rahim untuk kehamilan. Kesan perubahan hormon ini ialah keluarnya jerawat banyak di kawasan bawah bibir dan rahang. Semua ini derkait rapat dengan peningkatan hormon yang merangsang kelenjar minyak untuk menghasilkan lebih banyak sebum. Sebum yang banyak di hasilkan di bawah dagu menyebabkan risiko untuk ia tersumbat dan menyebabkan jerawat. Selain itu,kurangnya tidur juga merupakan salah satu penyebab tumbuh jerawat. Kekurangan tidur malam juga menyebabkan peningkatan rintangan insulin. Apabila kerintangan insulin berlaku, badan kita tidak dapat menukarkan gula dalam darah kepada tenaga dengan lebih cekap. Ini secara langsung akan meningkatkan gula darah yang merupakan salah satu sebab utama jerawat. Macam mana nak selesaikan masalah ini? Guna la nb cream kerana nb cream dapat menyelesaikan masalah jerawat anda.

Dengan penggunaan nb cream secara konsisten anda sudah nampak keberkesanannya. Nah cuba bayangkan anda apply keseluruh muka, mesti anda dapat bayangkan bagaimana kesudahan muka anda. Nb cream juga mengandungi vitamin E iaitu berfungsi mencerahkan wajah anda. Tapi diingatkn bahawa nb cream ini sejenis cream berubat bukanlah skincare, maka dibolehkan menggunakannya dengan skincare kesayangan anda. Dibawa masuk dengan hargA yang sangat berpatutan. Anda cuba anda tahu keberkesanannya. #krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Ya, jerawat membuatkan level konfident kita jadi 0. Tutup guna fondation masih ketara. Cuci guna air masih rasa bengkak. Tutup guna bedak masih nampak x rata. Siapa suka? Sebab itu penting rawat kulit muka kita. Mudah rawatlah dengan nb cream kerana nb cream adalah krim berubat yang kepentingannya adalah untuk merawat jerawat,ianya bukan skincare tetapi boleh digunakan dengan skincare/supplement. Anda akan rasa bebaloi bila membeli nb cream ini.sudah jangan fikir lama-lama. Anda cuba anda tahu Katakan tidak pada jerawat dan kulit kusam #krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Masalah yang selalu dihadapi oleh perempuan...merah,bengkak dan benanah di pipi yang sukar untuk disembuhkan... Jerawat di pipi mungkin disebabkan oleh telefon yang penuh bakteria dan juga tangan yang menyentuh berbagai objek setiap masa. Apabila anda menyentuh pipi anda berkali-kali dan dalam waktu lama, ia boleh memindahkan bakteria atau kotoran yang kemudiannya menyumbatkan pori-pori kulit. Cara mencegahnya,pastiKan tangan anda sentiasa bersih,lap telifon bimbit dengan kain lembab dan yang paling mudah gunakan nb cream secara berterusan.. Nb cream dapat mengecut jerawat sekaligus membebaskan kulit wajah anda dari bekas hitam jerawat. Tunggu apa lagi cepat2 wasapp 017940754r

Bukti setia x curang..korang nampak x,kalau produk tu ok nak beralih ke produk lain pon x sampai hati tau. Mana tak nya,sapa yang xnak kulit sihat bebas jerawat kan. Bukan susah pon nak guna,waktu malam sebelum tidur tu korang calit2 dekt muka yg bejerawat ,tp pastikan cuci muka dula sebelum guna. Memandangkan kita bakal nak menyambut 1malaysia ni,korang xnak ke keluar rumah muka cantik tanpa parasit jahat. X mahal pon adik,abg,kakak memg harga mampu milik sesangat,kalau takut tentang keberkesanannya boleh ja cuba trial pack. RM 25 je uols. Nb cream ni disuntik juga dengan viramin E tau so mana2 adik,abg yang mmg xpalai skincare tp ttp nk jgk kulit sihat,cerah bole apply satu muka na. So apa tuunggu lagi cepat2 tekan link diatas. #krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Bezakan lepas.guna nb cream dulu dengan sekrang.. Dulu makeup pon still nampk parut hitam jerawat,lepas kenal nb cream nk make up pon x perlu nk pakai conseler nk bg ttp parut hitam jerawat tu..alhamdulillah dengan izin allah kan. Nb cream bukan sahaja mampu mengecutkn jerawat malah nb cream dapat membantu menghilangkan parut hitam jerawat. Tu sapa yang ad parut jerawat hitam tu,x nk ke cuba2 nb cream.. Diingatkan nb cream bukan lah produk skincare nb cream adalah produk perubat,tiada effect glowing ke peloles ke uols, kalau dapat itu bonus,sebab nb cream mengadungi white soft parrafin dan d-alpha tocoperol. Cepat wassp 0179407544

