Nazatul Shima (cik shima)
(@puan_nazatulshima)

3,659 posts

930 followers

785 followings

💻saya #cikgubiz 📚Coach Bisnes Online 💰#ProjekSTG #CATchampions 🎀Fb: Nazatul Shima 💞Page Puan Nazatul Shima 📲 www.wasap.my/60197718469

Stories and Highlights posted by puan_nazatulshima

Photos and Videos posted by puan_nazatulshima

JIRAN YG BAIK ITU REZEKI Alhamdulillah...berjagung manis kami mlm ni. Pemberian cikjiran yg baik hati.. Anak² mmg cukup suka mkn jagung rebus curah ngan susu pekat.. Dah manis bertambah manis nakk oii..🤷 #jagungmanis #jagungrebus #sedapbebenor

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat mentor hebat Founder STG.. Hjh @norazlinnordinkaknn Didoakan agar mentor panjang umur, dikurniakan kesihatan yang baik, usia yg diberkati, terus kaya, berjaya dunia akhirat, bahagia dunia akhirat. Aamin ya allah ya mujib Terima kasih dgn ilmu dan bimbingan, inspirasi dan ukhwah. Tahniah terdoniaa atas penganugerahan Top 3 Excellence Award kelmarin !!! 👏👏👏 *Kemain peloles kita kak.. ku tersilap set beautyface ghupanya kt henfon 😂 tb #mut27 #top3excellenceaward2019 #projekstg #anugerahcdm2019 #inspirasiwanita #ironlady

Kalau dapat buat BISNES cara SENANG, Kenapa tak nak buat kan??? Okey ini pengalaman cikshima yang suka nak buat bisnes tapi taknak pening². Bagi cikshima pilihan buat bisnes cara #projekstg melalui program #2gajisebulan amat mudah. Kenapa nak susah payah SETUP bisnes sendiri sedangkan dah ada platform bisnes paling besar dan mudah - sebab kita tahu nak nak bukak bisness ni modal yang besar. Tapi #projekstg hanya RM47 je. Kenapa nak susah payah gajikan pekerja sedangkan BONUS dibayar setiap bulan untuk kita dan semua BizPartner kita. - TANPA GAGAL Bonus akan masuk ke akaun setiap 11hb dan ada slip gaji. Kenapa susah payah nak keluarkan PRODUK sendiri sedangkan setiap produk yang kita pasarkan dah ada research dan kelulusan badan-badan bertanggungjawab. - yang ni cikshima sangat setuju setiap produk SHOM keluarkan memang sangat berkualiti dan memberi banyak manfaat. Kenapa nak susah payah fikir strategi PEMASARAN sedangkan kita dah ada sistem, network dan pengiktirafan? kan? Kenapa susah payah nak fikir PACKAGING sedangkan produk kita dah terbungkus cantik dan menarik. 😍 Kenapa nak susah payah sewa KEDAI sedangkan kita boleh mula bila-bila masa dan dimana sahaja menggunakan HP @ secara ONLINE ? - ye buat kat rumah pun boleh. Kalau anda nampak peluang yang cikshima kongsi ini dan nak tahu macamana kami ambil peluang dengan #projekstg JOM❗️❗️Jangan tunggu lagi. Jom tambah pendapatan kita gaya santai hanya secara ONLINE FB je. Percaya lah, tidak akan ada orang boleh ubah nasib kita melainkan DIRI SENDIRI. Yang serius dan yang betul2 nak belajar macam mana nak jana pendapatan. Whatsapp aje cikshima tau..kita klik-klik je HP dan jadikan HP kita sebagai ATM mesin kita. 📲 http://CikShima.wasap.my #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #bxtra #diamondshima #exbankernowsuribiz

A smile is the best make up any girl can wear.. Cr 📸 @mniphotography.co 👗 by @aliani_collection Hijab by @hersbybintwahab Make up by @farafazeera #ootd #mut2019 #majlisulangtahunmut2019 #diamondshima #premiumbeautiful

