Nak tanya ni 🤩, korang suka kalau @helizaguzelhive keluarkan tudung macam ni ☝🏻😍? Kalau suka katakan “SUKA” di ruangan komen. Nak tahu berapa ramai yang betul betul nak kami keluarkan shawl macam ni 😃 . Seperti biasa, tatarias dari kakakku yang baik hati , dah la comel. 💄 : @atiharun 💋 . Cardigan cantik : @nuraishahgallery ❤️ #helizaguzelhive
319 Comments Download

People Also Viewed

Upah Minimum Provinsi (UMP) Provinsi Jawa Barat Tahun 2018 sudah disahkan Gubernur Jawa Barat. Berapa UMK Kabupaten Bekasi? Berikut daftar lengkap UMK se Jawa Barat. Klik link di bio IG urbancikarang. ------------------------------------------------- #cikarang #tambun #cibitung #setu #sukatani #cibarusah #sukakarya #babelan #tarumajaya #serangbaru #muaragembong #bojongmangu #karangbahagia #cabangbungin #pebayuran #kedungwaringin #tambelang #cikarangbarat #cikarangtimur #cikarangselatan #cikarangpusat #cikarangutara #sukawangi #bekasi -------------------------------------------------- urbancikarang media sosial komunitas terbesar di Kabupaten Bekasi dengan misi mengorganisasi informasi agar bisa bermakna dan memiliki manfaat untuk masyarakat. -------------------------------------------------- Kirim informasi/Kerjasama/Beriklan silakan WhatsApp ke 08777-7610076 atau email halo@urbancikarang.com -------------------------------------------------- Temukan juga urbancikarang disini: Web: www.urbancikarang.com Twitter : @urbancikarang Facebook: urbancikarang Youtube: #urbancikarangtv

😍CAPTION THIS😍

Dic pic gets you blocked, Gundam pics get you a Gundam girl. Choose wisely. - - 📸@ellehowley - - #9gag #gundam #gundamgirl #gundamguy #love #relationship

📷 Yay or nay ? Follow for more (@bodyfreshplanet & @bodychix)

A.I.S =AKU INGIN SIHAT 💪🏻 . Terima kasih la na kepada yang mencuba meneka apa maksud AIS tu. Ada yang teka anak isteri suami, macam macam la tekaan anda semua haha. Gud job! Terhibur membacanya 😂 . Alhamdulillah hari ini sambung shooting untuk episod ke 2! Untuk episod kali ini, Alhamdulillah Kakja sudah tinggi! Syukur sangat Alhamdulillah 😅 . MasyaAllah cantik sangat Dr Affa ni. Cantik baik super tinggi! Seriously tinggi! Kakja kena pakai 👠 tinggi pun still rendah juga 😂 walaupun Affa tak pakai heels 😭,lepas tu pandai pula, boleh berbahasa rusia, kacukan belanda. MasyaAllah pakej! Untunglahhhhh siapa dapat Affa ni 😘 . Ni nak buat ucapan terima kasih pada @fatin_umar untuk 💄 MasyaAllah! Suka sangat😭 tahap nak nangis!, kepada @nuraishahgallery untuk 👚, dan shawl super labuh @falahabiyana 😘 juga @babah.co untuk lokasi shooting hari ni . Terima Kasih belanja , moga bertambah barokah rezeki lagi afiat Aamiin . Kak @zarinazainuddin_ tadi Azal datang jumpa kami. MasyaAllah baik sangat orangnya! . #akuinginsihat #helizahelmiatwork @tvalhijrah114

Users who like this media

Users who comment this media

Kak heliza dh bkak braces ke???

nurfatihah
(@nurfatihahafiz)
6 Days 19 Hours Ago

Sukaaa

Cantiknya

Hanum kamid
(@hanum_kamid)
9 Days 3 Hours Ago

Cantik nye 😍😍

mfahmimohammad
(@mfahmimohammad)
9 Days 21 Hours Ago

Lawa makeup mcmni dr dulu2. 😊

nur_ayuni_nabilah16
(@nurayuni_16)
10 Days 10 Hours Ago

SUKA

"Suka"

Aleen Hafidz
(@aleenhafidz)
11 Days 3 Hours Ago

nak nak nak nak!!! kita suka!!

