she_illa83
(@she_illa83)

Photos and Videos posted by she_illa83

Maaf ye pada yang wasap, pm ...lambat reply... Kaklong baru balik dari konvo anak ni ...

DAPUR TANPA TONG GAS ====================== . . 🤔🤔🤔 . . Dulu orang have2 je yg dapat beli... Namun sekarang semua orang boleh miliki dengan.... GOOOD PLAN dari CUCKOO. . . Perkenalkan INDUCTRIO (Hybrid Induction Hob) sempena ulangtahun ke 4 CUCKOO di Malaysia. . . Model dapur ni yang pertama dari ketegori COOKTOP jenama CUCKOO ada service warrranty (4 bln sekali) sepanjang tempoh sewa beli. . . Sebelum ni kita dengar penapis air dan udara je kan...😀 . . Ni nak kongsi skit info berkenaan Inductrio : ➡️1st Cooktop with NCS service. ➡️Hygenic environment - pakai elektrik ➡️Intell power heating techno - cepat panas ➡️Safety lock utk budak2 ➡️Direct tounch sensor ➡️Smart energy saving - jimat elektrik . . HARGANYA RM100 SAHAJA SEBULAN. . . Nak tahu lanjut? . . . . atau tekan link di bawah 👇👇 👇 www.wasap.my/+60173199629 #newproductcuckoo #inductrio #naturalexcutive #cuckoo

Assalamualaikum.. pagi kalian... Meh baca sat info ni... • CUCKOO KINGTOP  Air panas,sejuk, suhu bilik  Ada lock air panas  Boleh laras 7 suhu  Tiada bekalan air dan elektrik masih boleh ambil air dari mesin  Energy saving  5 tahun waranti  Nano Positive Filtration  Saiz Tangki Air Sejuk 1.0 L dan,panas 1.0  Air Mineral Beralkali Ringan pH7.5  Tangki Stainlees Steel  Percuma Penukaran Filter Setiap 4 Bulan  Tangki Simpanan Air Stainless Steel (Melambatkan Proses Pembiakan Kuman Berbanding Tangki Plastik – Anti Bakteria)  Dari RM75.47/month Terima kasih kerana sudi membaca... #naturalexecutive #cuckoobeyondstandard #cuckooxgegarvaganza

It’s our 4th birthday! None of this would’ve been possible without you, so here’s to reaching even greater heights, together! #gegarwithcuckoo #cuckoo4years #happybirthdaycuckoo #cuckoobeyondstandards #cuckoo

Kehadapan kawan2 mama... Assalamualaikum ...Selamat pagi... Jangan lupa singgah wall mama Kita ye... Nak cari baju melayu , kurta , jubah dan tudung dari Elrah Exclusive ada Kat sini... Yang nak pasang penapis air dan penapis udara serendah RM75.47 SEBULAN pun ada Ni..eh cuckoo Ada NEW PRODUCT lah QUEEN STAND RM120 SEBULAN.. nak taw... Roger2 mama Kita yer... Yg benar AMSYAR QALEEF #elrah_ampang #elrahlovers #cuckoobeyondstandards #naturalexecutive

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

2 Days 20 Hours Ago

Akhir tahun ni ramai yang nak nikah ye.... Yg pm kaklong pakat tanya Baju Melayu putih ada stock ke tak??? Siapa lagi...next... #elrah_ampang #slimfit #elrahlovers #dagangevenue

Assalamualaikum dan selamat pagi .. renovation Butik Elrah Ampang siap... InsyaAllah kami akan buka secepat yang mungkin dengan bagi sales yang kaw kaw punya.. Nantikan yer #elrah_ampang #wargakl #wargaselangor

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

16 Days 5 Hours Ago

Eh, kau orang faham tak? Takpe2.. dah jadi agent cuckoo nanti, baru tau macam mana bercuckoo cuckoo income korang masuk... Zero modal tau, tanpa pegang stock, tanpa keluar umah nak pi pasang g ke rumah customer..macam2 lagi lah.. Kau orang nak bercuckoo cuckoo sama2 dengan kaklong? Tekan je link Kat bio tu #airadastandart #servispunadastandard #naturalexcutive #pencariancuckoofriend2019

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

16 Days 5 Hours Ago

Terbaik kedai mamak ni... Dari korang membeli air dari mesin yang letak duit kuar air yg tak tahu tahap kebersihannya tu baik korang gi refill air kat kedai yg menawarkan servis macamni. Yang ni dah tentu air bersih sebab mesin ni servis 4 bulan sekali... Adakah anda di antara yang bijak? 😅 Anda lagi bijak sekiranya anda yang memilikinya dan di ambil dari saya, bermula serendah RM75.47 SEBULAN ..Bijak tak..Bijak tak #cuckooonline #naturalexecutive #cuckoobeyondstandards #cuckooxgegarvaganza #pencariancuckoofriend2019

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

1969-12-31 16:00:00

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

17 Days 22 Hours Ago

Assalamualaikum..morning semua . Air mineral PH7.5 Serendah rm75.47 sebulan ??! Kalau beli air mineral kat kedai berbotol2 tuu utk sebulan, mau sampai rm100 tauu.. sekotak pon dah berat, kalau berkotak? Pastu dok menyumbat dlm peti ais.. Sekarang tidak lagi dengan CUCKOO water filter ni. AIR PANAS/SUAM/SEJUK serendah RM75.47 *Free service 5 tahun *Free pemasangan *Free penghantaran *Free Pemasangan semula (pindah rumah) *Warranty 5 tahun Siapa yang boleh apply? Sesiapa sahaja yang mempunyai kad pengenalan diri dan akaun bank.. Mudah ke? Mudah sangat? What's app kaklong untuk pemasangan ye... #cuckooonline #naturalexcutive #airadastandart #cuckooxgegarvaganza #cuckoobeyondstandarts #pencariancuckoofriends2019

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

19 Days 18 Hours Ago

Alhamdulillah... Kalau dua2 jari dah masuk dalam mulut, itu tandanya tangan dah ok dari semalam terkulai je... tp still nagis2 bila mama tekan tangannya... t mama urut lagi ye... Terima kasih juga pada mendoakan Qaleef... 😘

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

19 Days 19 Hours Ago

Sampai 12 malam ini .. Jom ramai2 kesana..masih sempat lagi.. #elrah_ampang #clearstock

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

20 Days 22 Hours Ago

I WANNA WIN #iceduo !! @nisa_kay @icewatch_my #nisakayicewatchgiveaway

illasauffi
(@illa83.elrah.cuckoo)

21 Days 5 Hours Ago

Selamat pagi... Kaklong Kat klinik,, check Qaleef...tangan kanan nya xboleh angkat...nagis je... Dah x-ray..xde apa2.. kene refer spital pulak...Doakan baby Qaleef ye

Sales sehingga 31.10.18 RM130 Size available XL FAST RESPON www.wasap.my/+60173199629

Sales sehingga 31.10.18 RM130 Size available XL FAST RESPON www.wasap.my/+60173199629

Sales sehingga 31.10.18 RM130 Size available XL FAST RESPON www.wasap.my/+60173199629