INSPIRASI KEJAYAAN WANITA Tak pernah dlm sejarah Sahajidah Hai O Marketing, pemberi ucaptama adalah penerima award..tapi my mentor did it! Congrats CDM @murnizuriati!! 👏👏 Kali ke-4 dinobatkan sebagai CDM MASTER EXCELLENCE AWARD 2019 dan merupakan Speaker Utama utk MUT ke-27. Bertuah dapat meraikan mentor kesayangan ramai! Beliaulah idola inspirasi kejayaan wanita!! Im so proud of u! n proud to be part of #catchampions! 🤗 #mut27 #anugerahcdm2019 #projekstg #masterexcellenceaward2019 #kejayaanuntukdiinspirasikan #bisnesbermentor

Happening sangat majlis MUT semalam. . Tahniah kepada semua CDM yg diraikan dan yg hadir meraikan . . Tahniah team kesayangan #nsfighters yg sanggup datang dr jauh , termasuk yg dr Melaka dn Perak. Ni pun ada yg x sempat nk bergambar sama². Huhu.. . Tap energy sungguh-sungguh kejayaan mereka hari ini dn pulang dengan semangat berkobar-kobar untuk fight pentas CDM 2020 untuk kita pula insyaallah.. Aamiin!! . Bak kata mentor @nauraauni " Kejayaan yg kita nak capai bukan pada due date Tapi kejayaan tu harus bermula di bilamana kita fikir kita NAK " . 💗#diamondshima #anugerahcdm2019 #mut27 #projekstg

Ibu dh siap nk ke MUT Dak firaz nk berselfie pulak... Cer tgk tang mana persamaan kami?😊

Dah sampai pun stok! Tasavarrr nk try produk baru yg hot ni.. Kang sapu2 serum je kat muka, terus vshape serta merta, pori2 pun cepat je kecik, muka pun dah kurang berminyak. INSTANT kesannya okeh! Sape nak lekaih masuk order. Kang abis xtau le nak amik kat mana lagi. Nampak beg hijau tu dah konfem grab pakej bextra kan.. Dapat BONUS minima RM140 + rebate rm70 + jimat hrga produk rm100 + dpt produk voucher nilai rm100. 🤩🤩🤩 X sabauu dah ahkak ni! #diamondshima #projekstg #catchampions #bextra

Jauh 2 box Maharani ni nk fly ✈️ Kali ni untuk org Sarawak ....sis Dayang Nurfaizah biz partner SM @nahhasnah_ Kecil² cilipadi tau Herba maharani ni. Amalkan beberapa butir je setiap hari tapi kesannya bukan cik isteri jer yg dapat, cik suami pn dpt faedah samaaaa 🤭 Haaa....yg dah kawen tp tak pernah amik Maharani wajib cuba tau! Baru nti faham kenapa herba ni digelar #pilabangsayang ... #maharani #jamuwanita #rahimsihat #stabilknhormon #periodlancar #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

Kesan 360° Therapant seawal 7hari🥰 Pemakaian kena konsisten setiap hari taw baru nampak kesan. Pakai bersukan /beraktiviti lasak lagi cepat kesannya. Material fabric sangat selesa, mendakap otot dengan kemas, tidak mudah berpeluh, tidak gatal , senang pakai dan senang juga ditanggalkan. Memang puashati 100%! Korg nak cuba tak? Nak jadi ejen pun boleh❗ PM cikshima terus lelaju tau❗ http://CikShima.wasap.my Barang tengah panas‼️ Khas untuk korang yang nak kesihatan yang optimum. 🤩🤩🤩 #bxtra #therapants #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

Setinggi2 tahniah buat CDM² STG atas pencapaian CDM EXCELLENCE AWARD 2019. . 7 daripada 9 orang penerima adalah daripada SMART TYCOON GROUP‼ Masa 10 bulan dah berlalu.. esok adalah hari besar buat mereka 👏👏👏. . TOP 3 EXCELLENCE AWARD 2019 Founder STG; Mentor CDM Norazlin Nordin . CDM MASTER EXCELLENCE AWARD 2019 1. CDM CM Murni Zuriati 2. CDM Siti Nurhafzan 3. CDM Nurul Hidayah Nhag 4. CDM Aza Ramli . CDM EXCELLENCE AWARD 2019 1. CDM Hajar Ramli 2. CDM Norliana Azwari . Esok.. jom sama2 meraikan dan tap energy kejayaan mereka. Rasailah detik2 ni dalam diri . If you can't stop thinking about it, don't stop working for it! . Jumpa esok semua STGian 🙋‍♀️🙋‍♂️. Esok MUT27 kita punya‼. . #projekstg #mut27 #smarttycoongroup

