Shahida Mansor
(@shahida_mansor)

3,538 posts

1,294 followers

2,299 followings

Saya Shahida,Cikgu Tuisyen Biz Online. Nak belajar buat side income 4-5 angka sebulan tanpa perlu berhenti kerja? Modal hanya RM50. Whatsup 👇

Stories and Highlights posted by shahida_mansor

Photos and Videos posted by shahida_mansor

Today is the day ..!!! Meraikan Mentor kesayangan #catchampions CDM @murnizuriati di pentas penuh gemilang. Tahniah terdunia mentor. Tap energy ketat2. Dah visualize...next, gambar akak lak utk award ni. Amiiin.. #projekstg #dreamdrivenbusiness

Ptg2 kasi mandi... Baru berkilat boleh nmpak muka nak betul tudung😜 Ready utk esk ya😘

Setinggi2 kalungan tahniah buat CDM STG atas pencapaian CDM EXCELLENCE AWARD 2019. . 7 daripada 9 orang penerima adalah daripada SMART TYCOON GROUP‼ Masa 10 bulan dah berlalu.. esok adalah hari besar buat mereka 👏👏👏. . TOP 3 EXCELLENCE AWARD 2019 Founder STG; Mentor CDM Norazlin Nordin . CDM MASTER EXCELLENCE AWARD 2019 1. CDM CM Murni Zuriati 2. CDM Siti Nurhafzan 3. CDM Nurul Hidayah Nhag 4. CDM Aza Ramli . CDM EXCELLENCE AWARD 2019 1. CDM Hajar Ramli 2. CDM Norliana Azwari . Esok.. kita sama2 meraikan dan tap energy kejayaan mereka. Rasailah detik2 ni dalam diri korang.. . If you can't stop thinking about it, don't stop working for it! . Jumpa esok semua STGian 🙋‍♀️🙋‍♂️. Esok MUT27 kita punya‼. . #projekstg #mut27 #smarttycoongroup

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Haaaa yang perbezaan ni hasil dari saya yang tengok😊 V shape ☑️ Pipi naik anjal ☑️ Garisan senyum kurang ☑️ Kedutan mata berkurang ☑️ Kulit cerah ☑️ Jom dapatkan info & stok dr saya skrg SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/SerumInfinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Assalamualaikum & salam Jumaat Tahun lepas 18-10-18, jam 6.15am lahir seorang khalifah Allah yg dinanti2kan..Alhamdulillah.. pejam celik dah setahun pun.. Cepatnya masa berlalu kan☺️ Barakallahu fii umrik kesayangan ibu ayah kakak2.. Muhammad Muzzammil bin Mohd Lokman Hakim❤️ InsyaAllah, Allah sentiasa melindungimu, menjagamu, memberi yang terbaik buatmu. Semoga jadi anak yg cerdik soleh, dipanjangkan umur dlm kesihatan dan dimurahkan rezeki selalu. Aamiin.. Ibu, ayah & kakak2 sayang sangat kat awk dik😘😘😘😘😘 #muhammadmuzzammilturn1 #imammudaibuayah #myhero #anakadalahnugerah

Asyik Keluar Angin jer..Lega ! Samela dgn kak sha dari hari mula2 pakai smpai harini angin masih klua. Cuma dah makin kurang & bdn makin ringan😍 Ni feedback dr Sis Sue AR pakai TheraPants semalaman waktu tidur, angin keluar kaw² punya. Sue memang ada gastrik yg agak teruk & scoliosis (tulang belakang bentuk S). Bila pakai theraPants katanya memang selesa dan badan ringan jer. Untung badan ler Sue, amal tuk kesihatan + kecantikan jugak.. 2 in 1 👍 Kredit teatimoni Dyana Azami #bxtra #pb360therapants #leggingselim #pb #legging #pushliftlocksupport #improvebloodcirculation #boostbodymetabolism

