🎯H E L I Z A H E L M I 🎯
(@nurhelizahelmi)

8,750 posts

1,251,244 followers

691 followings

Official matters: ☎+60164141047 (MANAGER) 📧 Email:helizaxtvt@gmail.com 📧 Review:ijareview@yahoo.com @exclusivebyhelizahelmi

Photos and Videos posted by nurhelizahelmi

Imej itu adalah bagaimana kita memperlihatkan diri kita, sama ada daripada pakaian,apa yang kita cakap, cara kita duduk , cara kita salam , personaliti diri kita , akhlak kita, cara kita berkomunikasi, bagaimana kita bagi bisnes kad . Sampai satu tahap berapa banyak brooch kita pakai juga menggambarkan imej. _ Kesimpulannya imej ini ialah ABC , appearance, behaviour communication - #helizahelmiatwork

Ni haa… kak ja nak share sesuatu dengan korang..SUPRISE… jeng..jeng..jeng.. Gara-gara Kak Ja ada share tentang pelayaran muslim bersama @qaliff_travel , team Qaliff Travel pagi ni ada inform Kak Ja yang depa nak bagi hadiah special kat korang yang daftar untuk pelayaran terakhir ni sebab kak ja promotekan… Bagi korang yang daftar hari ni dan sehingga sebelum jam 11.00 pagi esok, korang akan dapat hadiah exclusive 2 helai tudung dari @helizaguzelhive…wowww.. specialnya untuk pendaftaran hari ni… So korang yang dari utara, selatan, timur dan barat (dah macam lagu pon hado ni.. hahaha) tunggu apa lagi jom daftar cepat2 dengan team @qaliff_travel dan dapat hadiah special 2 helai tudung dari pihak @helizaguzelhive. Hubungi segera www.wasap.my/60184728164 Happy Cruise korang… Daftar & Ambil Hadiah ya korang.. Ciptakan kenangan manis anda bersama Qaliff Travel💕 . 💚 *5 DAYS 4 NIGHTS* 💚 *(MALAYSIA-INDONESIA-THAILAND)* Date Cruise : *1-5 Mei 2018* Route : 👇 🛳 *Penang - Port Klang - Medan - Phuket - Penang* *ATAUUUUUUUUUU* Date Cruise : *2-6 Mei 2018* Route : 👇 🚢 *Port Klang - Medan - Phuket - Penang - Port Klang* --------------------------------- 1) *Oceanview Stateroom with window (CA-CD)* 1st : RM 2690/pax 2nd : RM 2690/pax 2) *Deluxe Oceanview Stateroom (BB)* 1st : RM 2890/pax 2nd : RM 2890/pax 3) *Junior Suite (ADB)(Obstructed View)* 1st : RM 3390 2st : RM 3390 4) *Junior Suite (AC-AD)* 1st : RM 3490/pax 2nd : RM 3490/pax 5) *Executive Suite (AA-AB)* 1st : RM 3790/pax 2nd : RM 3790/pax 6) *Inside Stateroom* *(No ❌ Window)* DA,DB,DC,DD 1st : RM 2390/pax 2nd : RM 2390/pax *Bergantung Kpd Kekosongan* ------------------------------- Hubungi📞 www.wasap.my/60184728164 04.3978858

Pelayaran paling best di duniaaa 🚣🏻‍♀️ _ Feel bermusafir dengan kapal ni memang lainlah, seriously seronok sangat sangat. Pagi pagi tengok matahari terbit, ada Qiamulail , makanan tak payah ceritalah, MasyaAllah sangatlah meriah, sampai bila kapal nak berlabuh, rasa tak nak balik, cannot move on😭 - Dengar cerita ni merupakan pelayaran terakhir dah😭😭😭. Sedih mendapat berita ni.. jadi jom jangan lepaskan peluang, 1 Mei ni @qaliff_travel ada buat pelayaran terakhir , sebelum kapal ni menetap di negara lain . Esok last daftar jadi cepat cepat! Jangan lambat lambat😄 boleh terus ke IG @qaliff_travel untuk maklumat penuh ya 😀

Laila sa’adah _ Kalau semua boleh buat shark do do do, Jadi semua pun boleh baca Al Mulk sebelum tido 😃 _ @hazwanihelmi #helizahazwani

Salam semua 😘😘 . Kalini kak ija nak share quran siap tagging dari @owndesignbook yang kak ija berkenan sangat. Comel kan. Senang nak baca and refer sebab semua dah siap pasang 😱 ya Allah best dan mudah sgt! Tinggal kita je baca and hadam. Hehe. . Korang wajib follow @owndesignbook untuk dapatkan quran tagging korang sekarang, lagi2 dah nak dekat Ramadhan ni kita kena siap sedia buat preparation untuk tarik lagi minat utk buat ibadah ok 😌😘 . @owndesignbook @owndesignbook _ Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