Haaaa.... Jawab jangan tak jawab 😁 #kajangpakmalau #pantunsangat

Nak habaq maii... Bulan ni ada new promo #beautytreats ❤️ 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Grab salah satu produk Skincare Infinence/ BB Glo/ Bio Ever yg bernilai RM400 dapat FREE 1 box (5 pcs) Infinence Treatment MASK 😍 Lagi Berbaloi² uols combine mana² pakej #bxtra ▶️ Therapants/TreatmentSerum/Boxer Dapat Extra Rebate RM70 , extra voucher RM100, extra Bonus dan peluang dapat pula extra Reward fee RM100 !!!! Banyaknya EXTRA! EXTRA! EXTRA ! 😍😍😍 #sayadahgrabandabilalagi #projekstg #sayasukabarusayajual #catchampions

BERLARI PUN TAK BERGEGORRR ❗ Apa dia tu??? #1 THERA PANTS ✅pegang kemas PERUT, PEHA, n PUNGGUNG kita #2 SHORT BRA ✅pegang kemas BREAST kita... takde la kita berlari, dia pun lari lebih laju lagi! 🤣🤣🤣 Mmg jauh lagi best dr sport bra‼️ Ada customer respon bila ditanya best ke x pakai short bra tu.. 👇👇 Dia kata, "best giler sis!!! Berlari pun tak bergegarrr!! Mcm ade org pegang! "🥰 😁😁 So klu nk bersenam, wajib pakai 2 benda tu... Klu tak bersenam??? Pakai la juga. Sebab, klu bersenam pun best, apa lagi klu time x bersenam. Best giler la!!! Cikshima pun dh x beli brand lain. Setia ngan Premium Beautiful... best benor! Asal kita tgk cermin punggung n breast terletak, perut kempis, dah confirm rasa best la! Lagi best, sekarang dpt rebate RM 70 dgn voucher RM 100 bila beli 2 benda ni... cepat grab!!!! Wasap je klu nk beli k ... nnt Cikshima advise lebih detail lagi... http://CikShima.wasap.my #pbshortbra #therapants #bxtra #projekstg #sayasukabarusayajual #catchampions #premiumbeautiful

Done shipping sabun ME hari nie utk customer di Melaka . Alhamdulillah! #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

Yummiehhhh !!! 🤤🤤🤤 Hari ni punya bekpes ... Roti hotdog cheese meleleh 🧀🌭 . . . . . . . . . Eh tu saja jer snap video resepi dak Khairul Ming. Hat sendiri buat x sempat snap anak dh bawak bekal gi sekolah 😅 Psst!! Ada yg dok tekan² nk tgk video ke tu td ?🤣🤣🤣 #makanpleasure #breakfast #goodmorning #dapurcikshima #kenyangperutsukahati

EXTRA CANTIK DENGAN SERUM INFINENCE❤️ Orangnya memang dah cantik Pakai serum Infinence ni bertambah cantik Ni feedback CDM Famiza lepas pakai 2 hari serum ni! (lihat pada gambar 😊😘😘) Meletoppp tak hasil berinfinence Jom jaga kesihatan & kecantikan kulit wajah Dapatkan serum Infinence awak sekarang hokey👌 http://CikShima.wasap.my #serumbyinfinence #treatmentserum #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

Hari ini hari rabu Ukir senyuman semanis madu Orang pandang tak akan jemu Buang segala rasa cemburu Tanam semangat ingin maju Semoga hidup sukses selalu. Jom ke pasar Rabu! 🌿🍃 #dakfirazkepasarpagini 😊