๐ŸŽฏH E L I Z A H E L M I ๐ŸŽฏ
(@nurhelizahelmi)

8,647 posts

1,238,065 followers

685 followings

Official matters: โ˜Ž+60164141047 (MANAGER) ๐Ÿ“ง Email:helizaxtvt@gmail.com ๐Ÿ“ง Review:ijareview@yahoo.com @exclusivebyhelizahelmi

Photos and Videos posted by nurhelizahelmi

My SYURGA di TOIF . Apa yang anda tahu tentang apa apa kisah berkaitan Toif? Boleh share? . #holdingonwiththehelmi

@boutique_dhia_cotton @boutique_dhia_cotton @boutique_dhia_cotton . . KURUNG MODEN COTTON yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton! Tak jemu mata memandang! Design bunga2 english ------------------------------ ------ KURUNG MODEN COTTON ------------------------------ ------ RM59 sahaja ! . Rugi kalau tak grab KURUNG MODEN COTTON NI๐Ÿค— . . ๐ŸŒบ Material 100% ENGLISH COTTON ๐ŸŒบ Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. ๐ŸŒบ Design Kurung moden ๐ŸŒบ Kain tidak mengecut ๐ŸŒบ Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak ๐ŸŒบ Mudah Iron & Tak Mudah Luntur ๐ŸŒบ Saiz XS, S, M, L, XL ๐ŸŒบ Kain Selisih Depan (lipat batik) ๐ŸŒบ Dart bhgian blkang ๐ŸŒบ Pinggang Bergetah sepenuhnya (zip bahagian tepi) ๐ŸŒบ Tidak jarang ๐ŸŒบ Dijamin berkualiti๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . . . Boleh beli dari ig @boutique_dhia_cotton . WHATSAPP 0135892104 (FIRA) . Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

Assalamulaikum semua peminat @helizaguzelhive New color of Lubna Basic "Green tone collection" sudah available untuk anda semua! . ๐Ÿ LUBNA BASIC SHAWL๐Ÿ . Size : 200cm x 75cm Type: shawl/selendang Material: Chempaka Crepe Sewing : baby seam Price : RM 49 Charm: HG Rose Gold metal plate . How to order : . 1) whatsapp HelizaGuzelhive HQ : wasap.my/+60182865004 2) hubungi stokis kami yang sah #hgstokis 3) pembelian online dari website kami: www.guzelhive.com . #helizahelmi #lubnabasic #hgstokis #helizaguzelhive

Assalamualaikumwarahmatullahiwabaraktuh . Solidariti Selebriti bersama Al-Aqsa . (selebriti dialukan alukan untuk mempelawa rakan artis yg lain dan wartawan bagi memeriahkan lagi acara ini. . . Tarikh : 26 Januari 2018 Tempat: Pentas Utama, Festival My Aqsa, Presint 3 Dataran Putrajaya. Masa: Jam 8.30 malam . . Program tentatif: 8.30 - Ketibaan Selebriti - Ucapan Aluan CEO My Aqsa, Dr Ust. NoorAzman - Ucapan Perasmian oleh VVIP - Persembahan. - Kata Semangat oleh wakil wakilselebriti - Doa Penutup - Takbir - Persembahan. - Jamuan Ringan (VIP & Selebriti sahaja) Mereka juga dijemput untuk bersama program Himpunan Munajat AQSAku pada 27 Januari 2018 bersama 100 ulamak dunia dan jangkaan pengunjung 100K para hadirin nnt. TQVM . . Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi En. Azizi 019-230 7700 & Pn. Finas 019-265 6536.