SKORA kali ini di SMK BUKIT CHANGGANG , Kuala Langat _ Komen sikit dari Bukit Changgang 😃 _ Oh ya, shawl kakja dari @helizaguzelhive , cute kan? Hee _ #helizahelmiatwork

Kakja memang suka pakai tudung bawal, cuma mencabar nak cari Tudung bawal yang labuh dan senang bentuk, syukur Alhamdulillah dekat @bidadarihouse ada tudung bawal yang labuh dan senang bentuk😍 _ Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

@fae.fittrainer @fae.fittrainer @fae.fittrainer . Nah pesanan penaja: . BILA BADAN BERAT NAK BUAT SEMUA BENDA JADI RASA MALAS.. . Nak g tarawih MALAS. Apa tah lg nak bgn tgh malam utk qiamullail pon akan MALAS.. . Rugi klau kita tak gunakan sebaik2nya waktu dlm bulan Ramadhan nie. . Jd jom kita ringan2kan badan kita biar dipermudahkan utk kita beribadah pd bulan Ramadhan nie k. Bila badan sihat dan cergas, In Shaa Allah akan senang utk kita beribadah.. . Tak tahu mana nak mula?? Coach Erza boleh tolong anda.. . Jgn lupa follow IG Coach Erza @fae.fittrainer. . Moga kita dpt berikan yg terbaik pd bulan Ramadhan ini. . Follow IG Coach Erza @fae.fittrainer @fae.fittrainer @fae.fittrainer . #ramadhan #kuruskeranaAllah #faefittrainer #kurusdarirumah #badansihatsenangberibadah _ Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

🌸 Koleksi Si Manis Raya 🌸 _ Price: RM79.00 (Shawl) RM85.00 (Square) FREE Postage _ Product Type: Printed Design Material Shawl : Satin Crepe Premium Material Square : Chiffon Crepe Platinum Sewing : Baby seam Measurement Shawl: +-200cm X 72cm Measurement Square: +-150cm X 150cm (bidang 50') @helizaguzelhive.catalog _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #HGstokis _ Pre-Order: 1. Bermula 1 Mei 2018 hingga 15 Mei 2018 2. Penghantaran 18 Mei 2018 _ Bagi setiap pembelian, RM2 akan disalurkan ke Tabung Myheart @yayasanmyprihatin _ #HelizaGuzelhive #HelizaHelmi #HGstokis #HGCatalog #SiManisRaya

🌸 Koleksi Si Manis Raya 🌸 _ Tudung Shawl @helizaguzelhive _ Price: RM79.00 FREE Postage _ Product Type: Printed Design Material: Satin Crepe Premium Sewing: Baby seam Measurement: +-200cm X 72cm @helizaguzelhive.catalog _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #HGstokis _ Pre-Order: 1. Bermula 1 Mei 2018 hingga 15 Mei 2018 2. Penghantaran 18 Mei 2018 _ Bagi setiap pembelian, RM2 akan disalurkan ke Tabung Myheart @yayasanmyprihatin _ #HelizaGuzelhive #HelizaHelmi #HGstokis #HGCatalog #SiManisRaya

🌸 Koleksi Si Manis Raya 🌸 _ Tudung Shawl @helizaguzelhive _ Price: RM79.00 FREE Postage _ Product Type: Printed Design Material: Satin Crepe Premium Sewing: Baby seam Measurement: +-200cm X 72cm @helizaguzelhive.catalog _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #HGstokis _ Pre-Order: 1. Bermula 1 Mei 2018 hingga 15 Mei 2018 2. Penghantaran 18 Mei 2018 _ Bagi setiap pembelian, RM2 akan disalurkan ke Tabung Myheart @yayasanmyprihatin _ #HelizaGuzelhive #HelizaHelmi #HGstokis #HGCatalog #SiManisRaya

🌸 Koleksi Si Manis Raya 🌸 _ Tudung Shawl @helizaguzelhive _ Price: RM79.00 FREE Postage _ Product Type: Printed Design Material: Satin Crepe Premium Sewing: Baby seam Measurement: +-200cm X 72cm @helizaguzelhive.catalog _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #HGstokis _ Pre-Order: 1. Bermula 1 Mei 2018 hingga 15 Mei 2018 2. Penghantaran 18 Mei 2018 _ Bagi setiap pembelian, RM2 akan disalurkan ke Tabung Myheart @yayasanmyprihatin _ #HelizaGuzelhive #HelizaHelmi #HGstokis #HGCatalog #SiManisRaya