Rozie Zie
(@rozie_ziedianz)

1,008 posts

10,843 followers

4,440 followings

💐STOKIS DIANZ LEGACY & AGENT MYFA SERUM 💐SSM NO. SA0308554-W 💐💯Original👍 📩 roziyahanas@yahoo.com 📱www.wasap.my/60123959266

Photos and Videos posted by rozie_ziedianz

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

2 Days 11 Hours Ago

Whitehead biasa putih kan ? Ni kuning dah dibiarkan lama sikit jadi hitam jadila blackhead . Bau dia busuk tau . Mask purple tanggalkan whitehead Bau dia wangiii . Meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

2 Days 16 Hours Ago

Whitehead biasa putih kan ? Ni kuning dah dibiarkan lama sikit jadi hitam jadila blackhead . Bau dia busuk tau . Mask purple tanggalkan whitehead Bau dia wangiii . Meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

5 Days 11 Hours Ago

Whitehead biasa putih kan ? Ni kuning dah dibiarkan lama sikit jadi hitam jadila blackhead . Bau dia busuk tau . Mask purple tanggalkan whitehead Bau dia wangiii . Meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

6 Days 13 Hours Ago

SEKALI TARIK AJE BAI! 😃 . . Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! 😲 ========== wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

7 Days 8 Hours Ago

SEKALI TARIK AJE BAI! 😃 . . Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! 😲 ========== wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

8 Days 8 Hours Ago

SEKALI TARIK AJE BAI! 😃 . . Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! 😲 ========== wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

11 Days 5 Hours Ago

The Sempoiiiii is Dianz Vitamin laaaa 😉 . Ambik sebiji atau 2 biji kemam2 Sedap sgt . Nak cantik mudah sgt 😘 . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

11 Days 8 Hours Ago

The Sempoiiiii is Dianz Vitamin laaaa 😉 . Ambik sebiji atau 2 biji kemam2 Sedap sgt . Nak cantik mudah sgt 😘 . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

12 Days 1 Hour Ago

The Sempoiiiii is Dianz Vitamin laaaa 😉 . Ambik sebiji atau 2 biji kemam2 Sedap sgt . Nak cantik mudah sgt 😘 . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

12 Days 3 Hours Ago

Ni bukan gambar edit tau, sis ni consume #dianzvitamin aje nak bagi muka glowing! Lepas ni tak payah jenuh nak edit gambar sendiri untuk upload dalam FB & Insta! 😁 . http://www.wasap.my/60123959266/roziedianz . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #maskerpurpledianz

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

12 Days 3 Hours Ago

. Ni bukan gambar edit tau, sis ni consume #dianzvitamin aje nak bagi muka glowing! Lepas ni tak payah jenuh nak edit gambar sendiri untuk upload dalam FB & Insta! 😁 . http://www.wasap.my/60123959266/roziedianz . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

12 Days 16 Hours Ago

Assalamualaikum & Selamat Pagi! 😊 . Ni bukan gambar edit tau, sis ni consume #dianzvitamin aje nak bagi muka glowing! Lepas ni tak payah jenuh nak edit gambar sendiri untuk upload dalam FB & Insta! 😁 . http://www.wasap.my/60123959266/roziedianz . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

13 Days 8 Hours Ago

Bau Apple freshhh Sembur pagi sampai malam baunya . Okay sangat customer bgtau 💋💋 . Love tak korang rasaaaa ?? 💜💜 . wasap rozie ada promosi tau harga asal Rm 60 nak harga promosi wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

13 Days 10 Hours Ago

Bau Apple freshhh Sembur pagi sampai malam baunya . Okay sangat customer bgtau 💋💋 . Love tak korang rasaaaa ?? 💜💜 . wasap rozie ada promosi tau harga asal Rm 60 nak harga promosi wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

13 Days 12 Hours Ago

Bau Apple freshhh Sembur pagi sampai malam baunya . Okay sangat customer bgtau 💋💋 . Love tak korang rasaaaa ?? 💜💜 . wasap rozie ada promosi tau harga asal Rm 60 nak harga promosi wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

