she_illa83
(@she_illa83)

Photos and Videos posted by she_illa83

Assalamualaikum selamat pagi... Hari ini kaklong lambat bersiaran..almaklumla...hari minggu, anak2 cuti..jadi kene bersilat dulu la dengan meraka πŸ˜‰... Tapi.... Kedai kaklong on je okey.. Nak order baju Melayu Elrah, nak pasang penapis air Cuckoo, atau nak chocotainer energy bar ...hello la ye... www.wasap.my/+60173199629 Jemput singgah juga ig kaklong yang lain @illacuckoo01 @illachocotainer01

China top actress 2018 Crystal Liu#Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Chinese style photograph9 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

illasauffi
(@illasauffi)

1969-12-31 16:00:00

Chinese Dragon Soup #chineseculture #Dragonsoup #chinese food

illasauffi
(@illasauffi)

1969-12-31 16:00:00

Hey, too much photo revising, watch your classmates….#meme #funnyChinesepictures #amusing #picturerevising #Chineseonline

illasauffi
(@illasauffi)

4 Days 15 Hours Ago

Antara mint dan deep mint ni..mana satu pilihan awak??? Bukan sekadar pakai untuk raya je..buat baju nikah pun onz tau #elrahexclusive #elrah_ampang #elrahlover #kaklongelrah #ctdk #motifviral #bazarpaknil #wargaselangor #wargakl #wargasgbesar #orderonline

illasauffi
(@illasauffi)

4 Days 19 Hours Ago

Selamat petang semua... Dah Ada koleksi baju melayu dari Elrah Exclusive??? Kalau belum, meh roger2 Kaklong #elrah_ampang #elrah2019 #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

6 Days 1 Hour Ago

Korang nak sedondon macamni Ni?? Kene la beli awai2.. #elrahsedondon #elrah_ampang #elrahlover #elrahexclusive Klik link Kat bio

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 17 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 18 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 18 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah

illasauffi
(@illasauffi)

7 Days 18 Hours Ago

Hencem teruk bila pakai Baju Melayu Elrah 2.0 Ni... Warna nya cantik2 betul.. Kain nya jangan cakaplah... Elrahlover mana...dorang dah tau dah..lambat je memang nagis teresak2... Belum puasa tapi dah rembat dulu... Eh korang yang lain??? Jom risik2.. Jauh nak datang butik??? Boleh order dengan kaklong juga. Tekan je link bawah ⏬⏬⏬ www.wasap.my/+60173199629 πŸ‘‰ CUMA BAYAR RM159 + POSTAGE SAHAJA β˜‘FREE SERVICE CHARGE πŸ’• FREE BUTANG BAJU LOGO ELRAH πŸ’• FREE PIN LOGO ELRAH πŸ’• FREE SAPU TANGAN πŸ’• FREE KOTAK EXCLUSIVE πŸ‘‰ TRUSTED & OFFICIAL SELLER #elrahexclusive #elrahlover #kaklongelrah