Jangan tipu kalau korang tak risau jerawat tetiba naik mendadak. Mesti tercari-cari mana puncanya. Kalau korang nak tahu selalunya terjadinya jerawat ini berkemungkinan besar dari skincare kita, polar tidur kita, hormon kita, dan cara pemakanan kita.sudahkah anda semak? Jerawat merupakan salah satu masalah pada kulit yang paling umum terjadi. Jerawat boleh terbentuk ketika pori-pori kulit tersumbat oleh penumpukan sel kulit mati, kulit berminyak atau sebum, dan kuman. Ketika hal ini terjadi, maka pori-pori kulit dapat mengalami peradangan, masalah inilah yang kemudian menyebabkan timbulnya jerawat. Kenapa anda perlu memilih nb cream sebagai penyelamat kulit muka anda? Nb cream adalah satu cream berubat dimana ia diformulasikan khusus untuk merawat jerawat,jeragat,pori terbukA dan pelbagai lagi. Nb cream ini juga mengandungi white soft paraffin dimana ia menjaga kulit anda dari terhidrasi. Dengan kandungan antisetik ia dapat membunuh bakteria jerawat dengan mudah serta melindungi kulit wajah anda dengan kuasa vitsmin E. Tunggu apa lagi cepat grab harga mampu milik ini. krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Perjalanan menggunakan nb cream memang sangat2 memerlukan kesabaran yang tinggi,jangan pernah cuba skip penggunaan,konsisten maka hasilnya anda akan nampak kelak.. Bunuh sifat malas dalam diri,dan jangan terlalu mengharap dengan hasil yang singkat,kerna anda sendiri tahu baHn yang digunakan bebas merkuri dan bahan kimia berbahaya. Tetapi dengan nb cream,inshaallah produk yang dipantau oleh kkm dan menggunakan bahan yang sangat berkualiti. Meh cepat jadi testimoni yang seterusnya. Direct wassp 0179407544

Jauh beza dulu dan kini...konsisten ja,korang akan dapat kulit bebas jerawat. Percaya x? Kalau x percaya anda kena cuba ok. Wassp terus ke 0179407544

Selalu ada je yang tanya krim puaka ni boleh hilangkan parut lekuk tak ? Okay tak nak cakap banyak, korang tengok sendiri ya testimoni customer kita ni😍. Parut lekuk boleh tapi bukan sapu hari ini, esok dah hilang okay. Pakai produk bebas mercury ni, apa pun kena ada perasaan sabar dan konsisten. Baru ada hasil dia okey.

NB- Krim Berubat Bersifat #farmaseutikal (LulusKKM). Bebas Dari Semua Bahan Bahaya.🤗 Khas untuk Merawat skin bermasalah Bahan Utama Adalah AntiSeptik..Khas Utk Matikan Semua Kuman & Jerawat Kt Permukaan Kulit & Lapisan Dlm Kulit..Bonus Kite Dapat Kulit Sihat & Syantikk😍 Krim Berubat Ni Juga Ada Bahan Tambahan Seperti Moisturiser Utk Kekalkan Kelembapan Kulit Supaya Tak Kering & Menggelupas.. Lagi Best,, Kaya Vitamin C&E Utk Kekalkan Kesihatan Kulit😍 Bila Kulit Sihat & Syantik..Lagi Senang Hati Nk Tepek Foundation & Bermakeup..Smooth Ja😍 #nbcream #krimberubat #krimparutpuaka #nurfellabeauty #acnecream #serumsusukkulit