4 HARI DAH KECUT❗❗❗ Sis pun terkejut tau... masa 1st time jumpa customer sis ni, mak oiii banyak sgt jerawat kecik2 kat dahi, pipi... Beliau kata nak EFEK CEPAT. So sis suggest Sabun Hijau dulu bagi kuman mati😘 Mana sangka 4 hari je dah berkesan. Alhamdulillah dgn izin Nya. Uollss yg ada masalah jerawat mcmni, cepat2 ikhtiar dgn Sabun Hijau ok😎 Kredit testimoni Yanti Jahan. SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/MEbar #jerawat #gegata #ekzema #kulitgelap #kulitgatal #kulitkusam #marineessence #marineessencebeautybar #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning!! 'Dan berbuat baiklah kerana sesungguhnya Allah menyukai orang yang berbuat baik' Salam Magnet Rezeki😊 #focusongood

“If you want to go fast, go alone. But if you want to go far, go together.” Mcm ni la konsep bisnes kami. Dalam bisnes networking, memang takleh naik sorang2. Kena tarik orang lain naik sama2, baru kita boleh sampai ke puncak. Malam ni sempat custom coaching dgn puan Planner ni SSM @norazizahmustapa. Siang busy kerja hakiki, mlm ni luangkn masa sejam stgh nak dpt gerakkerja capai target bln ni. Online sokmo pun dah melaju, apatah lagi bila dapat energy offline gini. Boleh sgt meroket ke bintang ni🚀 Ahjommmm kak BXTRA! 🔥💪🏻 Biz Online | Modal RM47 program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #smempire

Diam x diam 45 minit jgk membaWANG besar dgn kak ros😅 Sana sini #bxtra kan... Tu yg excited bercerita psl untung bxtra & menDemo serum kesan serta-merta..tu yg eyebag sblh mata mengecik & pipi kak ros naik sebelah😅 Nasib ingat sblm blk nak sapu lgi sebelah. Dah cun pun dua2 belah😍 Kak ros ckp, 'benda baik ni mmg kena share' Betul tu kak, Jom kita sharing2 sambil menambah nilai. Yg best bonus pun mengalir msuk akaun😁 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #infinencetreatmentserum #therapants

Hai la Thera!!! Semakin jadi kegilaan wanita2 nampaknya😍 Apa taknya, sarung2 perut kempis, punggung up, peha mengecik.. Lpstu dapat plak rebate RM70, dapat voucher produk RM100, dapat treatmemt mask yg harga RM80, 10hb nnti dpt plak bonus RM140++. Mmg patutla.. ramai yg ngigau nak grab #bxtra ni oii😂 Ok, sape punye ni agknye😉 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #smempire #bisnesonlinesenangla #sawadeecatbangkok

Selalu fikir, bestnya kalau.. . Aku dapat setelkan kredit kad. Aku dapat bagi lebih mak ayah duit belanja. Aku dapat beli kereta dan rumah impian. Aku dapat gi melancong & rasa 4 musim setahun. Best❗best❗best❗Bila ada duit setiap bulan untuk di simpan. Dan.. Bestnya kalau aku ada bisnes sendiri yang ada duit masuk setiap bulan. . Inilah yang Kak Sha, kami dan mungkin orang di luar sana selalu fikir. . Alhamdulillah, Kak Sha dah jumpa dan bermula dengan bisnes gaya STG. Bisnes modal rendah, ada sistem yang mudah untuk di follow, dan ada mentor yang guide. . Buktinya, kebanyakan dari kami dah pun merasa income 4 angka SEBULAN dr hasil bisnes‼️ . Walaupun bisnes ni biz parttime kami, tapi Income bulanan yang kami dapat ni on time dan ada payslip. Bolehlah gabung income hakiki dan parttime kalau nak beli rumah dan kereta 😉 . LEARN TO MAKE MONEY FREEDOM . Jom❗Mulakan harini macam kami dan dapat apa yang kami dapat. Klik link ni untuk bermula 👇. Let me help u achieve yours! . www.wasap.my/+60122463094/sayanaktahutentangSTG . #sayanakjoinbisnesstg #bisnesonlinesenangla #projekstg #catchampions #letsuccessmakesthenoise