By @saniarabyalkahery ... Lagi tubuh jenazah pelarian Syria ditemui hari ini di sempadan Syria / Turki. Wanita ini dipercayai meninggal dunia akibat berada di bawah suhu sejuk yang melampau berhari-hari tanpa dapat memanaskan badan dan perlindungan. (Sumber: Persidam)

[KINI DILANCARKAN! KURTA EIJAZ] . Kurta yang bila pakai confirm STYLO sepanjang hari! Dengan material fabrik yang โœ”sangat selesa, โœ”sangat mudah digosok, anda โœ”takkan terasa nak TUKAR BAJU! . . Kurta Kasual No 1 di Malaysia kini melancarkan kurta terbaru keluaran WALID EXCLUSIVE X ISSEY special edition iaitu KURTA EIJAZ!! . . mempunyai elemen-elemen yang cukup tampak EXCLUSIVE dan anda akan kelihatan sangat STYLO & KASUAL!perghh!. takkan menyesal! Kami dah dapat byk feedback yang puas hati dengan Kurta Eijaz ni.. paling tip top bila bawak pergi travel! . Dah ramai dm bang walid ni.. dorang dah EXCITED TAK NAK LEPASKAN PELUANG korang tak teringin ker? Abe @isseyfazlisham pun excited weh! . . Reramai boleh terus FOLLOW ig : @walidexclusive @walidexclusive @walidexclusive . . #walidexclusiveย  #kurtakasualย  #kurtalenganpendekย  #kurtaexclusiveย  #kurtasimple #kurtalelakimodenย  #kurtaeijazย  #kurtastyloย  #dulangboysย  #hantaranlelakiย  #hajidanumrahย  #gengisseyย  #fattzuraย  #kurtasingaporeย  #kurtawalid #moodrepublik #hajidanumrah #gengissey #hotfm #ctdk #vscofestivalkuantan #kurtasingapura #kurtalelaki #kurtaselesa

... Hasbunallah Wani'mal Wakeel Saudara syria kita kaku tidak bernyawa mati berdepan cuaca sejuk yang sedang melanda bumi Syria dalam saat mereka tidak mempunyai kelengkapan dan peralatan khusus untuk musim sejuk ---------------------------------------- RAYUAN INFAQ DANA MISI BANTUAN KECEMASAN RESCUE SYRIA MAPIM KALI KE-9 (Januari 2018) ---------------------------------------- Team RescueSyria (MAPIM) masuk Syria sekali lagi pada januari ini untuk menghantar bantuan kecemasan musim sejuk syria yang dijangkakan sekarang sudah memasuki paras 3C dan boleh turun sehingga - 15C. Terima kasih kepada semua penderma yang telah menjayakan misi yang lalu. Biarpun kita xdapat selesai masalah, tapi kita menjadi sebahagian daripada yang membantu. Saudara yang prihatin boleh terus menyumbang melalui bank pilihan secara online (FPX): . INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com . ATAU . Salurkan Sumbangan Menerusi Maybank Islamic SYRIA EMERGENCY APPEAL (DANA MAPIM) Akaun No : 562834636987 --- Whatappskan resit infaq kepada link dibawah untuk rujukan MAPIM www.wasap.my/60174744030 . @saniarabyalkahery @hazwanihelmi @ctdk @elfiraloy @dianaamir @yatthamzah_suci @azizanosmanofficial

Susah betul kan kalau awning tudung kita tak behave! Susah bentuk! Jatuh terpenyek je! Kain jarang! Susah gosok! . Meh sini follow @ndiyyscarves untuk dapatkan tudung bawal korang yg awning behave sepanjang hari & mudah digayakan. Material pula tidak jarang, kain sejuk, ringan, selesa & paling penting senang bentuk ๐Ÿ’ฅโœจ . Cepat dapatkan koleksi kami sebelum kehabisan stok! Jangan lambat, nanti awak semua nangis tepi bucu katil ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‰ @ndiyyscarves @ndiyyscarves @ndiyyscarves . Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

Hari demi hari, ada sahaja ujian yang menimpa diri Adila. Kesungguhannya seolah-olah mulai menemui tarikh luputnya. . Namun, kehadiran Faris telah mengubah kehidupan yang malap itu kembali bercahaya. . Mampukan Faris membahagiakan orang-orang disekelilingnya dengan sajak cintaNya? . Sebuah filem pendek karya @neollene daripada @lumierefilms_. Kisah dalam filem pendek ini ada diceritakan dalam buku Ayat-Ayat Cinta Dari Tuhan. Dengan kerjasama @nurelhikmah & @helizaguzelhive. . Siapa yang nak lihat video penuh? Sila komen โ€˜ โค โ€˜. . *Video penuh akan keluar pada 23 Januari 2018. . #mencaricinta #acdt #lumierefilms #helizaguzelhive #ayatayatcintadarituhan

