Puan Huda Danari
(@puanhudadanari)

518 posts

469 followers

894 followings

CATchampions 👍SHOM authorised distributor 📚TBO tuition teacher 💸projekstg |modal rm50 📲📥Any query or order www.wasap.my/60137650526

Stories and Highlights posted by puanhudadanari

Photos and Videos posted by puanhudadanari

Gambaran dulu sebelum majlis bermula😍

Selamat pagi!! Hari ni sis jadi org "dapur". Uruskan jubah utk para graduan SPM & STPM.😊 #garduasi2019

Tak betul, tak cerita. Ni dah ada bukti, sis nak bagitau!😃 Jerawat singgah lagi kt muka sis. Duk elok tepi pipi. Tiap kali pakai telekung, terlanggar miss J. Adoiii!!! Sakit!!😭 Tiap hari, pagi & malam sis sapu #infinenceserum #blemishcontrol. Day 2, sakit dh kurang. Tapi still merah & size masih besar. Keep sapu serum. Day 4, bangun tido, raba pipi...eh! Dah tak sakit & saiz dah kecik la...🤩 Bila tengok kt cermin, bukan je jerawat mengecil, bekas jerawat sebelum ni pon dh makin pudar😍😍 Yeay!!!sis happy!!💃💃 Terbaik la serum ni. Tak de la jerawat melarat sampai seminggu mcm selalu tu..🙃 Awak² kalau afa masalah jerawat yg tak mau bagi kerjasama tu, boleh pm sis utk dapatkan serum super best ni! Ni no sis ye.... www.wasap.my/60137650526/infinenceserum #projekstg #catchampions #abeautiliciousempire #zkteam #hudanco #themagicofpartime #intensiveseruminfinence

Majlis Ulang Tahun SHOM 19 Oct di SCCC nti😱 1.Khai Bahar- Penyanyi Lelaki Popular APBH 2019 2. SPEAKER pd hari tersebut ialah CDM HEBAT CIK MUN 3. Hadiah cabutan bertuah bernilai 120k 4. JTX Airtracker - yg ni kompem BEST!! Sebab hadiah ni bernilai 2 ratus lebih! 5. Door gift bernilai rm290!!!😱😱 ↘Harga tiket RM45 anda layak utk menikmati semua ni tau❗❗❗❗ Keuntungan ini bila sah jadi ahli, jom cecepat join 🕺🕺🕺 #ulangtahunshom27 BizOnline | RM47 #malaysia BizOnline | IDR 150.000 #indonesia Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #themagicofparttime #abeautilicousempire #zkteam #hudanco

Laksa lagi....😆

Assalamualaikum.. Selamat pagi😊

Siap sudah, 2 box brownies utk cg @intannorfarinie. Berkurun sis tak buat brownies. Tetibe hari ni dia order..dedor rasa😅 Satu rumah bau coklat.. Sedapnya bauuuuuu.....😋 Nasib sis tak diet. Boleh la mkn tanpa berkira²🤭 #brownieskedut #sistakopenorder #sesajebaking

18 weeks. Sebesar cupcake?🤭 Tapi bukan main dia "keras” ek. Mama lasak sgt ke? Baby marah ke...😅 Sorry baby syg..😆

Promo ❗Promo❗ "Kau ni asyik promote minkaffe je hari-hari" ~ dah kopi ni mmg sedap dan amalan setiap hari mestilah promote benda bagus..👍🏻 "Mmg bole kurus ke minum minkaffe ni?" ~ bukan setakat kurus je cik kak oi..sihat..bertenaga.. boleh hilangkan stress..eyh macam-macam la kopi ni mampu buat.💃🏻 Dapatkan yang ORIginal baru beli Haaa meh kita sembang² kopi 👇 https://www.wasap.my/60137650526/minkaffepromo . 4 box Minkaffe dpt FREE 1 box Mincha 8 box Minkaffe dpt FREE 2 box Mincha Join member....dpt FREE 3 box Mincha untung nau nau! BizOnline Modal Rendah RM47 #catchampions #sayasukabarusayajual #pkpbystg #breastfeedmom #susumeriah #minkaffe #kempisperut #turunberat #sihatselalu #kuruscarasedap #kuruscarasihat #bacaangulaturun#gastrik#batukarang

Dok dang nak makeup kt rumah. Sapu #intensiveseruminfinence + #lipmattecozuma terus g sekolah😂 Dah sampai sekolah baru makeup. Apa yg penting.....??? CONFIDENT!!😁 Tambah confident sebab liang pori makin kecik lepas seminggu guna serum infinence, #vperfectshapingandlifting.