KhairulHisyam
(@khairulkmn)
11 Days 4 Hours Ago

tudung saji pun saya suka kalau awak yang pakai

balqis najwa
(@balqis_fauzei)
11 Days 9 Hours Ago

Suka

Suka..cantik sngt3

Cris Balkis
(@crisbalkis)
11 Days 10 Hours Ago

😍

NURRAYSA SABAH
(@surinurfan)
11 Days 12 Hours Ago

Suka

Cantik ija!! @nurhelizahelmi 😘

Cantikkk.....comel....

cantiknye kak heliza nih 😍

😍😍😍😍😍😍😍

🌸Mashii🌸
(@the.massalleh)
12 Days 12 Hours Ago

Cantik sgt ni Kak Ija😊 "SUKA"

Akak dulu akademi fantasia eh?

Djari Kreatif
(@djari_kreatif)
12 Days 14 Hours Ago

Suka...nk lg cantik, letak brooch saya..

Siti Zainab Muda
(@sitizainab_82)
12 Days 14 Hours Ago

Suka sgt

Ahmad Fikri
(@gichhhh)
12 Days 15 Hours Ago

Suka

mama rania
(@eillaucuk)
12 Days 15 Hours Ago

Suke

Shakira Ahmad
(@tiarashakira91)
12 Days 18 Hours Ago

Suka suka suka

Fazs Intan
(@fazsintan)
12 Days 20 Hours Ago

Suka

Cantik tapi material dia nmpk mcm nipis..dan warna terlalu terang

prettycaked
(@prettycakedfyn)
13 Days 8 Hours Ago

Suka

Suka... Simple and elegant...

Fareiza Arianna
(@fareiza_arianna)
13 Days 10 Hours Ago

aippp @nurhelizahelmi....awatnya comeyyy sangat niiii...terkesima daku melihatmu tauuu 😍😉😃

azieeta87
(@azieeta87)
13 Days 11 Hours Ago

suka

❤ GARNET.CO ❤
(@garnet.co)
13 Days 12 Hours Ago

Pretty! 😘

Tengku Aizilhakir
(@aizilhakir)
13 Days 12 Hours Ago

Cantik juge

husna syasya
(@_hsyasyaz_)
13 Days 13 Hours Ago

Suka😍😍😍

SUKA❤😍

LiA
(@manaa_kmlla)
13 Days 15 Hours Ago

SUKA

Miss_Wan
(@wanirahmunirah)
13 Days 16 Hours Ago

SUKA😍

hadija
(@fr_diba)
13 Days 16 Hours Ago

Jgn dilupa keluarkan tudung bawal design camgini

hadija
(@fr_diba)
13 Days 16 Hours Ago

Gila lawa..Mak2 SukaNgelepGiniSimple..Kalau BolehBiarLaJimat

naquiahFadzli
(@naquiahfadzli)
13 Days 17 Hours Ago

suka

amirah taharudin
(@amirahtaha)
13 Days 17 Hours Ago

Suka

aidoafiqoh
(@aidoafiqoh)
13 Days 17 Hours Ago

Suka

aidoafiqoh
(@aidoafiqoh)
13 Days 17 Hours Ago

Suka

Lawa 💖💖💖

Nur Firza
(@fionafirza)
13 Days 18 Hours Ago

SubanaAllah makin cantik sri kandi @nurhelizahelmi ni...

Sukaaaa .. Canteekk

👍👍

Sukaa...cantek sgtt @nurhelizahelmi

ain azmaira
(@aazmaira01)
13 Days 20 Hours Ago

Suka

Tak pernah jumpa deodorant yang macam ni. Dah tiga hari tak pakai deodorant, badan masih tak berbau. Nak tau rahsianya? Jom follow ig saya 🍃

Tota Alva Raditra
(@totaraditra)
13 Days 22 Hours Ago

Subhanallah

Nazimah Az
(@nazimahaz)
13 Days 22 Hours Ago

Suka

Syaz Tajuddin♡♡♡
(@syaz1510)
13 Days 23 Hours Ago

Suka sangat

Aaa cantik! Suke2! 😍

SUKA

Suka...