. . @fznisa_ keluarkan lagi corak2 baru tudung bawal rawdha!๐Ÿ˜ฑ Kalini semua corak bole buat menangis poket๐Ÿ˜‚ Mana nak carik tudung bawal printed yang lain drp lain kalau bukan kat @fznisa_ . . . Dah beribu helai terjual #tudungbawalrawdhabyfznisa bidang 50 & bidang 60 ni. Selalu yang beli pasti akan repeat beli lagi. Material premium chiffon yang senang dibentuk, minimal iron, eh byk lagi la kelebihannya๐Ÿ˜ . . Bole cucimata di instagram: @fznisa_ @fznisa_ @fznisa_ . . Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

โ€˜Mencari Cintaโ€™, sebuah perjalanan mencari cinta yang hilang melalui sajak daripada Tuhan. Sebuah filem pendek oleh @LumiereFilms_ , arahan @neollene dengan barisan pelakon: @FarahLee_, @Molkhan, @FarisZulkharnane dan penampilan khas oleh @NurHelizaHelmi. Nantikan tayangannya di laman facebook Lumiere Films pada 23 Januari 2018 jam 8.00 malam. . #mencaricinta #acdt #lumierefilms #helizaguzelhive

My Syurga My ๐Ÿ’• . Mama Abah . Ya Allah ampunilah dosa kedua ibu bapaku, rahmatilah mereka , sayangilah mereka seperti mana mereka menyayangi kami sejak dari kecil, berikanlah husnul khotimah, satukan kami kembali di Syurga ALLAH swt. Aamiin Ya Rabb . Niqob : @butik.hadramiyah . @simplyumrah

ALHAMDULILLAH KULIT AINA DAH GLOWING & FLAWLESS ๐Ÿ˜Š . Siapa yang ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak, luka, parut, dan kulit kering boleh cuba rawat kulit dengan serum frozen ni. Tekstur yang pekat, tidak melekit dan mudah meresap . . Aina nak buat CONTEST BUY & WIN IPHONE X!! Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar before & after. #ifrozenbeauty #anbtrsy #serum . . Follow @anbtrsy untuk tips penjagaan kulit muka. Boleh whatsapp @anbtrsy +60132009990 untuk dapatkan serum ini or tekan je link di @anbtrsy . . http://anbtrsy.wasap.my/ . . Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

Kita perempuan taklari dari masalah rambut seperti kelumumur, rambut gugur, kepala gatal dan rambut busuk . Tapi apa kata cuba Shampoo Santan sebab shampoo ni dapat selesaikan semua masalah tu . Tunjuk screenshot post ini masa order, nanti awak dapat kalendar 2018. Kepada yang bertuah, boleh dapat Travel Pack for FREE. Stok takbanyak tau. . . Cepat dapatkan di @shampoosantan.kl @shampoosantan.kl @shampoosantan.kl . Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

... ALHAMDULILLAH Terharu & bangga sekali saat melihat van ambulance wakaf rakyat Malaysia sedang berkhidmat di dalam Syria dilaporkan dalam saluran berita TV terkenal Turkey. Besar sekali makna penggunaan ambulance Malaysia ini dalam pelbagai keadaan kritikal khususnya membawa pesakit dan mangsa serangan . Team Rescue Syria (MAPIM) atas kerjasama erat team RescueSyria MAPIM bersama dengan agensi kerajaan Turkey berjaya membeli dan memandu masuk dari Turkey ke dalam bumi Syria 5 buah Ambulance Wakaf yang disumbangkan menerusi wakaf rakyat Malaysia dan sebuah van sumbangan ngo Indonesia ---------------------------------------- RAYUAN INFAQ DANA MISI BANTUAN KECEMASAN RESCUE SYRIA MAPIM KALI KE-9 (Januari 2018) ---------------------------------------- Team RescueSyria (MAPIM) masuk Syria sekali lagi pada januari ini untuk menghantar bantuan kecemasan musim sejuk syria yang dijangkakan sekarang sudah memasuki paras 3C dan boleh turun sehingga - 15C. Terima kasih kepada semua penderma yang telah menjayakan misi yang lalu. Biarpun kita xdapat selesai masalah, tapi kita menjadi sebahagian daripada yang membantu . Saudara yang prihatin boleh terus menyumbang RM100/RM500/RM1000/RM3000 melalui bank pilihan secara online (FPX): . INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com . ATAU . Salurkan Sumbangan Menerusi Maybank Islamic SYRIA EMERGENCY APPEAL (DANA MAPIM) Akaun No : 562834636987 ------------------------------------------ Whatappskan resit infaq kepada link dibawah untuk rujukan MAPIM www.wasap.my/60174744030