13 Days 12 Hours Ago

DIANZ PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME 4 Sebab Perlu Dapatkan Hari Ini 1.  Limited Edition Pertama kali Dian Legacy mengeluarkan produk tanpa restok.Dianz Professional Signature Perfume customdari luar negara. Warna, design, bentuk,packaging. bukan biasa-biasa. 2.  Wangi Epal Segar Bau epal segar dan lembut. bebas alkohol, mesra solat, berasaskan water based. Tahan sehingga 2 hari jika disembur pada pakaian dan 8 jam jika pada kulit. 3. Murah dan Mampu Milik Dengan packaging dan wangian epal, harganya cuma RM60 sahaja, amat berbaloi-baloi.Tiada tandingan dengan mana-mana perfumeproduk tempatan. 4. PERCUMA Dian'z Apple Body Shop Wangian berpanjangan. Mandi dengan haruman segar sabun Dian'z Apple Body Soap. Kekalkan wangian dengan Dian'z Perfume. Kandungan Dian'z Professional Signature Perfume Fragrance (Apple Blossom), Aqua.Musk ketone, Playsorbate. Keistimewaan Dian'z Professional Signature Perfume Diformulasi dari Perancis.Waterbase apple perfume.Bebas alkohol.Haruman pati minyak wangi.Edisi terhad.Sesuai untuk kegunaan harian dan boleh dibawa solat.Haruman tahan 2 hari pada pakaian.Haruman tahan lebih 8 jam pada kulit.Mudah digunakan.Harga ekonomi dan berbaloi.Mudah dibawa ke mana-mana.Haruman sesuai untuk lelaki dan perempuan. . http://www.wasap.my/60123959266/rozieperfume . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

13 Days 13 Hours Ago

DIANZ PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME 4 Sebab Perlu Dapatkan Hari Ini 1.  Limited Edition Pertama kali Dian Legacy mengeluarkan produk tanpa restok.Dianz Professional Signature Perfume customdari luar negara. Warna, design, bentuk,packaging. bukan biasa-biasa. 2.  Wangi Epal Segar Bau epal segar dan lembut. bebas alkohol, mesra solat, berasaskan water based. Tahan sehingga 2 hari jika disembur pada pakaian dan 8 jam jika pada kulit. 3. Murah dan Mampu Milik Dengan packaging dan wangian epal, harganya cuma RM60 sahaja, amat berbaloi-baloi.Tiada tandingan dengan mana-mana perfumeproduk tempatan. 4. PERCUMA Dian'z Apple Body Shop Wangian berpanjangan. Mandi dengan haruman segar sabun Dian'z Apple Body Soap. Kekalkan wangian dengan Dian'z Perfume. Kandungan Dian'z Professional Signature Perfume Fragrance (Apple Blossom), Aqua.Musk ketone, Playsorbate. Keistimewaan Dian'z Professional Signature Perfume Diformulasi dari Perancis.Waterbase apple perfume.Bebas alkohol.Haruman pati minyak wangi.Edisi terhad.Sesuai untuk kegunaan harian dan boleh dibawa solat.Haruman tahan 2 hari pada pakaian.Haruman tahan lebih 8 jam pada kulit.Mudah digunakan.Harga ekonomi dan berbaloi.Mudah dibawa ke mana-mana.Haruman sesuai untuk lelaki dan perempuan. . http://www.wasap.my/60123959266/rozieperfume . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@rozie_beautyshop)

13 Days 17 Hours Ago

DIANZ PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME 4 Sebab Perlu Dapatkan Hari Ini 1.  Limited Edition Pertama kali Dian Legacy mengeluarkan produk tanpa restok.Dianz Professional Signature Perfume customdari luar negara. Warna, design, bentuk,packaging. bukan biasa-biasa. 2.  Wangi Epal Segar Bau epal segar dan lembut. bebas alkohol, mesra solat, berasaskan water based. Tahan sehingga 2 hari jika disembur pada pakaian dan 8 jam jika pada kulit. 3. Murah dan Mampu Milik Dengan packaging dan wangian epal, harganya cuma RM60 sahaja, amat berbaloi-baloi.Tiada tandingan dengan mana-mana perfumeproduk tempatan. 4. PERCUMA Dian'z Apple Body Shop Wangian berpanjangan. Mandi dengan haruman segar sabun Dian'z Apple Body Soap. Kekalkan wangian dengan Dian'z Perfume. Kandungan Dian'z Professional Signature Perfume Fragrance (Apple Blossom), Aqua.Musk ketone, Playsorbate. Keistimewaan Dian'z Professional Signature Perfume Diformulasi dari Perancis.Waterbase apple perfume.Bebas alkohol.Haruman pati minyak wangi.Edisi terhad.Sesuai untuk kegunaan harian dan boleh dibawa solat.Haruman tahan 2 hari pada pakaian.Haruman tahan lebih 8 jam pada kulit.Mudah digunakan.Harga ekonomi dan berbaloi.Mudah dibawa ke mana-mana.Haruman sesuai untuk lelaki dan perempuan. . http://www.wasap.my/60123959266/rozieperfume . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker