Rozie Zie
(@rozie_ziedianz)

1,008 posts

10,843 followers

4,440 followings

πŸ’STOKIS DIANZ LEGACY & AGENT MYFA SERUM πŸ’SSM NO. SA0308554-W πŸ’πŸ’―OriginalπŸ‘ πŸ“© roziyahanas@yahoo.com πŸ“±www.wasap.my/60123959266

Photos and Videos posted by rozie_ziedianz

Rozie Zie
(@rozie_product)

7 Days 1 Hour Ago

Morning .... . Assalamualaikum 🌷 . #selamatpagi #goodmorning #morning #happy #wednesday #harirabu #rabu #senyum #smilealways

Rozie Zie
(@rozie_product)

11 Days 15 Hours Ago

Formulasi teh membantu kaum WANITA tetapi boleh turut dimanfaatkan oleh kaum lelaki KELEBIHAN & KHASIAT HERBAL NANO TEA: βœ”οΈ Membaiki rahim wanita βœ”οΈ Mengeluarkan bisa angin dalam badan βœ”οΈ Membaniki sendi dan lutut βœ”οΈ Meringankan badan & menggalakkan pembakaran lemak dalam badan βœ”οΈ Mencegah jangkitan dalam rahim atau vagina βœ”οΈ Menggalakkan pembuangan air besar dan kecil βœ”οΈ Ejen antioksida yang bagus & membantu pelancaran darah βœ”οΈ Bagus untuk penghidap kencing manis βœ”οΈ Kolagen di dalam daun mulberi mampu membantu mencantikkan kulit serta menguatkan tulang . . CARA PENYEDIAAN HERBAL NANO TEA: 1- Untuk secawan nano tea bersaiz biasa, sila gunakan hanya 1/2 sudu kecil . #nanochemoleresources #teaherbal #crystalcallo #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #murahtapioriginal #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #terbaik

Rozie Zie
(@rozie_product)

11 Days 21 Hours Ago

Hadiahkan ibu2 kita 1 set minuman sihat. Jom kita tukar gula beracun dgn Gula Berkhasiat. + Herbal Nano Tea utk kesihatan dalaman juga luaran. . Utk maklumat lanjut tentang minuman ini wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/nanochemole nti rozie bg detail ye . #nanochemoleresources #teaherbal #crystalcallo #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #murahtapioriginal #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #terbaik

Rozie Zie
(@rozie_product)

12 Days 13 Hours Ago

Nahhh korang baca jap psl istimewanya gula ni .. MENGAPA ANDA MESTI TUKAR GULA???? . gula pasir putih dipasarkan contoh gula prai & gula csr itu adalah gula racun putih jangkamasa panjang penyumbang/penyebab kepada lebih 75 penyakit mengandungi kalori, kolestrol, karbohidrat, saccharine (ibu gula) & bahan pengawet . KELEBIHAN CRYSTAL CALLO ORIGINAL : . crystal calo adalah gula yang diperbuat daripada tebu hitam khasiat tebu hitam adalah : pemanis semula jadi meredakan jantung berdebar meredekan panas badan meredekan batuk merendahkan gula dalam darah menurunkan tekanan darah tinggi mengelakkan risiko diabetes mengurangkan kelesuan & keletihan badan . SIFAT CRYSTAL CALLO ORIGINAL : . antiseptik/bakteria kemanisan 600 kali ganda . wasap rozie 0123959266 . #nanochemoleresources #teaherbal #crystalcallo #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #murahtapioriginal #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #terbaik

Rozie Zie
(@rozie_product)

12 Days 20 Hours Ago

Suka minum kaffein ? Hari2 nak minum kaffein tp takut effect akan dtg takut suspect gula tinggi dlm badan . Ni rozie share minuman simple je Tea bukan biasa2, gula bukan biasa2 Angin xsangkut kat badan klau amalkan 😘😘 . wasap rozie 0123959266 . #nanochemoleresources #teaherbal #crystalcallo #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #murahtapioriginal #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit

Rozie Zie
(@rozie_product)

13 Days 3 Hours Ago

Assalamualaikum Morning2 ...🌷🌷🌷 . #selamatpagi #goodmorning #morning #happy #wednesday #harirabu #rabu #senyum #smilealways

Rozie Zie
(@rozie_product)

13 Days 12 Hours Ago

Kawaii Colla.gen SarangBu.rung kini lebih bagus & kesan cepat men.cerahkan kulit, menutup liang pori terbuka, kulit terlihat pu.tih bersinar. . <3 merawat kulit rosak <3 menghilang jer.awat <3 memudarkan par.ut <3 pu.tih seluruh badan . Kulit kembali pulih dgn cepat! Tak perlu ragu2 kerana kami punya feedback yg byk. . Kulit licin bebas cela bukan lagi angan-angan tetapi kini menjadi kenyataan dgn Set Kawaii Coll.agen. . Komen di bawah picture "saya nak" kemudian LIKE & share utk dapatkan harga promosi. Paling jimat berbanding produk lain. . whatsapp 012 3959266utk info produk. http://www.wasap.my/60123959266/roziekawaiicollagen #kawaiicollagen #secretskinwhitekawaiicollagen #jihanmuse #collagen #offer #murah #sale #kosmetik #supplemen #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #produkkesihatan #produkkulit #skincare #freegift #nakputih #putih #terbaik

Rozie Zie
(@rozie_product)

13 Days 19 Hours Ago

Kawaii Colla.gen SarangBu.rung kini lebih bagus & kesan cepat men.cerahkan kulit, menutup liang pori terbuka, kulit terlihat pu.tih bersinar. . <3 merawat kulit rosak <3 menghilang jer.awat <3 memudarkan par.ut <3 pu.tih seluruh badan . Kulit kembali pulih dgn cepat! Tak perlu ragu2 kerana kami punya feedback yg byk. . Kulit licin bebas cela bukan lagi angan-angan tetapi kini menjadi kenyataan dgn Set Kawaii Coll.agen. . Komen di bawah picture "saya nak" kemudian LIKE & share utk dapatkan harga promosi. Paling jimat berbanding produk lain. . whatsapp 012 3959266utk info produk. http://www.wasap.my/60123959266/roziekawaiicollagen #kawaiicollagen #secretskinwhitekawaiicollagen #jihanmuse #collagen #offer #murah #sale #kosmetik #supplemen #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #produkkesihatan #produkkulit #skincare #freegift #nakputih #putih #terbaik

Rozie Zie
(@rozie_product)

14 Days 14 Hours Ago

" AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MENCABUT BULU ROMA HINGGA KE AKAR !" . ==================================== KEISTIMEWAAN : ==================================== βœ” tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan? βœ” 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan. βœ” boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita. βœ” mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan. βœ” menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit. βœ” mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih. βœ” membantu memperbaharui sel2 kulit. βœ” membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan. βœ” mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai. wasap rozie 012 3959266 #hairremoval #aurajelita #gelbulu #penanggalbulu #gelhairremoval #seller #sale #offer #terbaik #cleannsmooth

Rozie Zie
(@rozie_product)

14 Days 19 Hours Ago

" AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL MENCABUT BULU ROMA HINGGA KE AKAR !" . ==================================== KEISTIMEWAAN : ==================================== βœ” tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan? βœ” 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan. βœ” boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita. βœ” mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan. βœ” menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit. βœ” mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih. βœ” membantu memperbaharui sel2 kulit. βœ” membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan. βœ” mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran / deodoran yang tidak sesuai. wasap rozie 012 3959266 #hairremoval #aurajelita #gelbulu #penanggalbulu #gelhairremoval #seller #sale #offer #terbaik #cleannsmooth

Rozie Zie
(@rozie_product)

14 Days 22 Hours Ago

[ ZOFEA BEAUTY SECRET ] . Rm 110 sem . KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET : Untuk si gadis & ibu-ibu; βœ” Menaikkan payudara kendur & jatuh βœ” Mencantikkan payudara leper βœ” Memontokkan payudara βœ” Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D βœ” Menaikkan punggung yg jatuh βœ” Mengetatkan MISS V βœ” Menghilangkan bau badan βœ” Menghilangkan bau MISS V βœ” Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa β€œbersama” βœ” Meningkatkan keinginan seksual βœ” Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami βœ” Menghilangkan masalah keputihan βœ” Mengatasi masalah dalaman wanita βœ” Mencegah kanser βœ” Melawan radikal bebas βœ” Mencantik & meremajakan kulit βœ” Menambah tenaga βœ” Mencegah keletihan & menyegarkan badan βœ” Merawat masalah rahim . wasap rozie 0123959266 . #offer #zofeabuatup #zofea #sale #kosmetik #supplemen #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #raya #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #skincare #freegift #nakputih #putih #jomraya #terbaik

Rozie Zie
(@rozie_product)

15 Days 21 Hours Ago

Zofea Bust Up . [ ZOFEA BEAUTY SECRET ] . Rm 110 sem . KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET : Untuk si gadis & ibu-ibu; βœ” Menaikkan payudara kendur & jatuh βœ” Mencantikkan payudara leper βœ” Memontokkan payudara βœ” Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D βœ” Menaikkan punggung yg jatuh βœ” Mengetatkan MISS V βœ” Menghilangkan bau badan βœ” Menghilangkan bau MISS V βœ” Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa β€œbersama” βœ” Meningkatkan keinginan seksual βœ” Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami βœ” Menghilangkan masalah keputihan βœ” Mengatasi masalah dalaman wanita βœ” Mencegah kanser βœ” Melawan radikal bebas βœ” Mencantik & meremajakan kulit βœ” Menambah tenaga βœ” Mencegah keletihan & menyegarkan badan βœ” Merawat masalah rahim . wasap rozie 0123959266 . #offer #zofeabuatup #zofea #sale #kosmetik #supplemen #collagen #supplements #vitamin #preggy #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #jerawat #jeragat #terlajaklaris #bazarmalaysia #bazarpaknil #original #raya #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #skincare #freegift #nakputih #putih #jomraya #terbaik