Alah alah alah lawanya kulit muka sekarang Eh betul ke Nb Cream boleh hilangkan jeragat, jerawat, parut dan pelbagai masalah kulit lain ?? Yes !! Betul syg . Nb Cream mengandungi White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) iaitu digunakan untuk Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit . Nb Cream juga mengandungi ANTISEPTIK untuk mencegah Bacteria tumbuh serta membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit 😊 Lelaki boleh ke pakai ? Boleh sangat syg . Nb cream boleh pakai termasuk ibu mengandung dan juga baby, kalau nak dapat kan result yang bagusssss teruskan pakai secara betul dan konsisten tau. Wassap 0179407544

ANGAN CEPAT MENYERAH KALAH? Merawat wajah untuk mengubati jerawat memerlukan waktu sebelum akhirnya menunjukkan hasil. Biasanya tidak mungkin terjadi perubahan yang drastis hanya dalam waktu seminggu. Jadi jangan cepat terburu-buru mengganti krim jerawat kalau belum melihat kesannya. Nb cream sangat membantu anda yang mana memiliki kulit muka yang bermasalah,jangan takut untuk menerima bantuan saya,kerna saya percaya hasilnya tidak menghampakan. Dengan formulasi krim berubat ini ia dapat mengecilkan pori2,merawat jerawat serta menghilangkn bekas jerawat. Apa tunggu lagi,cepat sembuhkan kulit wajah anda. krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

Feedback customer, berpuas hati uols,kulit semakin baik. Besyukur sgt dapat bertemu nb cream.,memang jauh beza dulu dan sekarang, maintain guna confirm hilang terus. Nb cream adalah sejenis krim yang diformulasikan khusus untuk krim berubat dimana ia membantu nerawat kulit bermasalah seperti jerawat,jeragat,pori terbuka dan lain-lain. Bahan utama nb cream ini adalah white soft paraffin dimana ia mengembalikan kulit lembab anda, juga mengandungi antiseptik yang dapat membunuh jerawat dengan pantas sekali. Anda cuba anda tahu. #krimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty2

Dalam menjaga kulit,kita kena pastikan kulit kita sentiasa lembab (hydrasi),kerana kulit yang lembab x akan produce minyak yang berlebihan. Minyak yang berlebihan boleh menjadikan kulit wajah kita tersumbat,dan akan menghasilkan jerawat. Air dari jerawat umpama baja,sekali kita dah sentuh air jerawat dan terkena pada kulit wajah lain kompem2 jerawat akan beranak pinak. So hal ini yang kita nak elakkan. So dalam nb cream mempunyai white soft paraffin yang dapat melembapkan kulit serta memperbaiki kulit pecah-pecah (rashes/eczema). Ia juga bersifat hydrasi iaitu mampu melembutkan kulit. D-alpha tocopherol pula juga dikenali sebagai vitamin E yang memainkN peranan penting dalam penjagaan kesihatan kulit kerana menjadi sumber antioksiden. Ia juga mampu mencegah keradangan kulit. 2 bahan utama didalam formulasi ini dapat merawat kulit dari masalah jerawat. Usah ragu2 dengan nb cream, anda cuba anda tahu menilainya. #creamacne #krimjerawat #krimberubatkrimberubat #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjeragat #creamacne #nurfellabeauty

'Alhamdulillah kak,baru seminggu pakai dh nampk perubahan'. Tarik nafas lega bila cust. Dah nampk perubahan, cream berubat ni boleh dipakai setiap lapisan masyrkat,x kira student, parent, wanita bekerjaya,kanak2 semua boleh. Sebab nb cream adalah cream berubat yang merawat skin korang dari luaran. Harga mampu milik sangat tapi kualiti setanding produk international. Nak cuba? Meh risik dekat2 0179407544

Lagi testimoni berpuas hati dengan nb cream.. jerawat pasir makin hilang dari radar. Siapa x suka uols. Nak apply make up pon dah seronok yala xd dh nmpk timbul2 halus dekt muka. Yang penting konsisten ,nb cream ni sejenis ubat uols confirm2 la dapat tolong korang yangnadaasalah jerawat degil tu. Tunggu apa lagi.anda ingin menjafi testimono seterusnya? Wasspp saya 0179407544