Set travel Infinence Skincare ku tertinggal...😬 So, ni td xpkai pun Infinence serum, toner & day cream.. Just sapu CC cream n tepek sket #rosypinkblushpalette. Bibir calit Lipmatte color #crimsonlove Memula rasa kekurangan xpkai sbb dah biasa kan, tp bila tgk cermin.. Eh, ok je..xdela kulit muka tu nmpk kesian kan.. Lega mak..😁 Sejak setahun lbh guna Infinence Skincare ni mmg perasan skin dah improve bnyk. Alhamdulillah.. Xde nak fkir lgi nak try mcm2 produk. Setia pd yg 1 ni jela Skrg ni Infinence ada kluaran terbaru lagi, Treatment Serum. Yg sblm ni dah best, tp yg ni lgi best katanya.. Kesan SERTA MERTA! Aisshh..tak sabarnya nak grab bila blk Melaka nnti😍 Kak sha share info serum ni kt ruangan komen ye. If korang berminat jgk roger je, boleh kak sha amik stok lebih😉 #mompreneurs #diamondshahida #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin
0 Comment Download

Recommended

李菲
@daaaammmml
LARS | Adventures @Instagram
@meandmybravefox
David Stein
@cnsllr
Fleur
@chihuahuafleur
Monika Deviat
@deviantoptiks

Users who like this media