... Bayangkan yang menjerit itu adalah isteri dan ibu kita tatkala melihat rumah hancur musnah dibom. Separuh gila menangis mencari anak-anak kesayangan . Inilah suasana hiba perit dan getir yang dilalui saudara kita di Syria saban hari . TEAM RESCUE SYRIA AKAN MASUK SYRIA sekali lagi pada januari ini untuk menghantar bantuan kecemasan musim sejuk syria yang dijangkakan sekarang sudah memasuki parah 3C dan boleh turun sehingga - 15C. Terima kasih kepada semua penderma yang telah menjayakan misi yang lalu. Biarpun kita xdapat selesai masalah, tapi kita menjadi sebahagian daripada yang membantu . ---------------------------------------- RAYUAN INFAQ DANA MISI BANTUAN KECEMASAN RESCUE SYRIA MAPIM KALI KE-9 (Januari 2018) ---------------------------------------- Saudara yang prihatin boleh terus menyumbang melalui bank pilihan secara online (FPX): . INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ๏ธ www.tabungsyria.com . ATAU . Salurkan Sumbangan Menerusi Maybank Islamic SYRIA EMERGENCY APPEAL (DANA MAPIM) Akaun No : 562834636987

Bismillahirrahmanirrahim . Sebenarnya banyak lagi nak share , nak ucap terima kasih, tapi macam tak sempat sebab nak fly dah. In sha Allah ada time nanti Kakja share in sha Allah . Rasa pelik Hazwan dan Kaklong tak dapat ikut sekali ๐Ÿ˜ญ. In sha Allah next time in sha Allah . Kali ini pergi bersama guru yang sangat sangat banyak membantu ust @syedkadir . Jazakumullahu khairan kathira . Kami pergj dengan @simplyumrah . Doakan kami dan maaf salah silap ye . Telekung poket kami bertiga dari @leanencloset #holdingonwiththehelmis

Sesi latihan sebelum peform semalam . Kisahnya tentang crown, asalnya bila pakai crown ke atas macam pengantin nak peform lak hahaha, waktu tu stuck , camne ni. Sekali tau siapa Allah bagi ilham? . Abah ambil crown tu dan pakai terbalik kat dahi Abah, dan nampak cantik! Hahaha terus la kami ambil idea genius abah tu pakai crown terbalik haha ๐Ÿคฃ . . Sebenarnya , lepas sesi mengetuk timberlace , dan Kakja nak masuk nyanyi balik, drumstik kakja tu masuk dalam lengan baju๐Ÿ˜ฑ, masa tengah nyanyi dalam hati berkata kata โ€œ macam mana nak ambil drumstik niโ€, tak sampai beberapa saat, satu drumstik dah jatuh! Tinggal satu sahaja drumstik yang tinggal , masa latihan kan kakja ada buat ketuk ketuk macam dalam video ni, tapi masa live, drumstik dah tinggal satu makanya takde lah ketuk ketuk tu๐Ÿ˜ญ

My โค๏ธ , My Family ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ . Tulang belakang kami. Sentiasa support tak kira masa , moga Allah memberikan sebaik baik ganjaran buat kalian . Aamiin . Kakja nak share satu cerita ni? Siapa nak tahu ? . Btw, Tq so much Kaklong menjadi model pegang bendera Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ! Cayalah kaklong๐Ÿ˜ƒ . ๐Ÿ‘š: @altelia_amani ๐Ÿ’„: @atiharun

Alhamdulillah selesai sudah #an17 ๐Ÿคฉ . Tahniah kepada @ikimfm @tvalhijrah114 di atas penganjuran #an17, terima kepada semua, nanti kita sambung ucapan dan tahniah kepada semua pemenang . Sebelum ni ada pengalaman ketuk ketampi je, ketuk timbalace first time! Serious nebessss ceqqqq๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…, okay ke ketukan itu? Hahaha , rasa kelakar tengok diri sendiri mengetuk๐Ÿคฃ . . @hazwanihelmi=Muslimah Beatboxer! Good job Ika!