Lagi kesan #therapants menakjubkan!! Kredit kepada CDM dayang LEMAK ku Ghaib ke mana❓❓❓ Extra lagi, sakit belakang hilang😘. Testimoni diri sendiri, malu sebenarnya, tapi rasa bersalah pula kalau tak share kan, sharing is carring 😍 Ni gambar before and after saya pakai Premium Beautiful 360⁰ therapants, pagi tadi sebelum g sekolah, sbb nak cepat tak berapa ler syantik gambarnya. Tu tak penting, yg saya nak share ttg #therapants ni tang perut tu haaaa, automatik hilang 😱 Lemak2 dah pergi ke tempat sepatutnya ler tu.. spjg jln drive perut rasa diurut2, kat betis tu mcm d tekan2 agaknya tu kerja si kristal magnetik tu ler. Balik umah tghari ni, tanggalkan Therapants ni wahh rasa badan ringan dan yg paling best sakit belakang saya hilang 👏👏 Material dia tok usah citer. Memang tahan lasak, Terbukti Ergonomic ! Wtsapp www.wasap.my/60137650526/therapants #pb360therapants #bxtra #projekstg #catchampions #letsuccessmakethenoise

Hari ni bawa lagi kotak oren purple ni. Ada lagi yg berminat utk rasa sendiri kelembutan kain #therapant dan terus ambil ukuran! Kena ukur ye kawan²..supaya dapat saiz yg sepadan dengan badan kita. Tak longgar & tak terlalu ketat utk keselesaan sepanjang 8 jam pemakaian pants ni😊 Mana yg berminat utk dapatkan #leggingutkkesiahatan , boleh roger² uda😘

Nak Lipmatte yg kering, tapi tak mengeringkan bibir?? Cer try guna #cozumalipmatte. Variant warna cantik sgt. Senang sapu pada bibir. Tak melekit. Tak mengeringkan bibir. Warna apa paling cantik? Kalau tanya uda, paling uda suka code oh darling💋 Mcm uda pakai masa dinner last week.😊 (Swipe left). Warna² lain pon cantik, blend dgn semua warna kulit.. Uda nak bagi harga mur² je utk 5 org terawal yg order hari ni.. Order sekarang! >> www.wasap.my/60137650526/lipmatte #projekstg #catchampions #abeautilicousempire #zkteam #lmteams #hudanco #themagicofpartime #bxtra

Biasa org post gambo makanan, sebelum makan. Kali ni sis terpaksa post gambar mangkuk yg dh kontang😅 Sebabnya laksa sis beli ni sedap amat!! Beli semangkuk je. Berebut 4 beranak😂😂 Siapa minat laksa penang, boleh try yg ni. Kat tesco eco tropic. Kedai jual bahulu. Tq kak @najibahj suggest laksa kt sini😊

Sementara peserta amik tempat, cikgu² try #therapant dulu😁 Kan dh kata, therapant ni best..batu pegang, rasa kainnya dh suka! Nanti dh sarung lagi best woooo!!🤩🤩 Hari ni, 3 org amik ukuran..grab skali pakej #bxtra. Bijokkk belaka..kurus dpt, xtra bonus pon dapat👏👏👏

Bulan Sukan Negara. Sebelum & selepas senamrobik💃 Bumil🤰 pon inut goyang.😅 #bsn2019

Hari ni sekolah!! Chill...jangan stress😄 #bulansukannegara #bsn

Calit lipmatte je , keluar hari ni.😊 Confident je beb.. #5harigunaseruminfinence