😨😨😨

Liburan Lombok? Contact Kami

NURUL_TASNIM
(@nurultasnim8732)
14 Days 6 Hours Ago

Saya suka🙌🙌

Triple suka ! 😄😄😄

@nurhelizahelmi hi... Akk comel 😉 muka kita sma tak? 😅💗

Rizal Pro
(@ebnojal)
14 Days 7 Hours Ago

Suka

BAWAL DEWI here🙆 peminat bawal jom usha kat ig @bawal_hawwa dijamin repeat order taww💕💕💕💕

mujahidah
(@zinnirabeauty)
14 Days 8 Hours Ago

Suka

Sukaa❤❤💙

Adam'Wesley ™ 👼
(@datoley)
14 Days 8 Hours Ago

😍😍😍😍😍😍😍

Nabila
(@damia_16)
14 Days 9 Hours Ago

Comel liza mata tu bulat

SUKAAA♥♥♥

Ainnur Najihah
(@najihahainnur_)
14 Days 9 Hours Ago

Nak tutorial pls 🤤

SUKA awak

dek ah91
(@ahsta0810)
14 Days 9 Hours Ago

Suka

Suka

Kalau ada instant shawl yg labuh.. Suka sgt2

Umiera_Ayumie
(@umie_omar)
14 Days 13 Hours Ago

Suka.. subhanallah.. cantiknya

farasakura
(@princesswhitepink764)
14 Days 13 Hours Ago

suka

Adib
(@tioman_acik)
14 Days 13 Hours Ago

Suke hahahaha

aidamj
(@aidamj21)
14 Days 13 Hours Ago

Cantik tul mata tu....ciptaan tuhan....Allahuakkbar

Siti Along
(@sitialong)
14 Days 13 Hours Ago

Suka😍

IBNUDUMAR
(@ibnudumar)
14 Days 14 Hours Ago

Love it.

Ellysz Elyani
(@ellysz_elyani)
14 Days 14 Hours Ago

Suka...suka

Kak ijaa cantikk srs ni tapi no shawl sarung ke or kena pin sdiri?

Nak kalau labuh menutupi punggung

Suka..cantik sgt

Suka..cantik kak heliza

(@atherhshrdn)
14 Days 16 Hours Ago

Aduh perasan plk dia ni @hakimjasman

Nur Hakim Jasman
(@hakimjasman)
14 Days 16 Hours Ago

@atherhshrdn i saw ur comments 😂

lolipop r🌹se
(@l0lip0p_r0se)
14 Days 16 Hours Ago

🌼

lolipop r🌹se
(@l0lip0p_r0se)
14 Days 16 Hours Ago

SUKA

Ayunya Heliza 😘... instant ke tudung tu

Zaleha Yusoff
(@zalehaisyahzamri)
14 Days 17 Hours Ago

Suka... klu boleh yg menutup aurat dpn dan belakang

muntazarambli
(@muntazarambli)
14 Days 17 Hours Ago

SUKA

diyana-afiqah
(@diyanaafiqah7)
14 Days 18 Hours Ago

saya sangat sukakan bawal yang dipakai oleh kak ija

Lynda Ahmad
(@lynda_ahmad)
14 Days 18 Hours Ago

Mcm.tudung ema maembong

@dewi136 why are you pressed sis? 😏

Aila
(@ailahassan)
14 Days 18 Hours Ago

mesti lah SUKA

Khailrul Aiman
(@khailrulaiman)
14 Days 19 Hours Ago

Suka..

Dr_addin
(@dr_addin)
14 Days 19 Hours Ago

Kak, tu pipi ke pau?

SUKA 😍😍😍

Elly Hj Nasruddin
(@elly_nasz)
14 Days 19 Hours Ago

Suka sesgt.....

iswani1288
(@misiku_fara)
14 Days 19 Hours Ago

SUKA!!!

