tudungpurdah.my
(@tudungpurdah.my)

Stories and Highlights posted by tudungpurdah.my

Photos and Videos posted by tudungpurdah.my

Free postage selama 2 hari sahaja 😱😱 . Harini dan esok sahaja tau untuk pembelian Niqab/Purdah/Tudung by ELMALEEKA 2 keatas 😍😍 . Jangan lepaskan peluang untuk grab ya, item kami menggunakan material Aritachi No 1 memang lembut selesa yangmat harga berpatutan pulak tuh πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #freepostage #terapiinstagram

β€œSabar itu kadang memenatkan, maka redha itu ada untuk merehatkan.” @ tarbiah . #selamatpagi #sharedbynbe #sabar #tudunglabuhkoshibo

RAMADHAN SALE WILL COMING SOON . TUDUNG LABUH KOSHIBO 🌷 . Ada bidang 60/55/50 . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamayasofeahijab #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmalaysia

Sabr isn’t easy, sabr is tiring but it will be worth it in the end. Be patient until even your patience tires of your patience because with time, your prayers will be answered ❀️ . #sabar #niqabninja2.0 #teamelmaleeka

Tutorial niqab ninja 2.0 🌸 . Kain dibahagian bawah mata boleh ditarik kebawah dagu ketika makan . Ramai yang dah jatuh cinta dengan ninja 2.0 ni 😍 . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabninja #niqabmakan

Assalamualaikum selamat pagi😊 . Pagi2 ni nak pegi keje cepat siap2 pakai niqab senang tapi nak makan kena selak niqab pulak habis lah comot bahagian dalam kena sos lah sambal lah hmm, berbau lah pulak niqab nya . Haa.. jangan risau kaksay ada jalan penyelesaian untuk tu apa kata korang try niqab 2.0 by ELMALEEKA ni 😍 . Kalau nak makan kat rumah tu sebelum pi keje tak payah nak selak2 niqab just tarik jer ke bawah dagu dan makan minum πŸ˜ƒ mudah kan 😱😱 . Berminat nak order ? Whatsapp kaksay 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabninja #niqabninja2.0 #niqabmakan

Hai korang now harga baru 2019 untuk tudung khadeejah untung sapa yang beli set sebab Rm60 dah termasuk postage 😍😍 . Kalau ikotkan harga asal Rm63 exc postage tau 😱 . Material dahlah terbaik harga pulak best camni, korang nantikan tau kami akan keluar kan set tudung khadeejah+purdah berwarna pulak lepas ni . Stay tuned tau semua tak lama jer lagi πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸŒΌ . Berminat nak order ? Whatsapp kaksay 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabelmaleeka #tudungkhadeejah

Hai selamat malam nisfu sya'ban semua 🌼

Assalamualaikum semua selamat pagi 😊 . Sapa nak kalau kami keluarkan tudung khadeejah aka tudung labuh Aritachi ni berwarna sempena collection raya 2019 😍 . Yang bestnya tudung ni antaranya . 🌈 Material Aritachi Lembut beralun. 🌈 Sangat mudah dibentuk. 🌈 Selesa yangmat. 🌈 Ada piping di keliling hujung tudung. 🌈 Labuh bidang 60. . #teamelmaleeka #tudungraya #tudunglabuhraya #tudungkhadeejah

Koshibo RebenπŸŽ€ CLEARANCE STOCK. 1pcs Rm30. 4pcs rm100. Ada bidang 50/55/60. Stock terhad . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamayasofeahijab #tudungkoshiboreben #tudunglabuhkoshibo

Koshibo RebenπŸŽ€ CLEARANCE STOCK. 1pcs Rm30. 4pcs rm100. Ada bidang 50/55/60. Stock terhad . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamayasofeahijab #tudungkoshiboreben #tudunglabuhkoshibo

Koshibo RebenπŸŽ€ CLEARANCE STOCK. 1pcs Rm30. 4pcs rm100. Ada bidang 50/55/60. Stock terhad . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamayasofeahijab #tudungkoshiboreben #tudunglabuhkoshibo

Purdah plain jer? Nak cuba kelainan nak yang ada batu2 tapi taknak terlalu menyerlah ? . Jom try purdah rafa ni dihiasi batu swarovski original . Harga promo Rm35 . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #purdahrafa

🌸 PURDAH RAFA Type: READY STOCK Promo Price : RM35.00 Normal Price : RM39.00 --- MATERIAL DESCRIPTION Best Fabric: ARITACHI NO. 1 --- (IRONLESS/SHAPE EASILY/PINLESS/GLASSES FRIENDLY) MEASUREMENT Niqab Large front: 13"Γ—17" √ Layer front: LAYER BOX √ ft swarovski AB (original) √ bertali √ Tagging --- CLRS AVAILABLE --- . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #purdahrafa #purdahdiamond #purdahswaroski

Sale free postage last malam ni . 5 helai RM110 FREE POSTAGE SM . Combo 4 set RM120 FREE POSTAGE SM . SS ADD RM9 . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamayasofeahijab #tudungrayamurah #tudunglabuhkoshibo

Tudung labuh koshibo sale free postage . 5 Helai Rm110 (lilin tepi) 5 Helai Rm120 (kelim tepi) . FREE POSTAGE SM ADD RM9 SS . Sale hingga esok 10 malam . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamayasofeahijab #tudunglabuhkoshibo