S Y U K U R Dalam setiap keadaan, cari apa yg perlu kita syukuri... cari apa yg perlu kita cakap, "nasib baik...." Contohnya nk bayar bil. Daripada kita pikir, "byknya bil kena bayar" kita tukar kepada "nasib baik masih ada duit nk byr bil ni" Dgn syukur kita rasa cukup... Dgn cukup kita akan rasa bahagia... Dgn bahagia rezeki mencurah lagi kepada kita Insyaallah... Simple tp kita selalu lupa buat... kan? Kita selalu tgk cawan kita masih separuh lagi kosong, padahal dah sampai separuh pun yg penuh... 😉 #katakatamentorcm #ubahmindset #syukur

Alkisah shopping online ptg smlm. Yakin je terus nak order saiz L sbb mmg tula saiz ku sejak bertahun2😜 Tetiba sblm transfer tergerak nak measure blk.. Terfikir jgk kot pkai thera pants bru 4 hri ni dh tukar saiz.. Hihi... Sekali...!! Betul la...!! Dah mengecik jgk pinggul & pinggangku😍 ingatkan peha je yg dh kecik sket.. Hri 1st baru sarung 5 minit, ukurlilit peha dah loss 2cm.. Mmg berbaloi2 grab pakej #bxtra thera pants! Ni yg lagi semangat nak konsisten sarung.. Dahla selesa yakmat mcm pkai legging😊 #therapants #leggingkurus #instantshaping #sayagunasayasukasayashare

Cuaca panas lit lit ni.. haruslah berbekalkan air hijau bv alfalfa sweetality ni...xdela panas bdn tu Cantikkan botol tu? Dpt free bila neli promo bv alfalfa 3 botol @ 2 botol + liquid sweetality. Promo masih available, berminat pm je hakak ye😊 #bvalfalfa #sweetality #projekstg #sayagunasayasukasayashare

DONE tgk live dr Mentor CA @cikguapit kat CAT LIBRARY. Cerita ttg #bxtra Siap cerita sejarah tercetusnya idea BXTRA ni dr #projekstg 8tahun lepas. CA share jugak soalan CA kat GM.... "Hai-O ada untung ker buat BXTRA ni❓" GM jawab... "Ada untung tp sikit sgt...." Mmg diorg nak bg distributors duit pulangan banyak kan... So, mmg rugi kalau tak grab... Beli DAPAT rm140 Jual DAPAT rm100 CASH‼️‼️‼️ Ruginya klu tak grab!!! Jom cecepat kita BE EXTRA, GAIN EXTRA‼️ #projekstg

KETULAN DARAH BEKU KELUAR! Masalah kaum2 hawa ni memang insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je. Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula2 terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu! After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya. Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama2 jadila macam2 penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. Seramm 😖 Semoga maharani terus jadi ikhtiar kesihatan & kecantikan terbaik kaum wanita. 😊 Jom Dapatkan Herba Maharani dari sy, Shahida 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/Maharani #herbamaharani #periodtakstabil #berpantang #ikhtiarzuriat #masalahrahim #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning😊 The sky is the limit! Aim high... Teringat masa 1st time jejak kaki kat Tembok Besar China.. Subhanallah.. cantiknya salah satu keajaiban dunia ni. Mmg ada dlm wishlist nk pergi, tapi tak sangka dapat sampai sana lebih awal..dpt pergi free plak tu. Nak tunggu saving ckup blom tentu 4,5 tahun lgi pun dpt sampai😂 Bukan apa, rasa bnyk lgi keperluan & keinginan lain yg nak dipenuhi.. Lagi2 pompuan ni kan.. mcm2 mau! 😜 Alhamdulillah..tq Allah atas rezeki-MU, tq STG jadi platform biznes smpai sy dapat melancong free 2 kali setahun. Moga lepas ni dapat tiket free bersama biz partner #smempire. . InsyaAllah😘😍😍 #diamondshahida #focusongood #freevviptrip #sawadeecatbangkok