Jom Selawat . ๐Ÿ‘š: @altelia_amani ๐Ÿ’„ : @atiharun #an17 #jomselawat

Debaran makin terasa

Rayyan! Mama Ija pun batuk๐Ÿ˜ญ. Tqq Rayyan support kami! Terharuuuu Mama Ijaaaaa. Rayyan doakan tauu . @salimahabibi

Ada satu tragedi masa rehearsel #an17 tadi ( gambar ni masa belum terjadi tragedi itu ๐Ÿ˜Ž) . Masa tengah peform, ada part Kakja cabut mic dari stand, lepas beberapa ketika Kakja letak balik mic tu dengan penuh konfiden tau! Yang penting gaya๐Ÿ˜‹ . Dengan konfidennya masa Kakja tarik nafaz nak nyanyi , Kakja nak keluarkan suara dah ni, Kakja baru perasan yang rupanya Kakja letak mic terbalik! Microfon Kakja letak menghadap audience dan pemegang ๐ŸŽค menghadap Kakja! ( dah kenapaaaa ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ nak suruh audience nyanyi ke apa mic letak menghadap audience๐Ÿ˜…) . Apa lagi terus jadi kungfu ๐Ÿผ! Bersilat dengan segara cabut balik mic tu sambil nyanyi! Padahal time tu sepatutnya mic kena ada kat stand! . Habis audience dah gelak๐Ÿ˜ญ. Peform pun orang gelak, belum buat lawak lagi๐Ÿ˜ฌ . Itulah kisah Kakja pada sesi rehearsel #an17 . Yg penting doakan kami semua dapat buat terbaik tau๐Ÿ™๐Ÿป . 13 Januari 2018 hari bersejarah, 9 malam di @tvalhijrah114 OKAY?๐Ÿคฉ . #helizahazwani

Assalamualaikum semua peminat @helizaguzelhive New color of Lubna Basic "Green tone collection" sudah available untuk anda semua! . ๐Ÿ LUBNA BASIC SHAWL๐Ÿ . Size : 200cm x 75cm Type: shawl/selendang Material: Chempaka Crepe Sewing : baby seam Price : RM 49 Charm: HG Rose Gold metal plate . How to order : . 1) whatsapp HelizaGuzelhive HQ : wasap.my/+60182865004 2) hubungi stokis kami yang sah #hgstokis 3) pembelian online dari website kami: www.guzelhive.com . #helizahelmi #lubnabasic #hgstokis #helizaguzelhive

In sha Allah 5 petang - 630 petang bersama Kakja @hazwanihelmi , @saniarabyalkahery dan Tuan Haji Aziz di Stadium Melawati Shah Alam

Anda sedang mencari jodoh? . BaitulMuslim.com menyediakan Perkhidmatan Cari Jodoh Online. . Jom follow IG baitulmuslim: . @baitulmuslim @baitulmuslim @baitulmuslim . ๐Ÿ‘‰ BaitulMuslim.com ๐Ÿ‘ˆ adalah laman web Cari Jodoh Muslim Malaysia. . Kami telah mula beroperasi sejak tahun 2006 & telah ramai pasangan bertemu jodoh di website kami. . Bagi mereka yang masih mencari jodoh, boleh lah cuba menggunakan perkhidmatan kami sebagai alternatif lain. . Anda boleh mendaftar di website kami di . ๐Ÿ‘‰ www.baitulmuslim.com ๐Ÿ‘ˆ . Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor admin yang bertugas di 0176658099 . Sekian, terima kasih . Mahu review produk anda Emailkan ke ijareview@yahoo.com Tertakluk kepada terma dan syarat

