Fun abstract swallow done today at @kingst.collective thanks for travelling from Liverpool. #abstracttattoo #wctattoos #trashpolkatattoo #uktta #skinartmag #thebesttattooartists #brightontattooconvention #tattooselection #savemyink #fusionink #fkirons #thebesttattooartists
10 Comments Download

People Also Viewed

Tajuk : JOM SELAWAT . Semalam kami di tanya oleh wartawan @tvalhijrah114 tentang lagu Jom Selawat ini . Jujurnya, ketika compose lagu dan lirik Jom Selawat bersama @hazwanihelmi adalah untuk mengajak diri sendiri dan orang lain sama sama berselawat pada Nabi Muhammad saw, dan perbanyakkan sunnah baginda. Tak pernah terfikir pun lagu ini akan masuk mana mana anugerah . Bila Allah berikan ruang dan peluang ini, syukur . Mudah mudahan dapat ajak lebih ramai untuk berselawat kepada Nabi Muhammad saw . Cuma tak tipu, Kakja memang seriously nervous😭. Almaklumlah dah lama tak berada di pentas untuk pertandingan haha . Dan, @hazwanihelmi pula dah start sambung belajar. Jadi dengan jadual kakja dan jadual ika yang sangat padat, fikir juga macam mana nak praktis ni . Maka, gigih ke UIA, dan praktis dalam kereta walaupun dapat praktis dalam 45 minit . Lepas tu nak kena fikir tentang background, lampu, music arrangement , movement, dan lain lain . Jadi dalam video ni korang nampaklah yang Kakja yang dok request itu ini , orang dah balik Kakja tak balik balik lagi dari Studio rehearsel 😂dan @hazwanihelmi seorang yang redha saja apaa apa pun ok haha . Ni baru part 1. Nak tengok part 2? . Kalau ramai komeb “Allahumma sollu ‘ala Muhammad” baru Kakja share . Editor : @hazwanihelmi

Linda noche 🤗😍

Tag who would you die for 💯

@saudi.buy 💛

........@po_tex_ @po_tex_ @po_tex_ @po_tex_

Users who like this media

Users who comment this media

Chris Wieser
(@dragonfly_chris)
2017-10-20 14:13:41

I love that! Its awesome 😍😍

Sarah McDonald
(@cakeladysarah)
2017-10-19 14:04:12

Gorgeous !! 😍

Amy Jones
(@_.amy.jones._)
2017-10-19 07:57:52

I love it, thank you so much! 👌♥️

jemima
(@jemimajones77)
2017-10-19 03:33:02

Omg awesome luv it

Memphis Cadeau
(@memphiscadeau)
2017-10-19 03:13:53

😄😄👍

Beth William
(@bebanie25)
2017-10-19 00:48:19

😍 stunning

Ian Bennett
(@ian.beee)
2017-10-18 22:15:34

Love this Beynur! 👍🏻👍🏻👍🏻

Ruth Bennett
(@ruthbeee)
2017-10-18 21:31:26

Wow 👍🏻💜

😍 stunning!

(@horizonversatile)
2017-10-18 15:23:33

This is so perfect💔