tudungpurdah.my
(@tudungpurdah.my)

Hai semua, harini last day YEAR END SALE tau payment sampai 12 am jom order cepat Whatsapp admin ok 😊 . Mana nak cari niqab yang selesa cantik lembut dan kualiti terbaik tapi dengan harga mampu milik, ELMALEEKA kan ada 😍😍 . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabsale

Tiada wanita di dunia yang kecantikannya setanding dengan bidadari syurga. . tetapi kenapa bidadari syurga cemburu kepada wanita dunia ? . Kerana solehah. . #sharedbynbe #quotes #wanitasolehah

Hai selamat malam girls, Jom tengok tutorial niqab sairra ni πŸ˜ŠπŸ‘† . Sapa yang suka pakai niqab 2 layer tapi sejenis yang suka beraktiviti lasak admin sarankan pakai niqab sairra ni πŸ˜ƒ. . sebab niqab sairra ni layer belakangnya pendek sedang elok jer pakai terletak cantik di atas kepala, kalau nak ketepikan pon senang tak perlu sebarang pin pon takpa.. sebab niqab ni dah ada jahitan di atas dahi senang sangat 😍😍😍 . NOW ADA YEAR END SALE ESOK LAST DAY TAU❀ . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqab2layer

Pakai niqab serrah 2 layer ni perasaan tu lain sikit rasa macam ayu gituh 😍, belakangnya nya tuh labuh beralun jer siap boleh libasΒ² orang sebelah lagi tuh πŸ˜‚ . Material kain ni of course lah yang terbaik kami guna, kain Aritachi No 1 lembut dan selesa sangat pakai seharian rasa macam tak pakai niqab pon ada syok kan 😱😱 . NOW ADA YEAR END SALE ESOK LAST DAY TAU GRAB CEPAT SEBELUM TAMAT 😊 . Berminat nak order ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #promosiniqab

Wahai Muslimah Mohon labuhkan tudung anda ke bawah paras dada. Ini bukan permintaan saya , cuma ini arahan Allah . Perlahan lahanlah . Allah pandang usaha kita . Percayalah , awak nampak cantik sangat bila bertudung patuh syariat . Labuhkan ye. Labuhkan 😊 Kita kan nak ke syurga sama sama ❀ . -share -ros @ tarbiah . #sharedbynbe #teamelmaleeka #terapiinstagram

🌸 NIQAB SERRAH GOLD EDITION . Best Fabric: ARITACHI NO. 1 --- (IRONLESS/SHAPE EASILY/PINLESS/GLASSES FRIENDLY) . MEASUREMENT Eyes: 8.5" Niqab Large front: 19"x15" √ Layer front: LAYER BOX √ Layer back: VEIL 40" √ COLORS AVAILABLE . Sempena YEAR END SALE hanya Rm46 exc postage . SPECIAL OFFER❀ Sempena YES sales - Valid sehingga 4/12/2018 sahaja - β€’ beli RM80 dan keatas FREE POST SM (SS +RM5) β€’ beli RM100 dan keatas dapat FREE GIFT + FREE POST SM . Berminat nak order ? Whatsapp 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #saleniqab

🌸 NIQAB NINJA 2.0 . Best Fabric: ARITACHI NO. 1 (IRONLESS/SHAPE EASILY/PINLESS/GLASSES FRIENDLY). - Mempunyai getah dibahagian kiri dan kanan bagi kemudahan semasa makan. - Bahagian mata adjustable. . MEASUREMENT Eyes: 8.5" Niqab Large front: 19"Γ—15" √ Layer front: LAYER BOX √ Color black only . HARGA : RM35 tapi sempena sale akhir tahun kami bagi RM30 exc pos . SPECIAL OFFER❀ Sempena YES sales - Valid sehingga 4/12/2018 sahaja - β€’ beli RM80 dan keatas FREE POST SM (SS +RM5) β€’ beli RM100 dan keatas dapat FREE GIFT + FREE POST SM . Berminat nak order ? Whatsapp 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #saleniqab

"Yang di katakan istiqamah itu bukanlah istiqamah dalam kebaikan. Tetapi, istiqamah dalam bertaubat!" . #sharedbynbe #niqabelmaleeka #quotes