Buka Cenel Astro Oasis atau Astro Maya HD Sekarang kita sama sama tonton Tahfiz Muda, kemudian boleh tonton Kakja dan @hazwanihelmi sekali ๐Ÿ™ˆ . Shawl dan Dress kami dari @nuraishahgallery ๐Ÿ˜ Shawl @hazwanihelmi dari @helizaguzelhive . #jomselawat

Jom saksikan Tahfiz Muda jam 9 malam di Astro Maya HD dan Astro Oasis

Assalamualaikum Kakja nak share sesuatu dengan korang ni! Are you ready!๐Ÿคฉ . Kelmarin Kakja telah mencuba BB CREAM NATURAL SPF 15 ADVANCE FORMULA OIL CONTROL dan VITAMIN FACE MIST dari @suesara_beautyhq . Mula mula Kakja pump setitik sahaja BB CREAM SUE SARA BEAUTY, dan MasyaAllah masih ada baki lebih bb cream kat tangan Kakja walaupun dah cover satu muka dah! Maknanyaaa pakai sikit sahaja dah boleh cover satu muka! Sangat jimat Ya Rabbi๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Bila Kakja pakai kat muka, bukan nak katalah ( tapi kena kata juga ), lepas pakai muka Kakja yang tak berapa glowing ni terus glowing MasyaAllah! Pakai sikit je dah sangat memadai๐Ÿ˜ญ . Lepas tu, Kakja spray VITAMIN FACE MIST pula, masa first time Kakja spray, terkejut sangat dengan bau dia!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . WANGIIIII YA RABBI! Seriously fresh sedap sangat dan menambahkan lagi glowing muka. Ya Allah suka sangat sangat sangattt. Tak tau nak habaq lagu mana๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Ampa semua pi tengok IG : @suesara_beautyhq okay? . Apapun Kakja bagi Bukit Bintang! Eh bukan, Kakja bagi ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ pada @suesara_beautyhq ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . FB: SUE SARA BEAUTY CENTRE MALAYSIA

Buku apa yang nak baca tahun 2018 ni? Haa kalau tak tahu lagi boleh baca buku terbaru @nurelhikmah berjudul AYAT AYAT CINTA DARI TUHAN . Tapi buku ni pre-order tau. Harga pre-order hanya RM26 je. ๐Ÿ˜ƒ . Buku ni mengandungi 33 kisah inspirasi dan motivasi bertemakan ayat2 dari Al-Quran. Ditulis oleh 3: ustaz @syedkadir @nurhelizahelmi dan @fariszulkharnane . Apa yang best bila anda dapatkan semasa pre order ni? ๐ŸŽ kalendar 2018 eksklusif ACDT ๐ŸŽ bookmark ACDT ๐ŸŽ poster ACDT . Kalau berminat whatsapp 016-2166400 sekarang! . *Penghantaran buku dijangka pada pertengahan Januari 2018. #acdt #nurelhikmah #ayatayatcintadarituhan #2018 #bukuilmiah #bukumotivasi

2 CARA UNTUK MENYUMBANG KE DANA BANTUAN KECEMASAN RESCUE SYRIA (MAPIM) ---------------------------------------- 1. Saudara yang prihatin boleh terus menyumbang melalui bank pilihan secara online (FPX): . INFAQ SEKARANG โ–ถ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ www.tabungsyria.com INFAQ SEKARANG โ–ถ www.tabungsyria.com . ATAU . 2. Salurkan Sumbangan Menerusi Maybank Islamic SYRIA EMERGENCY APPEAL (DANA MAPIM) Akaun No : 562834636987 . Boleh emailkan slip sumbangan kepada admin@tabungsyria.com atau send whatapps ke no 0194810025 . Jazazallah SANI ARABY AL-KAHERY Ketua Misi Bantuan Kecemasan RescueSyria (MAPIM)

Ya Allah tersangatlah bagus Telekung Poket dari @leanencloset ni! Boleh simpan benda benda penting dalam poket, tak bawa handbag pun ok juga ni. Tak sabar nak pakai , Mama dan @hazwanihelmi pun ada Telekung Poket ni! Nanti leh pakai sama samaaa