Nur Haziq Irshad
(@haziqir_)
14 Days 19 Hours Ago

Suka

Cantik sgt @nurhelizahelmi

Cantik..Suka

nurzi bt dali
(@nurzi_gee)
14 Days 20 Hours Ago

Suka sangat 💝

nEeTa
(@neetaaziz)
14 Days 20 Hours Ago

SUKA

Suka . 💕

Cantik kak ija.suka sgt

Gemstone & Garments
(@cintilar.co)
14 Days 20 Hours Ago

Pretty! 😘

Mama Salbiah
(@mamasalbiah)
14 Days 21 Hours Ago

Suka2.keluarkan la jgk khimar @nurhelizahelmi

Marianti
(@mariantychadijah)
14 Days 21 Hours Ago

Better chiffon sebab tudung satin ni tak sesuai utk semua jenis muka especially if.muka tembam akan nampak lebih tembam

norhasrida
(@affarida)
14 Days 21 Hours Ago

suka,ye betul + lg suke kalo kakja wat tutorial ..

SUKA! Tetapi lagi suka kalau @nurhelizahelmi buat tutorial shawl dan saya blh follow cara pakai. sy tak pndai sgt nk pakai shawl ni.

(@rumaisamilhan)
14 Days 22 Hours Ago

Sukaa! Tapi lagi suka kalau kakja buat tutorial2 shawl mcm kakja selalu pakai, baru ada makna lepas beli! Sbb beli nak sama cantik dan sama style dgn kakja pakai 😍

@nurhelizahelmi Tapi bahayalah klau pakai cantik2... elok pakai biasa2jer... terlebih cntik ramai plak yg jth cinta.

ⓛⓘⓛⓘⓝⓖ
(@isharahmat)
14 Days 22 Hours Ago

suka sbb kak ja comel 😘😘

Sukaaa

👈👈👈👈 JOM FOLLOW KAMI KALAU ANDA NAK PAKET TINGGI MURAH-MURAH !!!❤❤❤

Ade prob dgn ketinggian, tiada keyakinan diri dgn gf yg lebih tinggi, ramai orng cakap pendek?Jom chat akak laju laju 👉WS :+60102274266 WC : fast_tinggi123 😘PROMO PRICE ONLY FOR 5 MEMBERS jer😱

Alyn Imtinan
(@elinimtinan)
14 Days 22 Hours Ago

SUKA

Nur Afina Malik
(@nurafinamalik)
14 Days 22 Hours Ago

SUKA

Roslan's daughter
(@tasha_eirah)
14 Days 22 Hours Ago

SUKA

الله‎
(@sri_andalas)
14 Days 23 Hours Ago

SUKA!

Bkn stakat suka. Dah terjatuh cinta plak...

👑farhanah👑
(@farhanah_ss)
14 Days 23 Hours Ago

Saya suka😍 tudung shawl cam tu...

ummi_sheddy
(@ummi_sheddy)
14 Days 23 Hours Ago

Suka apa ajer yg heliza nk jadikan produk...

Sukaaa😍😍 cantikk

eyedaar
(@eyedaar)
14 Days 23 Hours Ago

suka dan cantiklah kamu pakai😊

Kak ja, nak tutorial cara pakai tudung gini😍

Jom follow ig kite 😍 Ada mcm2 kek, cookies , tart , kuih , & brownies ❤️

november
(@cupcakesss2109)
14 Days 23 Hours Ago

SUKAAAAAA!!!!!

Sofea The First💜
(@nr.sofeaaa)
14 Days 23 Hours Ago

SUKAAA

(@tiraathr)
14 Days 23 Hours Ago

Sukaaaaaaa hehe

sukaaaaa 😍😍

ctctpink
(@ctctp3636)
14 Days 24 Hours Ago

Cantiknya...kami suka....nnt tunjuk tutorial ye ija😊😊😊

Aryo
(@109hundrednine.detailing)
14 Days 24 Hours Ago

Suka

dewi
(@dewi136)
15 Days Ago

@skydesuu_ owh really? I meant I glad u know it. #plsss #rolleyes

🔊 KORANG NAK TAMBAH TINGGI 3-15CM dlm mase 1 bln je. KORANG WAJIB TRY CALSIUM TINGGI BEST KAT MALAYSIA. visit my insta or ws 011-3621-3198

Suka!! Cantikkk Awak

Azizie Nasri
(@azizienasri96)
15 Days 4 Hours Ago

Miow ,,kak liza

Nor Shazlin 🕊
(@nor_shazlin)
15 Days 5 Hours Ago

Kakja.. buat tutorial please

❤❤❤

Nurul Izzati
(@nurul910125)
15 Days 5 Hours Ago

Suka