Hai semua selamat pagi, sementara dok layan sarapan tu jom layan sat video tutorial niqab ninja 2.0 ni 😁 . 🌸 KELEBIHAN NINJA 2.0. . βœ… LEMBUT DAN SELESA. βœ… LABUH DEPAN MELEBIHI DADA. βœ… MEMUDAHKAN KETIKA MAKAN. βœ… BOLEH DI TARIK KE BAWAH TANPA PERLU BUKA IKATAN TALI NIQAB. βœ… BAHAGIAN MATA ADJUSTABLE. . antara niqab yang mesti ada dalam koleksi niqab uolls πŸ˜ƒ. . Now ada promo Year End Sale tau jom grab 😍😍😍 . Berminat nak order ? Whatsapp 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabninja2.0

Noted by ELMALEEKA 🌸 . #teamelmaleeka #niqabelmaleeka #goodnight

Jagalah lidah kerana ia adalah perkara yang paling disukai oleh Allah. . #sharedbynbe #teamelmaleeka #niqabelmaleeka

Hai semua selamat pagi 😊 . Sapa yang ada masalah banyak tudung tapi tak berkenan di hati, pakai sekali taknak pakai dah πŸ˜• . Jom try tudung khadeejah ni, tudung ni material Aritachi lembut dan tak jarang πŸ˜ƒ . Now ada Year End Sale tau, jom grab sebelum tamat sale 😍 . Sale valid hingga 4 December . Berminat nak beli ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabelmaleeka #saleniqab #promosiniqab

YEAR END SALE πŸŽŠπŸŽ‰ Valid sehingga 4/12/2018 sahaja iaitu selasa depan . Good information 😍 . β€’ beli RM80 dan keatas FREE POST SM (SS +RM5) β€’ beli RM100 dan keatas dapat FREE GIFT + FREE POST SM . Berminat nak beli ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #promosiniqab #saleniqab

Hai selamat malam semua, ELMALEEKA ada sale akhir tahun untuk peminatΒ² niqab yang pastinya mampu milik 😍 - Jangan lepaskan peluang untuk grab niqab kegemaran korang tau, sebab bukan senang kami nak bagi sale untuk semua jenis niqab πŸ˜ƒ - YEAR END SALE πŸŽŠπŸŽ‰ - Valid sehingga 4/12/2018 sahaja β€’ beli RM80 dan keatas FREE POST SM (SS +RM5) β€’ beli RM100 dan keatas dapat FREE GIFT + FREE POST SM . Berminat nak beli ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #promosiniqab #saleniqab

Hai selamat malam semua, ELMALEEKA ada sale akhir tahun untuk peminatΒ² niqab yang pastinya mampu milik 😍 - Jangan lepaskan peluang untuk grab niqab kegemaran korang tau, sebab bukan senang kami nak bagi sale untuk semua jenis niqab πŸ˜ƒ - YEAR END SALE πŸŽŠπŸŽ‰ - Valid sehingga 4/12/2018 sahaja β€’ beli RM80 dan keatas FREE POST SM (SS +RM5) β€’ beli RM100 dan keatas dapat FREE GIFT + FREE POST SM . Berminat nak beli ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #promosiniqab

Feedback Niqab Ninja🌹 . Lembut jer kain 😊 . Dah berkenan tu jom pinang niqab by ELMALEEKA sekali order pasti nak repeat lagi . Berminat nak beli ? Whatsapp 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my . #feedbacktudungpurdahmy #niqabninja #teamelmaleeka

🌸NIQAB HAJAR . Apa kelebihan niqab kami πŸ‘‡ . βœ… Lembut dan selesa dipakai. βœ… Mesra specky. βœ… Jahitan yang kemas. βœ… Labuh melebihi dada. βœ… Tag gold exclusive. βœ… Mempunyai pelbagai warna cantik untuk di pilih 😊. . PRICE : RM27 MATERIAL : ARITACHI NO 1 POSTAGE : RM8 SM / RM11 SS . Berminat nak beli ? Whatsapp admin 0192257456 atau click link di bio ig @tudungpurdah.my ☎ . #teamelmaleeka #niqabelmaleeka #niqabhajar